Top 10 aplicații Android pentru luarea de note - Android fericit

Înainte să scriem totul pe note post-it galbene, roz și colorate. Acum, cu smartphone-urile, nu mai trebuie să lăsăm mici bucăți de hârtie prin casă cu note, lista de cumpărături și ultima noastră idee minunată pentru acel scenariu care, fără îndoială, ar reuși la Hollywood dacă cineva cu mintea mică ar decide să investească în el.

Aplicațiile pentru luarea de note sunt foarte practice : nu risipiți hârtia, sunt ușor de utilizat și vă permit să aveți toate ideile împreună într-un singur loc. Astăzi, trecem în revistă unele dintre cele mai bune aplicații de acest gen disponibile pentru telefoane și tablete Android.

Cele mai bune 10 aplicații pentru a lua notițe și note pe Android

Multe dispozitive mobile includ de obicei propria aplicație din fabrică pentru acest tip de lucru. Dacă nu ne place cel pe care îl avem sau pur și simplu nu avem niciun fel de instalat, s-ar putea să fim interesați să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare disponibile pe Play Store.

1- Google Keep

Unul dintre marile avantaje ale Google Keep este că îl putem accesa practic de pe orice dispozitiv cu acces la Internet. Deși îl avem instalat doar pe mobil, dacă avem un browser la îndemână, putem accesa și toate notele conectându-ne la Google din sertarul aplicației.

Keep a fost optimizat de-a lungul anilor și acum, în afară de a lua notițe, ne permite, de asemenea, să facem liste, desene mici, să înregistrăm note vocale sau să facem fotografii . Gratuit și de ajutor, ca aproape orice pe Google.

Descărcați codul QR Google Keep: note și liste Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

2- Evernote

Evernote este una dintre cele mai puternice aplicații pentru luarea notelor . Are o mulțime de funcționalități: diferite tipuri de note, funcții organizaționale, note partajate, suport pe mai multe platforme și multe altele.

Cu toate acestea, din 2016 au început să acopere versiunea gratuită și nu mai este la fel de apetisantă ca pe vremuri. Planurile lor de abonament oferă un număr mare de funcții suplimentare și spațiu de stocare în cloud. Una dintre cele mai bine plătite aplicații, dar ca serviciu gratuit, alte alternative mănâncă cu ușurință toastul.

Descărcați QR-Code Evernote Dezvoltator: Evernote Corporation Preț: Gratuit

3- OneNote

Aplicația Microsoft este, de asemenea, printre cele mai populare. Un instrument puternic care, pe lângă faptul că este compatibil cu alte formate Office - puteți utiliza tabele Excel - formează o echipă letală cu restul aplicațiilor de productivitate Microsoft .

Este o aplicație multiplatformă (Android / iOS / Windows / Mac) legată de cloud, ceea ce înseamnă că putem accesa de pe mobil, de exemplu, notele pe care le-am creat de pe PC și invers.

Vă permite să scrieți, să desenați, să faceți capturi de ecran și chiar să scanați documente. Putem crea etichete, etichete, liste și chiar clasifica notele în funcție de importanța lor.

Descărcați QR-Code OneNote: Salvați idei și organizați note Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

4- ColorNote

ColorNote este un notepad foarte complet pentru Android . Nu necesită o autentificare, dar dacă o facem, ne putem sincroniza notele și putem face copii de rezervă online. Este 100% gratuit și fără anunțuri.

Printre caracteristicile sale remarcabile găsim lucruri precum:

 • Putem crea mementouri pentru o anumită zi sau oră.
 • Vă permite să fixați note și liste în bara de stare.
 • Autolink: detectează legăturile de internet și numerele de telefon inserate în note.
 • Organizare după calendar.
 • Note colorate.
 • Notă blocare după parolă.
 • 3 teme diferite (inclusiv temă întunecată ).

Pe scurt, o adevărată minune.

Descărcați QR-Code ColorNote Notepad Notes Dezvoltator: Note Preț: Gratuit

5- FairNote

FairNote Notepad este un notepad și o listă de verificare axate pe securitate. Poate funcționa bine în lumea afacerilor sau dacă vrem pur și simplu să ne protejăm cele mai sensibile note în cel mai bun mod posibil.

FairNote utilizează criptarea AES-256 pentru a proteja notele pe care le luăm în aplicație și ne permite, de asemenea , să folosim amprenta digitală ca mod de autentificare pentru a cripta și decripta notele.

Ne putem organiza prin utilizarea etichetelor și etichetelor și, deși nu oferă la fel de multe opțiuni ca alte aplicații din această listă, este, fără îndoială, cea care se gândește cel mai mult la confidențialitatea utilizatorilor.

Descărcați QR-Code FairNote - Note și liste criptate Dezvoltator: Tarique Preț: Gratuit

6- Note materiale

Una dintre cele mai frumoase aplicații de luare a notelor pe care o putem găsi. Are o interfață simplă și colorată și este foarte ușor de utilizat. Ne permite să blocăm notele cu un cod PIN de 4 cifre și să etichetăm cele mai importante note cu stele pentru a le salva într-o categorie separată.

Facilitează localizarea anumitor note datorită unui motor de căutare integrat și, desigur, are și un widget pentru desktop. El nu inventează roata, dar ceea ce face, face bine.

Descărcați QR-Code Note materiale: Note colorate Dezvoltator: cw fei Preț: Gratuit

7- ClevNote

Una dintre cele mai bune aplicații pentru luarea de note pe Android. Este perfect organizat și vine cu mai multe subcategorii în mod implicit pentru a ne ușura viața:

 • conturi bancare
 • Lista de cumparaturi.
 • Lista zilei de naștere.
 • Gestionați ID-ul paginii.
 • Memo text.

Deosebit de interesantă este funcția „Gestionați ID-ul paginii”, datorită căreia putem stoca utilizatorii și parolele site-urilor web pe care le vizităm în mod regulat. Are criptare AES și vă permite să creați copii de rezervă pe Google Drive.

Descărcați QR-Code ClevNote - Notepad, Lista de verificare Dezvoltator: Cleveni Inc. Preț: Gratuit

8- Salvați notele

Un blocnotes care poate servi ca notebook privat sau ca jurnal personal , datorită verificării ortografice pe care o include. Are câteva caracteristici adăugate, cum ar fi capacitatea de a desena și de a realiza înregistrări audio.

Putem ajusta dimensiunea și culoarea textului și acesta funcționează atât pe verticală, cât și pe orizontală. Creați dosare și note de protecție prin parolă. Gratuit, deși cu reclame integrate.

Descărcați QR-Code Keep My Notes - Notepad Dezvoltator: KiteTech Preț: Gratuit

9- LectureNotes

Această aplicație de luare a notelor este special concepută pentru lumea academică. A fost unul dintre primii care a sprijinit stiloul și este încă considerat unul dintre cei mai buni. Oferă suport pentru documente PDF și vă permite să înregistrați audio și video. Este compatibil cu OneNote și EverNote. Pe scurt, un instrument excelent pentru a lua notițe în clasă .

Versiunea completă este plătită, dar are și o versiune „de probă” pe care o putem încerca gratuit.

Descărcați QR-Code LectureNotes (versiunea de încercare) Dezvoltator: Acadoid Dezvoltator Preț: Gratuit

10- Calmar

Încheiem lista cu Squid. Această aplicație de luare a notelor este, de asemenea, compatibilă cu stilou și pixuri active , are un motor grafic vectorial, note și notebook-uri și o mână bună de caracteristici.

Versiunea gratuită vă permite să exportați documente în PDF. Dar cel mai bun este, fără îndoială, în versiunea cu plată, unde putem importa PDF-uri și putem face adnotări , sublinieri și altele, în timp ce citim orice tip de document sau carte.

Descărcați QR-Code Squid - Notițe și marcaje PDF pentru dezvoltatori Dezvoltator: Steadfast Innovation, LLC Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

Cu aceste aplicații pe care tocmai le-am menționat, am avea mai mult decât suficient, dar există încă multe alte aplicații pentru a lua notițe pe Android care merită cu adevărat.

Notitele mele

Aplicație pe care o putem folosi ca notepad, agendă sau jurnal personal. Instrumentul ne permite să clasificăm notele în diferite dosare : Jurnal, Finanțe, Sănătate, Personal, Achiziții și Muncă. În plus, ne putem proteja adnotările cu un cod PIN, parolă sau amprentă.

Poate fi sincronizat cu Google Drive, ceea ce nu este deloc rău, dar pe partea negativă trebuie menționat faptul că aplicația conține reclame și afișează achiziții integrate, ceea ce nu este de obicei foarte plăcut în acest tip de utilitate. În orice caz, o aplicație excelentă cu un rating de 4,5 stele și peste un milion de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Notele mele - Notepad Dezvoltator: KreoSoft Preț: Gratuit

FiiNote

FiiNote este cea mai interesantă aplicație de luare a notelor care aduce o experiență cât mai aproape de luarea notelor într-un notebook real. Notele sunt colectate pe hârtie cu grile și sunt, de asemenea , compatibile cu stylus-ul .

De asemenea, permite desenarea și doodle-urile, astfel încât să putem scrie cu tastatura virtuală a dispozitivului, cu mâna liberă sau folosind un pointer sau stilou digital. De asemenea, putem încărca imagini, videoclipuri și mesaje vocale: pe scurt, un utilitar foarte versatil.

Descărcați QR-Code FiiNote: luați repede note Dezvoltator: zborabil Preț: Gratuit

Cu cine rămâi?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .