Oukitel K8 în revizuire, mobil de 6 ”cu o baterie superioară de 5.000 mAh

A trecut mult timp de când nu am adus niciun dispozitiv mobil Oukitel pe blog și adevărul este că este timpul să se schimbe acest lucru. Acum câteva zile am văzut că noua gamă medie a companiei, Oukitel K8 , a intrat deja în faza de pre-vânzare. Deci, ce moment mai bun decât acum pentru a arunca o privire la cele mai recente de la cunoscutul producător asiatic.

În recenzia de astăzi vorbim despre Oukitel K8 , un terminal de gamă medie cu un ecran mare pe steag și o baterie în linia modelelor anterioare Ouki, 5000mAh. Acolo nu este nimic.

Oukitel K8 în revizuire, o gamă medie accesibilă cu 4 GB RAM, afișaj 18: 9 și o baterie puternică de 5000 mAh

Oukitel nu s-a remarcat niciodată pentru că este un brand inovator. Scopul său este să ofere terminale cu caracteristici actuale la un preț accesibil pentru majoritatea muritorilor. În acest sens, Oukitel K8 este foarte asemănător cu Oukitel Mix 2 , dar cu specificații mai ușoare și ceva mai multă autonomie.

Proiectare și afișare

Oukitel K8 montează un ecran de 6 inci cu rezoluție Full HD + (2160x1080p), un raport de aspect de 18: 9 și o densitate de pixeli de 402ppi. Un panou arcuit 2.5D care este protejat de o sticlă japoneză Asahi, ecranul fiind de tip AUO LCD.

Are un corp cu margini rotunjite cu carcasă metalică și o cameră dublă verticală pentru spate, situată chiar deasupra detectorului de amprentă. La nivel de proiectare, ne confruntăm cu un terminal mare și elegant, dar de tonaj notabil.

K8 are dimensiuni de 17,66 x 8,53 x 1,65 cm, o greutate de 233 grame și este disponibil în gri închis ( Dark Slate Grey ).

Puterea și performanța

La nivel hardware găsim gama medie de bază tipică a anului 2018. Unele componente care oferă eficiență în ceea ce este acceptabil pentru un telefon mobil de puțin peste 100 de euro. Pe de o parte, avem un SoK MTK6750T Octa Core 1,5 GHz , 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 256 GB. Toate acestea cu Android 8.1 ca sistem de operare.

Am comentat-o ​​deja alteori, acest cip Mediatek, deși nu oferă minuni uimitoare la nivel de performanță, este cel mai bun pe care îl putem găsi în acest tip de smartphone-uri mid-range. Eficient atunci când executați aplicații și sarcini de zi cu zi. Acest lucru se traduce printr- un scor Antutu de 45.654 puncte .

În rest, mult spațiu pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor și un sistem de operare care ne permite să folosim noile funcții ale Android Oreo, precum recunoașterea facială, printre altele.

Camera și bateria

Oukitel K8 are o cameră duală din spate fabricată de Sony (IMX135) de 13MP + 2MP cu diafragmă f / 2.0 și înregistrare video 1080p. Obiectivul frontal rămâne la doar 5MP de definiție. Aceasta înseamnă că, dacă vrem să facem fotografii, va trebui să tragem camera din spate dacă dorim să obținem cele mai bune rezultate.

În ceea ce privește bateria, marea forță a acestui terminal, am descoperit o baterie puternică de 5000 mAh cu încărcare micro USB.

Conectivitate

K8 are o conexiune Bluetooth 4.0, dual SIM (nano + nano), WiFi dual (2.4G / 5G), GPS, A-GPS, GLONASS și un slot pentru căști de 3,5 mm.

Preț și disponibilitate

Oukitel K8 este acum disponibil în pre-vânzare și îl putem obține cu 169,99 dolari, aproximativ 149 euro pentru schimbare , pe GearBest. De asemenea, este disponibil pe alte site-uri, cum ar fi Amazon, la un preț aproximativ de 169,99 €, în momentul scrierii acestui articol. Când se va încheia faza de pre-vânzare, pe 5 septembrie, cel mai probabil prețul său va crește ușor.

Pe scurt, găsim un terminal mid-range accesibil, cu o bună valoare pentru bani, ale cărui puncte forte sunt, fără îndoială, ecranul mare pe care îl echipează și o baterie rezistentă la bombe. Pe partea negativă, un dispozitiv care iese în evidență în buzunar și o cameră frontală care este puțin mai mult decât funcțională.

GearBest | Cumpărați Oukitel K8

Amazon | Cumpărați Oukitel K8

AliExpress | Cumpărați Oukitel K8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .