Cum să găsiți contacte pe care nu le aveți în agenda telefonică mobilă

Aplicația Google Contacts primește destul de multe actualizări în ultimele luni. Tema întunecată a fost adăugată recent, în conformitate cu multe alte aplicații Android, cum ar fi Chrome sau Gmail. Cu toate acestea, noua funcționalitate care a fost încorporată recent în aplicația de contacte nu rămâne nici în urmă, deoarece ne permite să localizăm și să adăugăm contacte pe care nu le avem în agenda telefonică .

Aceasta este o caracteristică pe care Google a exportat-o ​​din aplicația sa de e-mail Gmail și, în principiu, constă în afișarea unei evidențe a tuturor acelor persoane cu care am avut un schimb de e-mail , dar nu am reușit niciodată să le salvăm în agendă.

O funcție care poate fi cu adevărat utilă dacă vrem să ne îmbogățim calendarul cu contacte vechi, uitate sau pur și simplu oameni care au rămas în urmă și de care nu s-a mai auzit.

Postare asociată: Cele mai bune 7 aplicații pentru identificarea numerelor de telefon

Cum să vedeți contactele pe care nu le avem în calendar din aplicația Contacte Google

Pentru a vedea lista tuturor acestor contacte, faceți doar câteva clicuri.

  • Deschidem versiunea web a Agendei Google ( //contacts.google.com/ ) în browser .
  • În meniul lateral, faceți clic pe „ Alte contacte ”.
  • Aici vom găsi o înregistrare cu toate contactele pe care nu le-am salvat niciodată în trecut.
  • Pentru a adăuga oricare dintre aceste contacte în agenda noastră de telefonie mobilă, trebuie doar să selectăm contactul în cauză și să facem clic pe pictograma adăugare (+).

  • În mod automat, dacă deschidem agenda telefonică, vom vedea cum acel contact apare deja în listă împreună cu celelalte intrări.

Este important de menționat că aici nu vom vedea numere de telefon cu care am avut o conversație în trecut - pentru aceasta va trebui să folosim o aplicație precum TrueCaller-, deși dacă oricare dintre e-mailuri are un număr de telefon de contact asociat, acesta va fi adăugat și la programa.

În orice caz, este încă o modalitate de a oferi utilizatorului acces sau de a combina într-un anumit mod, lista de contacte Gmail cu agenda telefonică, astfel încât să putem decide dacă să trimitem un e-mail sau să facem un apel, totul din aceeași aplicație.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .