UMI Z în analiză: un terminal sălbatic cu CPU Helio X27 și selfie-uri de 13MP

UMI a început deja să pregătească noul său lot de terminale pentru linia premium a companiei. Dacă recent am fost surprins foarte placut surprins cu noul UMI Plus E , curent de top-end Umi datorită 6GB de RAM , astăzi vorbim despre un alt terminale cheie de acasă de 2017, UMI Z . Acest telefon mobil se remarcă într-o altă componentă la fel de decisivă: procesorul. Prezentând un procesor Helio X27 cu 10 nuclee , ne confruntăm cu unul dintre cei mai buni ai sezonului, care încorporează și o cameră frontală incredibilă cu o rezoluție de 13 megapixeli, rar văzută în aceste părți.

În analiza de astăzi, analizăm UMI Z , un terminal puternic care ne oferă multe pentru foarte puțin.

Proiectare și afișare

La nivel de design, UMI Z este un smartphone foarte asemănător cu UMI Plus. Corp metalic monocorp cu margini rotunjite și un finisaj premium foarte elegant . În acest caz, camera din spate a fost mutată din centru în partea stângă, dar restul rămâne neschimbat. Dacă funcționează, de ce să-l schimbi?

Ecranul are 5,5 inci și are o rezoluție FullHD (1920 x 1080 pixeli). Un ecran de calitate cu un panou arcuit 2.5D , sub care vom găsi un buton fizic, care va servi și ca detector de amprentă.

Puterea și performanța

Performanța este unul dintre punctele forte ale UMI Z. Are cel mai bun procesor Mediatek de astăzi , Helio X27 cu zece nuclee care rulează la 2,6 GHz. Pentru a însoți acest procesor puternic, UMI a încorporat 4 GB de memorie RAM , obținând astfel performanțe ridicate care vă vor permite să stoarceți la maximum terminalul.

În plus, încorporează 32 GB spațiu de stocare intern pentru documentele, fotografiile și videoclipurile noastre, în timp ce Android 6.0 este responsabil pentru păstrarea tuturor echipamentelor la distanță. Rețineți: telefonul va primi, de asemenea, o actualizare a Android 7.0 prin OTA.

Camera și bateria

Camera este un alt punct forte al UMI Z și, mai exact, camera frontală, fabricată de Samsung . Aceasta are o rezoluție de 13 MP, care ne va permite să facem selfie-uri de o calitate mult mai înaltă decât restul concurenților din gama. Camera din spate are aceeași rezoluție de 13MP ca cea din față, adăugând, da, focalizare dublă și bliț Quad-LED pentru a obține fotografii mai bune.

UMI s-a caracterizat întotdeauna prin asigurarea autonomiei bune a dispozitivelor sale și, deși acest terminal nu atinge 4000mAh al UMI Plus, este foarte aproape datorită bateriei bune pe care o transportă, cu o capacitate de 3780mAh și fabricată de Sony .

Preț și disponibilitate

Având în vedere caracteristicile UMI Z, am putea vorbi în liniște despre un telefon care ar fi în jur de 250 de euro. În schimb, UMI a decis să lanseze acest terminal la un preț foarte competitiv de 199 EUR (219,99 USD la cursul de schimb) .

Terminalul nu va începe livrarea până pe 31 ianuarie, dar este deja disponibil în următoarea vânzare flash GearBest . Un terminal cu o prezență care promite să fie favoritul multora în 2017. Raport calitate-preț bun și beneficii cu mult peste medie.

GearBest | Cumpărați UMI Z

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .