Tinder Select, Tinder pentru elită există - Android fericit

Se știe de toți că elita joacă într-o ligă foarte diferită decât joacă restul muritorilor.

Dacă te uiți la el, vei vedea că vedetele sau persoanele cu bani ajung întotdeauna să se întâlnească cu persoane cu aceleași caracteristici. Motivul este foarte simplu, se mișcă în aceleași cercuri și la final vine meciul.

Portalul Techcrunch a descoperit că Tinder avea deja în vedere acest lucru și nu dorește ca oamenii celebri sau bogați să petreacă cu oamenii de rând, motiv pentru care au lansat Tinder Select .

Singura modalitate de a accesa Tinder Select este prin invitație,  deci nu, nu am intrat. Se pare că interfața este mult mai atentă decât în ​​versiunea sa pentru oamenii obișnuiți, iar sigla Tinder Select este dominată de un „S” albastru pentru Select.

Vrei să știi dacă te afli printre elite? Dacă nu ești faimos, milionar, model, sportiv de elită sau așa ceva, nu, nu poți intra.

Sau poate da ...

Se pare că singura modalitate de a intra în ignorarea a ceea ce am comentat anterior este prin a fi „extrem de atrăgători”, adică a ucide Tinder.

Se pare că Tinder are un sistem de notare pentru toți utilizatorii săi, măsoară cât de bine merge aplicația și doar cei mai de succes au cheia paradisului persoanelor VIP

Asta înseamnă că avem mulți meci și nu-l transformăm Ca tot ce mișcă, știi la ce mă refer.

Ce se întâmplă dacă un utilizator Tinder Select vrea să intre în Tinder normal?

Utilizatorii Tinder Select pot schimba interfețele și astfel se pot alătura utilizatorilor Tinder în versiunea lor curentă. Ei pot folosi ambele versiuni ale Tinder, știi, apartenența elitei are avantajele sale.

Această aplicație va fi una dintre puținele care nu vor vedea lumina și chiar dacă ar face-o, nu am putea să o folosim. Presupunem că nu va fi niciodată publicat publicului larg din motive mai mult decât evidente.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .