Wii2HDMI, gadgetul care vă permite să jucați Wii pe HDMI - The Happy Android

Clasicul Wii, oricât de contradictoriu ar părea, ar putea fi aproape considerat o consolă mai bună decât succesorul său, Wii U. Catalogul său de jocuri este de o mie de ori mai mare decât cel al Wii U, iar comenzile sale revoluționare au marcat o etapă importantă în timpul său. Dar are un mic dezavantaj: calitatea video în comparație suferă foarte mult în comparație cu alte console din același lot: nu are o conexiune HDMI și se joacă doar la 480p .

Unele televizoare moderne nu mai au conectori clasici audio și video și permit doar conexiuni prin HDMI. Cu dispozitivul Wii2HDMI putem rezolva această problemă, obținând, de asemenea, o îmbunătățire a calității audio și a imaginii. Este un mic gadget care se conectează la ieșirea video a consolei noastre Wii și are o ieșire HDMI pentru conectarea la televizor, îmbunătățind astfel calitatea imaginii la HD de la 480p la 720p sau 1080p.

Îmbunătățește cu adevărat calitatea imaginii jocurilor video Wii? Iată o mică comparație, judecați singuri.

După cum puteți vedea, calitatea videoclipurilor se îmbunătățește în ceea ce privește luminozitatea și tonalitatea și, de asemenea, elimină semnificativ efectul de ferăstrău, iar imaginea, în general, este oarecum mai clară și mai curată. Merită unul dintre aceste adaptoare? Adevărul este că au un preț destul de modest și pot fi obținute online pentru aproximativ 10 sau 15 euro . Primul brand care a lansat unul dintre acești conectori a fost Neoya , dar am putea considera că astăzi cel care primește cele mai bune recenzii este gadgetul Tera  (și este, de asemenea, mult mai ieftin).

Comentează, de asemenea, că un alt punct în favoarea sa este că nu are nevoie de o sursă de alimentare, doar conectează-l direct la consolă și atât. Pe scurt, un dispozitiv bun pentru a permite conexiunea HDMI pe Wii clasic, care ajută și la îmbunătățirea calității imaginii jocurilor uneia dintre cele mai bune console din istoria Nintendo.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .