Cum să obțineți internet gratuit pe mobil: 5 trucuri care funcționează

Internet gratuit , acel amant evaziv. Când îl ai, nu știi ce să faci cu el și când ai nevoie de el, ai ucide pentru încă doi megabytes pentru a ajunge la sfârșitul zilei. Aceasta este o problemă pe care nu o avem în mod normal atunci când suntem în căldura routerului de acasă, dar este accentuată într-un mod supranatural când ieșim, sclavi iredențiali ai ratei noastre lunare de date. Doriți să fiți întotdeauna acoperit și să aveți Wi-Fi gratuit pe mobil oriunde ați merge?

5 metode pentru a avea internet gratuit pe mobil

Cel mai bun mod de a avea Internet pe telefonul mobil fără a consuma date este să găsiți puncte de conexiune Wi-Fi gratuite . Ceva care poate fi de o importanță vitală dacă lucrăm în afara biroului și ne-am consumat deja concertele lunare sau dacă vrem să urmărim un serial sau un film în timp ce suntem pe stradă.

Utilizați aplicația Facebook

Dacă avem deja aplicația Facebook pe mobil sau tabletă, nu este necesar să instalați alte instrumente suplimentare. De ceva timp, aplicația Facebook are un serviciu care ne ajută să găsim rețele Wi-Fi gratuite . Și adevărul este că nu funcționează prost.

Tot ce trebuie să facem este să deschidem aplicația și să facem clic pe butonul meniu situat în marginea din dreapta sus. În această nouă fereastră, facem clic pe „ Afișează mai multe ” și, dacă coborâm puțin, vom vedea o opțiune care spune „ Căutare Wi-Fi ”. Dacă accesăm această secțiune, vom vedea o listă cu toate punctele Wi-Fi deschise din jurul nostru pe o hartă.

Cheie Master WiFi

Wi-Fi-ul căutat pe Facebook este în regulă, dar are o problemă: arată doar rețelele deschise ale localnicilor, barurilor și unităților care au o pagină de Facebook. Acest lucru limitează foarte mult numărul de Wi-Fi gratuit pe care îl putem găsi în jurul nostru.

Dacă dorim un motor de căutare bun pentru puncte de conexiune gratuite, nimic mai bun decât WiFi Master Key. Este cea mai completă aplicație în acest sens: are peste 400 de milioane de puncte de acces gratuite . Acolo nu este nimic.

Înregistrați QR-Code WiFi Master - de la wifi.com Dezvoltator: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. Preț LIMITAT: Se anunță

Lucrul bun este că nu sunt afișate doar femeile din baruri, hoteluri, biblioteci și altele. WiFi Master Key permite, de asemenea, utilizatorilor să partajeze propria conexiune, crescând astfel foarte mult punctele de acces disponibile.

În plus, aplicația permite efectuarea de teste pentru a verifica viteza, securitatea și puterea rețelelor la care ne conectăm. Ce ai mai putea dori? Fără îndoială, una dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi puncte Wi-Fi gratuite.

Magazinele Vodafone oferă Wi-Fi gratuit

Dacă sunteți client Vodafone și locuiți în Spania, aveți noroc. Știați că Vodafone oferă conexiune gratuită la internet în peste 140 de magazine din toată țara? Operatorul ne permite să ne conectăm o dată pe zi timp de maximum 50 de minute.

Tot ce trebuie să facem este să ne oprim la stabilirea lor și să primim semnalul (nici măcar nu trebuie să intrăm). Ceva care poate fi extraordinar dacă suntem pe stradă și avem nevoie de o conexiune de urgență sau de o consultație rapidă.

Putem vedea lista magazinelor Vodafone cu WiFi gratuit în următorul LINK .

Harta WiFi

După cum sugerează și numele său, ne uităm la o hartă Wi-Fi gratuită. În esență, este foarte asemănător cu cheia principală WiFi: are peste 100 de milioane de puncte de acces cu parolele corespunzătoare, testele de viteză și multe altele.

Cu toate acestea, are o caracteristică foarte interesantă și este că aplicația vă permite să lăsați comentarii. În acest fel, putem ști ce părere au oamenii despre punctele Wi-Fi disponibile pe hartă. De asemenea, vă permite să descărcați toate parolele pentru un anumit oraș, pentru a le putea consulta ulterior offline. Fără îndoială, una dintre cele mai utile aplicații din Google Play Store.

Descărcați QR-Code WiFi Map® - Internet gratuit cu parole WiFi Dezvoltator: WiFi Map LLC Preț: Gratuit

Euskaltel WiFi kalean

Acesta este un serviciu gratuit pentru utilizatorii operatorului Euskaltel. Este ceva asemănător Wi-Fi-ului gratuit din magazinele Vodafone, dar dus la extrem: o rețea Wi-Fi gratuită pe stradă, fără gigaocteți sau limite de timp .

Aici, ceea ce face Euskaltel este să împrumute semnalul de la routerele tuturor clienților săi pentru a oferi Wi-Fi restului utilizatorilor care merg pe stradă. Ca idee este destul de bună și adevărul este că funcționează bine. Tot ce aveți nevoie este să descărcați aplicația „Euskaltel WiFi” pe mobil, să o configurați și să începeți să navigați.

Descărcați QR-Code Euskaltel WiFi Dezvoltator: Nektar Development Preț: Gratuit

Avertisment final: Feriți-vă de harta wifis pentru aeroporturi!

În unele locuri am văzut cum se recomandă utilizarea WiFox , o hartă offline care ne arată parolele WiFis ale aeroporturilor din întreaga lume. La început poate părea o aplicație foarte utilă, mai ales pentru persoanele care călătoresc mult, reclame și altele.

Aveți grijă însă, deoarece aplicația este plătită și, potrivit utilizatorilor săi, nu oferă rezultate satisfăcătoare. Nu există multe aeroporturi și majoritatea sunt accesuri Wi-Fi deschise pe care le putem găsi fără a fi nevoie să cumpărăm aplicația. Poate că în viitor va primi îmbunătățiri, dar cel puțin deocamdată nu pare cea mai recomandată soluție dacă o comparăm cu restul alternativelor pe care tocmai le-am discutat.

Știți vreun alt truc sau metodă pentru a obține internet gratuit pe mobil? Dacă da și doriți să îl împărtășiți cu lumea, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .