UMI Plus E în analiză, un super mid-range cu 6 GB RAM - The Happy Android

UMI a făcut-o din nou. Cu UMI Plus din sezonul anterior am putut vedea cum îi cheltuiește compania asiatică din punct de vedere al smartphone-urilor și al raportului calitate / preț. Ei evită să includă procesoare Snapdragon care ar crește semnificativ prețul terminalului și, în schimb, ne oferă un smartphone cu hipervitamine în toți ceilalți factori. Deși multe telefoane mobile chineze folosesc aceeași tehnică, niciunul nu atinge nivelul „super-zeu” al UMI. Compania reușește să se remarce foarte mult printre cele mai bune din gama medie actuală și acum, cu UMI Plus E , prezintă prima gamă medie cu 6 GB RAM și la un preț care nu are nimic de-a face cu cel al altor mărci a priori mult mai cunoscut.

În analiza de astăzi analizăm UMI Plus E , un terminal cu hardware puternic care se remarcă prin designul elegant, specificațiile suculente și un preț mai mult decât ajustat.

Afișare și aspect

UMI Plus E urmează puțin aceeași linie ca și restul terminalelor companiei: eleganță, sobrietate și un design mai mult decât atractiv. Dispozitivul are un corp monocorp negru cu finisaj din aluminiu care îi conferă o atingere premium și îi conferă un aspect vizual de înaltă calitate. Marginile rotunjite, afișajul arcuit 2.5D și butonul fizic clasic chiar sub panoul frontal.

În ceea ce privește ecranul, acesta are un panou de 5,5 inci fabricat de SHARP, rezoluție FullHD și protejat de sticla rezistentă T2X-1.

Puterea și performanța

Hardware - ul este punctul forte al acestei UMI Plus E . Suntem în 2017 și unele (puține) companii pot începe deja să își permită aceste lucruri. În interiorul carcasei sale, Plus E încorporează un modul RAM LPDDR4 incredibil de 6 GB fabricat de Samsung, care împreună cu procesorul Helio P20 de 2,3 GHz al MTK fac din acest smartphone un ucigaș emblematic al gamei super mid. În plus, include 64 GB spațiu de stocare pe care îl putem extinde până la 256 GB cu cardul.

Un smartphone care ne va permite să facem practic totul în ceea ce privește performanța și puterea : menținem mai multe aplicații deschise în același timp, jucăm jocuri, răsfoiți și orice ne vine în minte. Helio P20 nu este un Snapdragon (și vă mulțumesc, pentru că altfel terminalul ne-ar trage până la 400 sau 500 de euro cel puțin), dar este unul dintre cele mai bune din Mediatek și se vede.

Camera și bateria

Camera UMI Plus E urmează după modelele anterioare ale terminalului. Un spate 3L8 de 13 megapixeli realizat de Samsung , cu un obiectiv cu 5 elemente cu bliț și autofocus care permite înregistrări 2K și 4K . O cameră bună care poate suferă puțin în medii cu lumină slabă, dar care este capabilă să facă capturi de înaltă calitate în fiecare zi. În partea din față, la rândul său, găsim o cameră selfie echipată cu 5MP corect.

În ceea ce privește autonomia terminalului, Plus E urmează în urma precedentului UMI Plus: o baterie puternică de 4000 mAh care va acorda terminalului perioade importante de autonomie, putând petrece mai mult de o zi fără a încărca telefonul mobil și fără teama de a fi lăsat. atârnând în mijlocul zilei. În prezent, nu există atât de multe smartphone-uri care să servească baterii atât de puternice și acest lucru este, de asemenea, de luat în considerare.

În ceea ce privește restul specificațiilor, UMI Plus E are Android 6.0 , un detector de amprentă pe față, USB tip C, OTG, SIM dual, un port pentru căști de 3,5 mm, conectivitate 4G și Bluetooth 4.1.

Preț și disponibilitate

În prezent, UMI Plus E are un preț de 229,99 dolari sau, la fel, aproximativ 217 de euro de schimbat. O sumă mai mult decât echitabilă pentru un terminal care oferă mult mai mult decât ceea ce cereți și care are un design elegant și atractiv. În plus, dacă folosim următorul cupon la efectuarea achiziției (limită de 100 de unități) vom obține o mică reducere de 5 €, ceea ce nu este nici rău:

Cod cupon: GBPLUSE

Preț cu cupon : 223,99 USD, aproximativ 212 euro

Pe scurt, ne confruntăm cu un smartphone puternic, cu 6 GB de memorie RAM și un procesor bun, un super mediu care va ajuta fără îndoială UMI să reapară în continuare printre cele mai dorite terminale din 2017.

GearBest | Cumpărați UMI Plus E

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .