Top 10 aplicații pentru camere pentru Android - Android fericit

Calitatea fotografiilor pe care le realizăm cu mobilul depinde de 2 factori clar diferențiați: calitatea obiectivului și software-ul pe care îl folosim pentru a face instantaneele.

Calitatea obiectivului telefonului nostru este imobilă și putem face puțin pentru a-l îmbunătăți, dar vom realiza o îmbunătățire semnificativă a fotografiilor dacă folosim software-ul adecvat.

Top 10 aplicații pentru camere Android

Aplicațiile native care încorporează numeroase terminale nu reușesc să scoată tot „sucul” din camera terminalului și tocmai în acest moment trebuie să luăm în considerare instalarea unei aplicații complementare pentru a face fotografii mai bune.

În postarea de astăzi, trecem în revistă cele mai bune 10 aplicații de cameră pentru Android, care ne vor ajuta să obținem o îmbunătățire semnificativă a calității fotografiilor noastre.

Camera MX

Camera MX este o aplicație gratuită pentru Android care include mai multe funcții și efecte adăugate pentru camera noastră. Aplicația Camera MX include câteva caracteristici precum „atingere pentru focalizare”, zoom, creare GIF, numărătoare inversă și o mână bună de efecte, filtre și suprapuneri care ne permit să ajustăm fotografierea în timp real. De asemenea, include diverse instrumente de editare, cum ar fi contrastul, echilibrul etc. și o funcție foarte interesantă care ne permite să revenim cu 3 secunde în spatele fotografiei pentru a obține cea mai bună fotografie posibilă.

Descărcați QR-Code Camera MX - Cameră foto și video Dezvoltator: MAGIX Preț: Gratuit

Camera 360: Autocolante și filtre

Nu vă lăsați păcăliți de nume, deși Camera 360 include o mulțime de filtre și autocolante, nu este aplicația generică tipică pentru a adăuga 4 autocolante la fotografiile noastre. Are un editor puternic și o mână bună de tipuri de fotografii și setări, cum ar fi tilt shift, posterizer și un mod selfie care ne permite să ajustăm tonul pielii și să facem modificări în mediu, astfel încât fotografia să fie exact așa cum o dorim. . Pe de altă parte, Camera 360 poate fi, de asemenea, considerată o rețea socială excelentă , deoarece are o comunitate interesantă numită World Photo Lab , unde oamenii își pot încărca propriile fotografii creative.

Descărcați QR-Code Camera360: Cele mai bune filtre, selfie-uri, etichetă Dezvoltator: PinGuo Inc. Preț: gratuit

Camera deschisa

Marele avantaj al camerei deschise este că este o aplicație open source . Aceasta înseamnă că funcționalitățile aplicației nu încetează să crească, deoarece aplicația se află într-un proces de optimizare continuă. Cantitatea de funcționalități este lăudabilă: moduri de focalizare, balans de alb, ISO, compensare / blocare a expunerii, detectare a feței și chiar posibilitatea activării fotografiei folosind comenzi vocale sau sunete (fotografia este făcută dacă facem zgomot, suflăm sau spunem „cartof”).

Descărcați QR-Code Open Camera Dezvoltator: Mark Harman Preț: Gratuit

Retorică

Retrica este o aplicație de fotografie gratuită foarte populară pe Google Play. Cu peste 100 de milioane de utilizatori, Retrica are un arsenal de peste 100 de filtre pe care le putem aplica în timp real și le putem partaja cu ușurință pe rețelele noastre sociale.

Descărcați QR-Code Retrica - Camera de filtrare originală Dezvoltator: Retrica, Inc. Preț: gratuit

O cameră mai bună

Această aplicație colectează multe dintre funcțiile altor aplicații de cameră specializate, cum ar fi HD Panorama +, HDR Camera + și Night Camera + . Deși are o versiune Pro plătită, caracteristicile sale gratuite sunt enorme: balans de alb, reglare a expunerii, ISO, modul bliț, efecte de culoare, numărătoare inversă, tipul de fotografiere și chiar eliminarea obiectelor sau a persoanelor dintr-o fotografie. Uimitor!

Descărcați QR-Code O cameră foto mai bună Dezvoltator: Almalence Preț: Gratuit

VSCO Cam

Funcțiile camerei VSCO Cam sunt puțin scurte, dar pentru ce se remarcă această aplicație este munca sa de editare . Datorită editorului foto, putem ajusta temperatura, adăuga cereale la imagine, regla saturația și aplica un număr mare de filtre pentru a lăsa imaginea așa cum o dorim. De asemenea, are propria rețea de socializare în care putem încărca cele mai bune fotografii și le putem partaja cu prietenii noștri.

Descărcați QR-Code VSCO: Editor foto și video Dezvoltator: VSCO Preț: gratuit

ProShot

Nu putem face o listă cu cele mai bune aplicații de cameră pentru Android fără să menționăm ProShot . Este probabil cea mai bine plătită aplicație (aproximativ 4,5 USD) pe care o putem găsi astăzi în Play Store pentru a face fotografii. Are un set uimitor de setări și funcții: setări manuale și automate pentru expunere, bliț, ISO, viteza obturatorului, balans de alb, DSRL, modul nocturn, modul de acțiune, raportul de aspect, formatele JPEG și RAW, zoom, numărătoare inversă și multe alte opțiuni care ne vor permite să profităm la maximum de obiectivul camerei de pe terminalul nostru Android.

Descărcați QR-Code ProShot Dezvoltator: Rise Up Games Preț: 4,99 €

Camera manuală

Mulți pasionați de fotografii nu se simt confortabil cu funcțiile automatizate obișnuite ale majorității aplicațiilor camerei și preferă ceva care le permite mai multă libertate de mișcare. Exact ceea ce oferă Camera manuală, o aplicație care ne va permite să ajustăm manual fiecare detaliu atunci când facem o fotografie . Control complet pentru utilizator.

Cu această aplicație putem regla manual viteza obturatorului, focalizarea, ISO, balansul de alb și expunerea . O aplicație profesională care, da, are un preț de puțin peste 3 USD.

Descărcați QR-Code Manual Camera Dezvoltator: Geeky Devs Studio Preț: 3,29 €

Camera FV-5

Camera FV-5 este o altă aplicație profesională pentru iubitorii de fotografie care imită funcțiile manuale ale unei camere DSLR. Are o versiune pro mai completă, dar are și o versiune gratuită. Cu acesta putem ajusta compensarea și timpul de expunere , ISO, putem controla măsurarea luminii, are un mod de focalizare, expunere la bracketing și multe alte funcții tipice ale camerelor DSLR.

Descărcați QR-Code Camera FV-5 Lite Dezvoltator: FGAE Preț: Gratuit

Pixlr

Aplicația fotografică gratuită Autodesk, Pixlr, este mai mult un editor de imagini decât o cameră foto ca atare , dar, din moment ce au inclus funcția cameră, putem face fotografii și le putem edita cu o cantitate imensă de funcționalități suplimentare . De la ajustările tipice de luminozitate, contrast, focalizare și corecție a culorilor la filtrele, autocolantele, efectele și alte accesorii mai mult decât reușite. Foarte ușor de utilizat și o lume întreagă de posibilități. În plus, este gratuit.

Descărcați QR-Code Pixlr Dezvoltator: 123RF Preț limitat: gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .