Vernee Mars Pro în recenzie: cel mai ieftin telefon mobil cu 6 GB RAM !!

Nu vorbisem de mult despre Vernee . De la prezentarea topului de gamă al companiei, Vernee Apollo, în decembrie anul trecut, nu am aflat de acest interesant producător asiatic. Până acum: salut, Vernee Mars Pro !

Recenzie Vernee Mars Pro: 6 GB RAM nu au fost niciodată atât de accesibile pentru buzunarul utilizatorului

Dacă Vernee Apollo s-a remarcat prin ecranul de rezoluție 2K și optimizarea sa pentru experiențele VR, noul Vernee Mars Pro se angajează să consolideze memoria RAM cât mai mult posibil. 6 GB de memorie RAM LDPDDR4 care sunt, de asemenea, perfect însoțite de un procesor de cea mai bună calitate din Mediatek și toate acestea la un preț mai mult decât accesibil, sub 200 USD. Știți vreun alt terminal care oferă atât de mult pentru atât de puțin?

Afișare și aspect

În ceea ce privește ecranul, Vernee Mars Pro are obișnuitul 5,5 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080) . Protejat de un Corning Gorilla Glass 3, poartă un corp monocorp complet metalic, cu o grosime de numai 7,6 mm . După cum sa indicat de la Vernee, ei au ajuns să restructureze și să reproiecteze structura internă a terminalului de până la 13 ori pentru a atinge o astfel de subțire.

Pe de altă parte, ecranul are, de asemenea, o arcadă 2.5D care ajută la stilizarea terminalului și o carcasă sablată la 360 ° pentru o catifelare și o atingere cât mai plăcută posibil.

Poate că ceea ce este cel mai izbitor în designul acestui Vernee Mars Pro este locația cititorului de amprente , situat pe partea dreaptă, chiar sub butonul de alimentare. Trebuie să recunosc că cititoarele situate chiar sub ecran sau în spate nu au terminat niciodată să mă convingă (nu este o poziție foarte firească să pun degetul), așa că această nouă idee este cea mai puțin atractivă și foarte de reținut. factură.

Puterea și performanța

Deși cea mai „luminoasă” caracteristică a acestui terminal este fantasticul său RAMera vigorexia, nu ar trebui să neglijăm restul componentelor care completează imaginea tehnică a Mars Pro. Un procesor Helio P25 de nouă generație cu 8 nuclee care rulează la 2,5 GHz , 6 GB RAM , GPU Mali T880 la 900 MHz și 64 GB stocare internă care sunt deja esențiale în acest tip de terminale stea. Toate acestea, înfășurate în Android 7.0 .

Merită menționat upgrade - ul care implică includerea chipset-ului Mediatek, care îmbunătățește performanța cu 40% și reduce consumul de energie al procesorului cu 60% , oferind performanțe mai mult decât optime pentru jocurile grele și vizualizarea conținutului multimedia de ultimă generație. sarcină grafică.

Camera și bateria

În aspectul fotografic, Mars Pro rămâne destul de conservator. Nu există îmbunătățiri semnificative față de smartphone-urile anterioare de la companie. Ceea ce nu înseamnă, pe de altă parte, că este o cameră proastă deloc: obiectiv de 13.0MP cu PDAF (0.1s), diafragmă f / 2.0 și bliț dublu pentru camera din spate și 5.0MP pentru cea din față. O cameră cu focalizare rapidă și care reduce zgomotul cu 80% în medii cu lumină slabă.

În ceea ce privește autonomia, găsim o baterie spațioasă de 3500mAh , care, împreună cu procesorul său optim de consum, permite acestui Vernee Mars Pro să ofere un nivel de „supraviețuire” mai mult decât remarcabil.

În ceea ce privește restul caracteristicilor, acesta are Bluetooth 4.0 , dual SIM (micro + nano), încărcare prin USB de tip C și suport pentru OTG.

Video cu teste de unboxing și benchmarking

Adevărul este că acesta este un telefon care mi-a plăcut foarte mult și de aceea am decis să-l iau. Mai jos aveți videoclipul cu unboxingul și rezultatele testelor de benchmarking din Antutu și Geekbench efectuate cu acest Vernee Mars .

Adevărul este că, în general, Mars Pro funcționează la un nivel mai mult decât satisfăcător și, după cum puteți vedea în videoclip, atât execuția aplicațiilor, cât și cea a jocurilor - unele luminoase și altele mai exigente - le gestionează într-un mod cu adevărat fluid.

Preț și disponibilitate

Acest mare terminal a fost deja prezentat și  poate fi achiziționat la un preț de 175,99 USD (aproximativ 146 euro pentru schimbare) de pe GearBest.

Toate terminalele pe care le văzusem până acum care echipau 6 GB RAM, precum One Plus sau Xiaomi Mi5 Plus, erau în jur de 400-500 de euro. Era timpul să începem să vedem alte tipuri de terminale mai accesibile cu aceste tipuri de caracteristici, da domnule. Mulțumesc Vernee!

GearBest | Cumpărați Vernee Mars Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .