Cum să salvați toate fotografiile direct pe un card SD

Cu noile modele de smartphone-uri, stocarea internă sa extins considerabil. Companiile realizează dispozitive cu capacitate mai mare. Cu toate acestea, nu va fi niciodată suficient dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să colecteze tot felul de fotografii și videoclipuri. În ciuda acestui fapt, este posibil să se găsească o alternativă viabilă. Prin instalarea unui card SD , posibilitățile dvs. de stocare vor fi mai mari. Acum, de fiecare dată când faceți o fotografie, o puteți salva în spațiul de stocare extern.

Stocarea imaginilor pe dispozitivul dvs. Android

A face fotografii cu un smartphone este ceva ce facem cu toții zilnic. Problema este că în timp se acumulează în spațiul de stocare intern al dispozitivului. Deși astăzi această caracteristică a fost extinsă, mulți preferă să ocupe cât mai puțin spațiu posibil . Deși nu este o sarcină ușoară, puteți găsi alternative destul de practice. Stocarea în cloud a devenit populară, dar a existat întotdeauna una mai eficientă, care nu trebuie să utilizeze o conexiune la internet.

Echipele Android au încercat să mențină compatibilitatea cu cardul SD. Acest mic dispozitiv de stocare vă permite să salvați informațiile de pe telefonul smartphone fără a ocupa spațiu intern. Utilitatea sa le-a permis utilizatorilor să stocheze fotografiile capturate, pentru a le transfera ulterior cu ușurință pe alte computere. Aveți nevoie doar de acesta pentru a fi compatibil cu formatul pentru a accesa informațiile salvate. Dacă schimbați telefonul, trebuie doar să scoateți cardul și să îl plasați în noul dispozitiv.

Cum se salvează fotografiile direct pe un card SD?

Cardul SD este un instrument excelent dacă nu doriți să ocupați spațiul intern al smartphone-ului. Deși există deja computere cu spațiu de stocare destul de amplu, nu strică niciodată să ai un plan B pentru stocarea fotografiilor. Iar acest mic dispozitiv este ideal pentru a-l atinge. Dar odată instalat în telefon, trebuie să configurați aplicația camerei . Va fi necesar să indicați unde vor fi salvate fotografiile pe care le faceți. Deși pașii sunt similari în majoritatea modelelor, în unele cazuri pot varia:

 1. Deschideți aplicația Cameră foto.
 2. Găsiți pictograma Setări pe ecran.
 3. În meniul care apare, localizați opțiunea Stocare.
 4. Va fi afișată o filă în care trebuie să alegeți Card de memorie .

Cu aceasta, toate fotografiile pe care le faceți de acum înainte vor fi salvate direct în spațiul de stocare extern. O altă alternativă practică este din Setări sau Setări ale telefonului:

 1. În meniu trebuie să localizați secțiunea Stocare.
 2. Va apărea opțiunea Disc de scriere implicit . Aici trebuie să alegeți cardul SD.

De acum înainte, toate fișierele care sunt create sau descărcate pe dispozitivul dvs. vor fi stocate pe cardul SD. Și aceasta include fotografiile pe care le faceți cu camera foto.

Mutați imaginile stocate pe dispozitiv pe cardul SD

Când nu aveți un card SD instalat, totul este salvat în spațiul de stocare intern al telefonului. Și în momentul în care obțineți una, numai fotografiile pe care le faceți după plasarea acesteia și configurarea aplicației camerei vor fi salvate în spațiul de stocare extern. Deci, celelalte fotografii va trebui să le mutați. Înainte de a efectua această procedură, telefonul smartphone trebuie să aibă instalat un manager de fișiere . După ce verificați că aveți unul, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația de gestionare a fișierelor.
 2. Accesați secțiunea Stocare internă.
 3. Faceți clic pe DCIM și deschideți folderul.
 4. Veți vedea folderul Cameră foto . Țineți-l apăsat și așteptați să fie selectat.
 5. Din meniul care apare, alegeți Mutare.

 1. Reveniți la ecranul principal al managerului de fișiere și accesați cardul SD.
 2. Aici găsiți folderul DCIM.
 3. Acum mutați folderul Cameră și veți fi mutat deja toate fotografiile în spațiul de stocare extern.

Terminat!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .