Premiile Google Play 2019: cele mai bune aplicații Android ale anului

Ca în fiecare an, Google alege aplicațiile cele mai inovatoare și de cea mai bună calitate din întreaga colecție de aplicații care există în magazinul Android. Aceasta este cunoscută sub numele de Google Play Awards și este o modalitate excelentă de a evidenția acei dezvoltatori care acordă prioritate calității și fiabilității în dezvoltarea software-ului lor. Pentru utilizatorii de smartphone-uri ca noi, este o modalitate excelentă de a găsi bijuterii de care să ne bucurăm.

Câștigătorii Premiilor Google Play 2019

În continuare, trecem în revistă atât câștigătorii pentru cea mai bună aplicație și cel mai bun joc al anului 2019, cât și finaliștii diferitelor subcategorii care alcătuiesc concursul. Votarea a fost deschisă publicului pe 25 noiembrie, iar în 3 decembrie trecut, au fost anunțați în cele din urmă marii câștigători ai acestui an. Fără alte întrebări, să ajungem la nuga!

Cea mai votată aplicație din 2019: DAZN

Aplicația serviciului de streaming sport DAZN este cea mai bine cotată din acest an pe Google Play. Aplicația din Londra ne permite să urmărim meciuri live și înregistrate din Premier League engleză, Cupa FA, Cupa Carabao și Campionatul Sky Bet, precum și fotbal internațional precum Coppa Italia, Copa Libertadores, J-League și MLS americană.

Dar DAZN nu trăiește doar despre fotbal: putem vedea, de asemenea, meciuri cu cel mai bun baschet european (cu Turkish Airlines Euroleague și 7DAYS EuroCup), precum și conținutul Eurosport (tenis, ciclism și multe altele) și cel mai bun motociclism cu MotoGP, Moto2, Moto3 și MotoE. Prețul abonamentului este de 9,99 euro pe lună (sau 99,99 euro pe an).

Descărcați QR-Code DAZN: Live Sports Dezvoltator: DAZN Preț: Gratuit

Nominalizat: Groovepad - Music Creator | Calm | Noi suntem

Jocul cel mai bine cotat din 2019: Call of Duty: Mobile

Cel mai bun joc din 2019 este pentru editorii Google Play acest shooter la prima persoană de la compania Activision. În semn de recunoaștere a jocului, nimic mai bun decât propriile cuvinte ale Google pentru a-i acorda premiul: „Cel mai bun joc din 2019 trebuie să fie distractiv, accesibil, atractiv și excelent din punct de vedere al experienței. În plus, trebuie să depășească limitele așteptărilor de pe dispozitivele mobile, iar câștigătorul din acest an realizează toate acestea fără a pierde o bătaie.

Call of Duty: Mobile realizează acest lucru și mai mult, datorită sistemului său de joc intuitiv și a motorului său grafic puternic, ne vom bucura de bătălii multiplayer fără egal. Activision îl definește astfel: „puține lucruri seamănă cu fiorul visceral al unei bătălii tensionate online. [···] doze mari de acțiune în jocurile lor de shooter multiplayer cu opțiuni de calitate și de joc la fel ca saga din console ”. Două moduri de control (declanșare automată și declanșator discreționar) care sunt, de asemenea, personalizabile, pun gheața pe această aplicație.

Jocul își adaptează calitatea grafică la smartphone-ul pe care îl folosiți, deci nu există nicio scuză (dacă vă place acest tip de joc) să nu-l încercați. Desigur, descărcați-l cu Wifi deoarece ocupă un concert și un vârf.

Descărcați QR-Code Call of Duty®: mobil Dezvoltator: Activision Publishing, Inc. Preț: gratuit

Nominați: Archero | Mighty Quest for Epic | Brawl Stars | Șah auto | Saint Seiya Awakening | Harry Potter: Wizards Unite | Mario Kart Tour | Fotbalul Rumble Stars | Hostel ascuns: Miami Mystery

Subcategorii

Mai jos vom analiza aplicațiile și jocurile selectate de Google pentru diferitele categorii prezente la premiile din acest an.

Cea mai bună aplicație din 2019: Ablo

În cuvintele editorilor Google Play, această aplicație a surprins de „ingeniozitatea și stilul său”. Aplicația dezvoltată de MassiveMedia belgiană conectează utilizatori din întreaga lume, astfel încât să poată conversa prin chat cu traducere automată și în timp real. Sub deviza „Fă-ți noi prieteni în întreaga lume” Ablo îți permite să faci conexiuni ocazionale (sau cine știe dacă durează mai mult) cu oameni din întreaga lume, ocolind barierele fizice și lingvistice. O pastilă frumoasă pentru a combate singurătatea și lipsa de sens a societății de astăzi, precum și pentru a „promova învățarea culturilor necunoscute”.

Descărcați QR-Code Ablo - Faceți-vă prieteni în întreaga lume Dezvoltator: MassiveMedia Preț: Gratuit

Cele mai bune aplicații pentru viața de zi cu zi: Boosted

Fie că lucrați singur ca freelancer sau dacă doriți să vă controlați timpul (și mai ales în ce îl investiți) aceasta este una dintre aplicațiile care vă pot fi cele mai bune. Boosted folosește un design foarte elegant și foarte intuitiv pentru a vă ajuta să țineți evidența sarcinilor dvs. în așteptare și a timpului pe care l-ați petrecut finalizându-le.

Descărcați QR-Code Boosted - Productivity & Time Tracker Dezvoltator: Boosted Productivity Preț: Gratuit

Alți nominalizați: Mubert | Omio: Cumpărați bilete și călătoriți cu trenul, autobuzul și avionul Plant Nanny - Adorabila ta apă | Memento | Postează

Cele mai bune aplicații pentru creșterea personală: calm

Exercițiile de respirație și meditația sunt ceva ce poate nu v-ați fi gândit niciodată să faceți. Dar rezultatul este portentos. Calmul te ajută să trăiești fiecare moment mai pe deplin și să lași stresul în urmă. Te ajută să adormi și îți poate schimba viața. Dacă nu o încerci, este pentru că nu vrei.

Descărcați QR-Code Calm: meditație și somn Dezvoltator: Calm.com, Inc. Preț: gratuit

Alți nominalizați : Scripts de Drops | SleepTown | Mai inteligent - Brain Trainer & Brain Games | Yoga pentru începători

Cele mai bune descoperiri: MashApp

Dacă cineva cunoaște un comediant, citește acest lucru și lasă-l să halucineze „Arată-ți ingeniozitatea cu această aplicație video pentru glume. Înregistrați și partajați clipuri, iar utilizatorii vor răspunde cu alte clipuri. Fiecare răspuns solicită răspunsuri noi de la alți utilizatori, creând un lanț de distracție nesfârșită. "

Descărcați QR-Code MashApp - Video Punchlines Dezvoltator: MashApp, Inc. Preț: Gratuit

Alți nominalizați: MelodyVR | Morphin - Creator și editor CGI GIF | ruff: aplicație pentru note, liste și schițe | Swoot - Podcast-uri cu prietenii 🙂

Cele mai multe aplicații distractive

Ablo

Enlight Pixaloop

Groovepad - Creator de muzică

Pottery.ly 3D - Artă ceramică relaxantă

Editor video - Glitch Effect și Music Photo

Cele mai bune jocuri competitive din 2019: Brawl Stars

Supercell, compania din spatele super-hiturilor Clash of Clans și Clash Royale, ne aduce acest joc multiplayer 3 vs 3 și Battle Royale, care vor face din timpul tău liber o încântare.

Descărcați QR-Code Brawl Stars Dezvoltator: Supercell Preț: Gratuit

Alți nominalizați: Rumble Stars Soccer | Tacticool - 5 vs 5 shooter | Tennis Clash: 3D Sports

Cele mai bune jocuri independente din 2019: Ailment

„Sub influența unei boli misterioase, depinde de tine să dezvăluie seria de evenimente care ți-au cauzat amnezia și au dus la moartea echipajului tău în acest joc de supraviețuire întunecat al shooterului SF.

Alți nominalizați: CHUCHEL | Grimvalor | Valea Stardew | Tiny Room Stories: Town Mystery

Cele mai bune jocuri casual din 2019: Angry Birds Dream Blast

Dacă ai tăi sunt puzzle-uri cu bile sau bule colorate, ai noroc, deoarece acest joc va încânta mai mult de unul. Pop bule, câștigă recompense și distracție nelimitată este ceea ce promite acest joc de la Rovio, o companie care știe să ne distreze de mulți ani. Nu are. Eșec.

Descărcați QR-Code Angry Birds Dream Blast Dezvoltator: Rovio Entertainment Corporation Preț: Gratuit

Alți nominalizați: Golf Peaks | Mario Kart Tour | Toy Story Drop! | Vinetard Valley: Mix and Match

Cele mai bune jocuri inovatoare din 2019: Archero

Una dintre cele mai suculente categorii ale premiilor pentru cele mai bune jocuri din 2019 este una dintre cele mai inovatoare jocuri ale anului. Archero, cu modul său de utilizare cu un singur deget și redarea diabolică este unul dintre ele. Trageți săgețile de parcă nu ar fi mâine și scufundați-vă în acest, cel mai bun joc inovator din 2019.

Descărcați QR-Code Archero Dezvoltator: Habby Preț: Gratuit

Alți nominalizați: Assassin's Creed Rebellion | Șah auto | The Elder Scrolls: Blades

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .