Analiza routerului original Xiaomi 3G: specificații, preț și opinie - The Happy Android

De ceva vreme îmi doresc să înlocuiesc vechiul meu router cu unul mai actual și mai puternic și mă uit la câteva routere interesante. În recenzia de astăzi vorbim despre Original Xiaomi Router 3G , versiunea actualizată a Original Xiaomi Router 3, un dispozitiv, ca aproape tot ce aduce compania din Beijing pe piață, cu o excelentă valoare pentru bani.

Specificații tehnice ale routerului original Xiaomi 3G

Succesorul Xiaomi Router 3 este o versiune optimizată a predecesorului său, cu o memorie RAM mai bună și un procesor mai agil și mai stabil. Un router cu 4 antene și bandă dublă cu specificații precum următoarele:

  • Viteză de până la 867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2,4 GHz.
  • 4 antene pentru o acoperire mai bună în toată casa.
  • Procesor dual-core MT7621A MIPS la 880MHz.
  • Memorie internă 128 MB Nand Flash.
  • Memorie RAM 256 MB DDR3-1200.
  • Suport pentru protocolul 802.11ac, pe lângă 802.11a, 802.11b, 802.11g și 802.11n.
  • Banda dublă simultană (5 GHz + 2,4 GHz).

În plus, putem folosi și aplicația Xiaomi pentru a gestiona routerul de pe smartphone-ul nostru (Android / iOS) . O aplicație foarte utilă, care vă permite să gestionați dispozitivele conectate la rețeaua WiFi și configurația rețelei.

Descărcați QR-Code Mi Wi-Fi Dezvoltator: Xiaomi Inc. Preț: Gratuit

Prețul noului router Xiaomi

Routerul original Xiaomi 3G tocmai a fost prezentat și este încă în faza de pre-vânzare, dar poate fi solicitat deja de pe site-ul GearBest . Prețul său de pornire este redus de 59,99 USD , aproximativ 53 de euro pentru schimbare.

Dacă folosim și următorul cupon de reducere, îi putem reduce prețul la 54,58 USD (aproximativ 48 de euro).

Cod cupon: GBCNA

Recenzie originală a routerului Xiaomi 3G

Adevărul este că ne confruntăm cu un router foarte complet care, pe lângă faptul că are un finisaj și un design foarte elegant, prezintă caracteristici foarte suculente. Mi se pare relevant să evidențiez importanța rolului jucat de antene : ori de câte ori dorim o acoperire mai mare și mai bună a semnalului, să căutăm un router cu cel puțin 3 sau 4 antene.

Dual band este, de asemenea, un factor foarte interesant și este util să diversificăm congestia rețelei atunci când avem mai multe dispozitive conectate la același semnal wireless.

Singurul dezavantaj pe care îl pot pune este că este versiunea chineză a routerului, ceea ce înseamnă că configurația inițială va trebui făcută cu ajutorul traducătorului Google. În orice caz, este un proces simplu care nu necesită multe complicații. Apoi, putem gestiona rețeaua din aplicația Xiaomi și aceasta este în limba engleză, deci nu ar trebui să fie o problemă majoră.

Pe scurt, o versiune îmbunătățită a actualului Xiaomi Router 3 care îndeplinește marca. Un router versatil și complet, cu un preț cu adevărat atractiv și un design elegant, din cele mai estetice.

GearBest | Cumpărați routerul original Xiaomi 3G

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .