Icoane gratuite: Cele mai bune icoane gratuite pe internet

Icoane! Icoane peste tot! Iată o listă de pagini din care puteți descărca pictograme gratuite fără complicații. Așa cum este obișnuit în depozitele de acest tip, în majoritatea cazurilor puteți descărca pur și simplu pictograma fără restricții, în alte cazuri trebuie să vă adresați autorului dacă utilizați pictograma în scopuri comerciale, cum ar fi să o utilizați pe o pagină web și în alte cazuri vă oferă posibilitatea de a-l cumpăra la un preț rezonabil. Cu toate acestea, cele 4 site-uri web pe care le comentăm mai jos vă permit să descărcați pictograme gratuite fără restricții majore (cu excepția unui anumit caz în care solicită trimiterea la autor în cazul utilizării acestuia).

Dacă aveți nevoie de pictograme pentru site-ul dvs. web, vă recomand icoanele Font Awesome, deoarece acestea au un catalog mare de pictograme gratuite pe care le puteți utiliza fără a le descărca, pur și simplu referindu-vă la pictograma de pe propriul site web.

Cele mai bune pictograme pentru paginile web: Font Awesome

Cele mai bune pictograme ale paginii web pot fi găsite la Font Awesome (fontawesome.io). Acest site web oferă nenumărate pictograme pentru site-ul dvs. web gratuit. Este un site de referință dacă sunteți webmaster și doriți să puneți pictograme noi pe site-ul dvs. sau doriți să le schimbați pe cele existente. Este suficient să faceți referire la pictograma cu codul indicat pe pagină pentru a o putea vizualiza pe site-ul dvs. web. Pictogramele pe care le veți găsi aici funcționează sub licența SIL Open Font și sunt gratuite și open source. Vă voi spune un secret: majoritatea pictogramelor pentru paginile web și bloguri sunt de la Font Awesome (au o cotă de piață de 20%). În Font Awesome au pictograme web, pictograme de socializare pentru web, pictograme de tot felul. Dacă sunteți în căutarea de pictograme pentru pagini web gratuite acesta este site-ul dvs.

Icoane Vector și Handmade la Good Staff Fără prostii

Îmi place site-ul Good Staff No Nonsense. Are o atingere artistică, artizanală, care se simte atât de bine încât aș vrea să le descarc și să le folosesc pe toate. Toate pictogramele sunt gratuite pentru uz personal și comercial. Unele pachete de pictograme pot fi descărcate direct, iar pentru altele trebuie doar să vă abonați la newsletter-ul lor pentru a le putea descărca fără probleme. Este pagina perfectă pentru a descărca pictograme vectoriale gratuite și de înaltă calitate în format AI, EPS, PDF, SVG, PNG, PSD și CSH.

Pictograme vectoriale moderne și elegante: Pictogramă plată

La fel ca minunatul Good Staff No Nonsense, acest site web oferă o selecție largă de pictograme vectoriale gratuite pentru descărcare. Are un catalog de 161.038 icoane vectoriale , cu modele foarte curate și moderne și un motor de căutare excelent care vă ajută să găsiți ceea ce căutați în orice moment. Pictogramele vin în format PNG, SVG, EPS, PSD și BASE 64 și, deși sunt gratuite, este necesar să numim autorul pe site-ul nostru dacă vom folosi unele dintre ele. Aici veți găsi icoane pentru telefonul mobil sau mobil, icoane pentru programe, icoane pentru rețele sociale, icoane pentru web: icoane peste tot!

Descărcați pictograme pentru foldere și pictograme pentru programe în IconFinder

Dacă doriți să descărcați pictograme pentru foldere sau pictograme pentru programe sau pentru comenzile rapide etc., aruncați o privire la lista IconFinder cu pictograme gratuite . De pe site-ul IconFinder puteți găsi în principal icoane în format ICO, PNG și SVG. Una dintre virtuțile acestui site web este că, pentru fiecare pachet de pictograme pentru descărcare, apare o legendă care indică tipul de licență pe care o are: dacă sunt pentru uz comercial gratuit sau dacă funcționează sub o licență Creative Commons.

Mai multe pictograme gratuite

Nu v-ați săturat încă? Dacă tot nu ați găsit pictograma pe care o căutați, pe lângă site-urile menționate mai sus, aici aveți mai multe link-uri către multe alte pagini web pentru a descărca pictograme gratuite . Cu siguranță, în unele dintre ele veți găsi ceea ce căutați!

Freepik

Dryicons

Iconmonstr

Freebies de design web

Captain Icon Web

Piața pixelilor

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .