Cele 10 aplicații de călătorie cele mai utile și recomandate

Recunosc. Nu sunt o persoană căreia îi place să călătorească prea mult. Cu toate acestea, recent (datorită nunții mele cu cealaltă jumătate a „sistemului meu de operare”, mă înțelegeți) am călătorit câteva zile prin Spania. Vrei să știi care sunt cele mai bune aplicații pentru a organiza călătorii, pentru a călători ieftin și, pe scurt, pentru aplicații cu adevărat utile pentru a călători și a vizita alte orașe în 2018 și 2019?

Aproape toate aplicațiile pe care le vom vedea mai jos le-am folosit prima dată în ultimele zile și vă pot asigura că sunt bastonul. În postarea de astăzi, trecem peste primele 10 aplicații de călătorie pentru Android . Nu-i pierde din vedere!

10 aplicații care vă vor ușura viața în călătoriile dvs. în Spania și în alte țări

Înainte de a începe, trebuie clarificat faptul că, în funcție de destinația noastră, unele aplicații vor funcționa mai bine decât altele în funcție de popularitatea lor. De exemplu, dacă mergem în vacanță în Țara Bascilor, este posibil ca Uber să nu fie atât de popular și, prin urmare, trebuie să căutăm o altă aplicație similară ca alternativă la călătoria cu taxiul.

Hărți Google

Aceasta este cea mai evidentă recomandare dintre toate. Spuneți adio hărților greoaie de hârtie pentru totdeauna. Cu Google Maps nu puteți vedea doar locația dvs. pe hartă și căutați străzi sau conduceți pe autostradă. De asemenea, vă indică cea mai scurtă rută pentru a ajunge la destinație, combinând liniile de metrou, toate tipurile de transport public, autobuze, trenuri și tururi de mers pe jos. Toate acestea în timp real și cu instrucțiuni detaliate. Ideal pentru deplasarea în orașele mari și mici.

O aplicație 100% indispensabilă pentru călătorii. Cel mai probabil, îl avem deja instalat implicit. Dacă nu, îl putem descărca chiar aici.

Descărcați QR-Code Maps - Navigație și transport public Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Dacă telefonul dvs. este puțin vechi sau are puțină „chicha”, puteți încerca și versiunea ușoară a Google Maps pentru Android.

Descărcați codul QR Google Maps Go: rute, trafic și transport Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Airbnb

Un instrument esențial pentru a găsi cazare la un preț bun. După ce am folosit Airbnb pentru prima dată în urmă cu câteva zile, vă asigur că voi repeta. Nu putem găsi doar apartamente ieftine pentru a petrece câteva zile în vacanță . Aplicația vă permite, de asemenea, să comunicați cu proprietarul prin chat oricând și cel mai bun lucru: puteți vedea opiniile altor persoane care au mai fost în acest loc. Cel mai bun mod de a ști că nu ești agresat.

Descărcați QR-Code Airbnb Dezvoltator: Airbnb Preț: Gratuit

Eventbrite

Un alt punct cheie al unei bune călătorii sunt de obicei concerte, spectacole, expoziții, teatre și alte accesorii ludice-festive. Eventbrite este o agendă culturală care ne permite să cunoaștem dintr-o privire rapidă evenimentele care vor avea loc în anumite date în orice oraș din lume.

Compania a cumpărat „Ticketea” la începutul anului 2018, așa că acum putem cumpăra și bilete pentru o mulțime de activități direct din aplicație. Foarte recomandat, în special pentru orașele mari precum Madrid, Paris sau Dublin.

Descărcați QR-Code Eventbrite - Descoperiți evenimente și distracție în apropiere Dezvoltator: Eventbrite Preț: Gratuit

Uber

Deși nu folosim Uber când suntem acasă, poate fi o opțiune bună atunci când călătorim. Indiferent de conflictele care există în unele țări cu acest serviciu și altele precum Cabify, adevărul este că Uber are în prezent mai multă prezență ca niciodată (84 de țări și peste 800 de orașe). Prețurile sunt, în general, mai mici decât cele ale taxiurilor convenționale, iar serviciul este destul de bun, într-adevăr.

Descărcați QR-Code Uber - Solicitați o plimbare Dezvoltator: Uber Technologies, Inc. Preț: Gratuit

WalletPasses | Portofel Portbook

Călătoria implică adesea cumpărarea de zboruri, permise de îmbarcare, bilete la concerte și multe altele. Deși putem oricând să tipărim biletul sau biletul în cauză, îl putem salva și în format digital și îl putem folosi direct de pe mobil.

În Android, aceste tipuri de bancnote sunt stocate în mod normal în format (.PKPASS) și tocmai asta face WalletPasses: citește și gestionează aceste tipuri de fișiere. Cu această aplicație putem stoca toate biletele noastre și le putem arăta la box-office fără a utiliza un bilet de hârtie . Ușor și practic, așa cum trebuie să fie.

Descărcați QR-Code WalletPasses | Passbook Portofel Dezvoltator: Wallet Passes Alliance Preț: Gratuit

Unde este toaleta publică

Vorbind despre aplicații practice, „ Unde este toaleta publică ” ar trebui să câștige o medalie. Cu această aplicație putem ști în orice moment unde sunt cele mai apropiate toalete publice . Dacă nu vrem să intrăm într-un bar să bem ceva doar pentru a putea folosi toaleta și a face pipi, putem instala WiPT și ne putem încerca norocul.

În orașul meu, care nu este foarte mare, este destul de precis să arate toate toaletele din zonă. Scorul său pe Google Play este, de asemenea, destul de ridicat (4,4 stele), așa că pare o aplicație mai mult decât fiabilă pentru un moment de nevoie.

Descărcați codul QR Unde este toaleta publică Dezvoltator: sfcapital Preț: Gratuit

Harta Wifi

Când călătorim, la fel de important (sau chiar mai mult) decât să știm unde există o toaletă publică este să știm unde să găsim WiFi gratuit . Pentru aceasta avem aplicații precum WiFi Master Key sau WiFi Map în sine, două instrumente care ne arată o hartă cu toate rețelele wireless gratuite la îndemâna noastră.

WiFi Map are o bază de date cu peste 100 de milioane de Wi-Fi și hotspot-uri gratuite. Unul dintre punctele sale cheie este că vă permite să descărcați toate parolele WiFi ale unui anumit oraș , pentru a le putea consulta ulterior fără conexiune. Bravo.

Descărcați QR-Code WiFi Map® - Internet gratuit cu parole WiFi Dezvoltator: WiFi Map LLC Preț: Gratuit

Google Traducere

Lângă Microsoft Translate, Google Translate este probabil cel mai bun traducător offline pentru telefoane mobile de acolo. Dacă ne concentrăm cu camera, poate traduce textele și imaginile pe care le vedem pe ecran, are un traducător vocal foarte bun, care citește și cu voce tare ceea ce traduce în timp real și putem introduce textul care urmează să fie tradus manual. Foarte recomandat pentru călătoriile în străinătate, când nu controlăm foarte bine limba maternă.

Descărcați codul QR Google Translate Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Skyscanner

Skyscanner este un meta motor de căutare care ne ajută să găsim zboruri ieftine către orice destinație din lume . Este similar cu Google Flights, dar mai atent și cu o evaluare mult mai pozitivă din partea comunității. O aplicație foarte recomandată pentru a căuta hoteluri și închiria mașini, totul într-unul, dintr-un motor de căutare centralizat.

Descărcați QR-Code Skyscanner - zboruri, hoteluri și închirieri auto Dezvoltator: Skyscanner Ltd Preț: Gratuit

Moneda XE

XE Currency este unul dintre cei mai buni convertoare de monede și cursuri de schimb pentru Android . Aveți îndoieli câți euro sunt 128 de lire sterline? Trebuie să treci de la pesos la dolari și să ai capul pentru mici prostii? Când călătorim în străinătate și avem de-a face cu o altă monedă, este foarte ușor să pierdem numărul. Pentru aceste cazuri, cel mai bun lucru este să instalați unul dintre acești convertoare practice pentru mobil.

Descărcați QR-Code XE Currency - Transferuri de bani și convertor Dezvoltator: XE.com Inc. Preț: Gratuit

Alpify Safe365

Această aplicație este potrivită mai ales dacă călătorim cu copii și vârstnici. Este o aplicație care ne permite să cunoaștem locația GPS exactă a unei persoane în timp real , datorită telefonului mobil. De asemenea, are un buton de panică care, atunci când este apăsat, ne pune în contact cu serviciile de urgență. Foarte recomandat pentru excursii de familie în locuri aglomerate.

Descărcați QR-Code Safe365❗App pentru îngrijirea bătrânilor dvs. și mai mult Dezvoltator: Safe365 Preț: Gratuit

Si ce crezi? Dacă cunoașteți orice altă aplicație recomandată pentru a merge într-o călătorie, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .