Cum se deschid mai multe fișiere simultan în Windows 10

În Windows putem programa aplicații pentru a începe la pornire în mod implicit. Dacă lucrăm puțin la el, putem face ca sistemul să deschidă un anumit document odată ce ne-am conectat. Cum? Creați un acces direct la fișierul din folderul „ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu ” din profilul nostru de utilizator.

Acestea sunt opțiunile oferite de Microsoft, OK. Dar ce se întâmplă, atunci, dacă ceea ce dorim este să deschidem mai multe fișiere sau programe simultan , fără a fi nevoie ca acestea să înceapă la pornirea Windows? Cel mai simplu lucru este să instalați „ Deschideți mai multe fișiere ”.

Open Multiple Files este o aplicație pentru Windows care ne permite să creăm liste cu programe, documente sau adrese URL și să le executăm simultan, oricând decidem.

Cum se deschid mai multe fișiere și documente în același timp în Windows 10

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să descărcăm programul și să îl instalăm pe computerul nostru. Odată ce l-am deschis, trebuie doar să facem clic pe butonul „ Adăugare ” pentru a adăuga toate elementele pe care dorim să le grupăm: programe, documente, foldere, subfoldere sau adrese URL .

Nu există nicio restricție cu privire la tipul de fișiere pe care le putem adăuga la listă. Acestea pot fi atât comenzi rapide, cât și fișiere .EXE, Open Multiple Files este capabil să le execute. Odată ce am adăugat toate elementele, putem salva lista din „ Fișier -> Salvare ”.

Pentru a executa toate elementele listei în același timp, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Deschideți mai multe fișiere”.

Scopul aplicației este de a ne ajuta să automatizăm deschiderea tuturor fișierelor necesare proiectului la care lucrăm. Astfel, de exemplu, dacă facem o prezentare pentru lucru, aplicația este capabilă să deschidă Power Point, Excel, documente 2 Word, un PDF și câteva pagini web informative pentru a avea totul gata în cel mai scurt timp. Ceva care ne poate economisi mult timp dacă suntem obișnuiți să lucrăm cu diverse instrumente și documente.

În acest fel, putem crea liste unificate pentru diferite sarcini și le putem încărca ori de câte ori avem nevoie din „ Fișier -> Încărcare ”.

Un detaliu de reținut este faptul că deschiderea mai multor fișiere și programe în același timp poate încetini computerul . Ceva care va fi deosebit de vizibil dacă avem un PC vechi sau prea multe fișiere care se deschid simultan. În orice caz, un instrument foarte ușor de utilizat și cu adevărat practic.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .