#myAndroid: Faceți acest test și descoperiți-vă estetica Android ideală - Android fericit

Tapetul oricărui terminal este oglinda sufletului utilizatorului său. Un tapet spune totul și, pur și simplu, uitându-ne la un ecran de pornire , putem ajunge să intuim de multe ori ce tip de persoană este proprietarul acelui terminal. Fotografia partenerului tău, o imagine a lui Batman, un pisoi nevinovat sau un tapet abstract. Un tapet pentru fiecare persoană .

#myAndroid Taste Test

Google a pus la dispoziția tuturor utilizatorilor săi un test curios pe care îl putem efectua prin intermediul paginii oficiale Android în puțin peste un minut. Acest mic chestionar a devenit cunoscut sub numele de  #myAndroid Taste Test , care ne va ajuta să găsim imaginea de fundal ideală , precum și un pachet de pictograme și lansator.

De unde știe Google care este fundalul și estetica mea ideală?

Deși la început poate părea unul dintre multele teste, genul care populează rețeaua și care servesc puțin mai mult decât pentru a trece timpul, acest scurt chestionar are firimitul său . Fiecare întrebare este strâns legată de gustul estetic și va servi pentru a contura tipul de imagine și icoane care se potrivesc cel mai bine gusturilor noastre cele mai primare.

Este important să răspundem rapid, fără să ne oprim să ne gândim prea mult la răspunsul nostru. În acest tip de chestionar, primul impuls este cel care contează . Multicolor sau monocrom? Vii sau nu? Maximalist sau minimalist? Dă-i drumul și răspunde la primul lucru care îți vine în minte!

Descărcați și instalați lansatorul, imaginea de fundal și pictogramele personalizate

Odată ce cele 20 de întrebări sunt finalizate, #myAndroid Taste Test ne va arăta 3 imagini de fundal adecvate datelor colectate în timpul acestui chestionar distractiv, împreună cu pachetele lor de pictograme și lansatorul corespunzător , pe care le putem descărca și instala pe terminalul nostru Android prin linkurile lor corespunzătoare. Descarca.

Un instrument interesant care ne va ajuta să testăm și să experimentăm diverse imagini de fundal și diverse personalizări pentru a găsi „aroma” propriului nostru Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .