Talking clock: aplicația care vă spune ora prin solicitări vocale

Recent, într-un forum Android, un utilizator a întrebat dacă nu va exista o aplicație care să vă spună la ce oră este, fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar, să îl porniți și să verificați ora. Singurul utilizator care a pretins să-i răspundă a fost să-și bată joc de el, fără să-i ofere măcar un răspuns.

Adevărul este că nu este un subiect care mi se pare o prostie. Ar fi o funcție care ar putea fi utilă pentru persoanele cu probleme de vedere, pe lângă evitarea nevoii de a scoate telefonul mobil din buzunar, așa cum a comentat forero-ul Android. Așa că am început să caut pe Google Play și, așa cum era de așteptat, există mai multe aplicații care vă spun timpul prin mesaje vocale .

TellMeTheTime, cel mai bun ceas de vorbire pe care îl vom găsi în Android Play Store

Ceasul Talking , de asemenea , cunoscut sub numele de TellMeTheTime , este o aplicație Android gratuit , care face exact acest lucru: vă spun timpul printr - o voce caldă semi-robotizate. Lucrul bun despre TellMeTheTime este că nu rămâne la suprafață și vă permite să configurați o mână bună de opțiuni.

Putem configura intervalul de avertismente, este disponibil în limba spaniolă perfectă , permite activarea prin senzor tactil sau de proximitate și funcționează fără a avea aplicația în prim-plan sau ecranul pornit.

Descărcați QR-Code Talking Clock: TellMeTheTime Dezvoltator: Andreas Meyer Preț: Gratuit

Pe scurt, o aplicație excelentă care își îndeplinește scopul în cel mai bun mod posibil. Dacă căutăm un ceas de vorbire pentru telefonul sau tableta noastră, TellMeTheTime este aplicația pe care ar trebui să o încercăm cu siguranță. Recomandările sale, peste un milion de descărcări și un scor de 4,2 în Google Play Store.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .