O nouă păcăleală: WhatsApp este plătit din nou (și merg deja ...) - El Android Feliz

Cei mai veterani utilizatori își vor aminti cum în primii ani din viața WhatsApp a trebuit să plătești o sumă mică , care în mod normal nu depășea euro sau dolarul, pentru a putea folosi această aplicație fantastică de mesagerie.

De-a lungul timpului și mai ales de când Facebook a achiziționat compania în 2014, WhatsApp a devenit complet gratuit.

Asta nu înseamnă că, din când în când, escrocii și oamenii cu viață proastă, profită de ocazie pentru a lansa înșelăciuni și înșelăciuni legate de această practică străveche de plată pentru servicii .

O nouă înșelăciune: WhatsApp este plătit din nou

Ultimele noutăți în acest sens sunt o nouă înșelătorie sub forma unui mesaj care ne îndeamnă să ne reînnoim abonamentul WhatsApp la un preț mic.

SMS-ul în cauză, presupus a fi trimis chiar de compania WhatsApp, a început să circule în principal în Regatul Unit, iar următoarele informații pot fi citite în anunț:

„Abonamentul dvs. a expirat. Pentru a vă verifica contul și pentru a obține un abonament pe viață la doar 0,99 GBP, trebuie doar să faceți clic pe următorul link "

A doua mare păcăleală, doar în luna mai

Trufe, escrocherii și escrocherii prin WhatsApp sunt îngrijorător de frecvente. Nu cu două săptămâni în urmă am vorbit despre înșelăciunea falsului director al WhatsApp , în care un anume Karelis Hernández ne-a informat că WhatsApp mai are doar 530 de conturi gratuite și că trebuie să transmitem un mesaj în lanț, astfel încât contul nostru să nu fie Anulare. Am văzut!

În cazul acestei noi înșelăciuni, singurul lucru pe care îl caută escrocii este să colecteze cât mai mulți bani posibil , așa că, dacă primim acest mesaj în terminalul nostru, amintiți-vă: WhatsApp este încă gratuit și în niciun caz nu ar trebui să facem clic pe linkul atașat în mesaj.

Ca întotdeauna, ajungem să ne amintim că WhatsApp, ori de câte ori are ceva de spus utilizatorilor săi, o va face prin actualizări, notificări pe blogul oficial al aplicației sau prin mass-media. Dacă primim orice mesaj de acest tip, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să-l ștergem și, mai presus de toate, să nu facem clic pe niciun link atașat .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .