Haier U55H7000 în recenzie, televizor inteligent 4K Ultra HD de 55 ”

Mulți dintre voi vor cunoaște marca Haier pentru mașinile de spălat vase, mașinile de spălat sau alte aparate. Este o companie bine-cunoscută în China, a cărei fundație datează din 1920, când erau dedicate doar fabricării frigiderelor. Vremuri care au dispărut de mult pentru una dintre cele mai mari companii multinaționale din lume în vânzarea de electrocasnice și aparate de aer condiționat - cota de piață de 10,2% doar la produsele cu etichetă albă -.

Analiza Haier U55H7000, un televizor LED 4K de 55 de inci și o valoare extremă pentru bani

În prezent, Haier pariază și pe alte tipuri de dispozitive pentru casă, cum ar fi acest Smart TV, Haier U55H7000 , un televizor inteligent de 55 de inci capabil de redare 4K, cu un preț la ani lumină distanță de alte dispozitive de caracteristici similare. Să aruncăm o privire?

Afișare și aspect

Haier U55H7000 are un afișaj retroiluminat D-LED , cu o rezoluție de 3840 x 2160 și un raport de aspect de 16: 9. Are o rată de reîmprospătare de F2R 800 FULL MOTION și un unghi de vizualizare de 178º . De asemenea, are un contrast dinamic de 12.000.000: 1 și o luminozitate (cd / m2) de 350.

Unele specificații foarte bune cu care putem vedea conținut în 4K - cum ar fi Netflix, de exemplu, care este preinstalat ca standard -, fie cu fișiere pe care le redăm prin USB, cum ar fi jocuri video de pe PS4 Pro sau Xbox One X, sau orice canal Difuzarea TV cu această calitate a imaginii (în Spania avem canalul de testare TVE 4K).

În ceea ce privește designul, nu este nimic despre care să scrie, dar cel puțin este consistent, este ușor de instalat și da, oferă un număr mare de porturi disponibile utilizatorului.

Specificatii tehnice

În ceea ce privește restul caracteristicilor modelului Haier U55H7000, funcția sa Smart TV se remarcă mai presus de toate , permițând instalarea unei game bune de aplicații și platforme de conținut de streaming.

Cum nu ar putea fi altfel, are și o conexiune WiFi și un player multimedia cu codec HEVC (H.265), împreună cu următoarele caracteristici generale:

 • Browser gratuit.
 • Acces direct la YouTube.
 • HbbTV (conținut suplimentar online).
 • Funcția DLNA și Smart Share.
 • Sunet DTS TruSurround HD.
 • Bara de sunet integrată cu 2 difuzoare de 10W.
 • Efect Dolby Digital și Surround.
 • Încuietoare pentru copii.
 • Mod hotel (clonabil prin USB).
 • Redare prin USB și audio / fotografie / video.
 • Clasa de eficiență energetică A +.
 • Dimensiuni fără suport (mm): 1248 x 86 x 730 (W * H * D).
 • Dimensiuni cu suport (mm): 1248 x 276 x 785 (W * H * D).
 • Greutate netă cu bază: 14,5 kg.

Porturi și conectivitate

În ceea ce privește conectivitatea, pe lângă WiFi-ul menționat anterior, are și 4 intrări HDMI - dacă avem mai multe console, TV Box etc. aceasta este o minune, 3 porturi USB 2.0 , port Ethernet , intrare Scart , ieșire pentru căști și ieșire audio digitală. Fără îndoială, porturile și conectivitatea televizorului Haier sunt unul dintre punctele sale forte.

Preț și disponibilitate

Acest televizor Haier U55H7000 are în prezent un preț de 469,00 euro pe site-ul GearBest spaniol, aproximativ 546,06 dolari la cursul de schimb. O reducere semnificativă la prețul său oficial, datorită ofertei flash care va fi activă în primele zile ale lunii ianuarie.

Adevărul este că ne confruntăm cu un televizor care nu are nimic de invidiat față de alte televizoare de mărci mult mai cunoscute, dar care costă de două ori mai mult sau mai mult. Poate acolo unde s-a sacrificat cel mai mult este în final, care poate nu este la fel de premium ca în alte televizoare mai scumpe. Dar la sfârșitul zilei, dacă ceea ce căutăm este calitatea imaginii și o gamă largă de porturi și funcționalități, acesta este un punct puțin mai puțin decât anecdotic.

GearBest | Cumpărați televizor Haier U55H7000

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .