UMIDIGI Z2 Pro în revistă, gama medie premium cu Helio P60 și 6 GB RAM

UMIDIGI tocmai a lansat noul său smartphone emblematic pentru gama medie premium. Aceasta este versiunea Pro a recentului UMIDIGI Z2 , cu un procesor mai bun și mai mult spațiu de stocare.

La nivel de design, în UMIDIGI Z2 Pro avem în continuare aceeași clonă flagrantă a Huawei P20 Pro pe care am văzut-o în originalul Z2 , dar fiind un telefon atât de frumos, este aproape apreciat faptul că aceste tipuri de terminale sunt prezentate puțin mai accesibile . Nu toată lumea poate lăsa 800 de euro pe un telefon, chiar așa.

UMIDIGI Z2 Pro în revizuire: mai mult procesor, mai mult spațiu de stocare, AI în cameră și încărcare wireless de 15W

Adevărul este că, în scopuri practice, în afară de un procesor mai bun și mai mult spațiu de stocare, nu vom vedea multe alte știri cu privire la UMIDIGI Z2: conectivitatea NFC și utilizarea AI în cameră sunt, de asemenea, încorporate, dar puțin altceva . Știi ce spun ei: dacă ceva funcționează, nu-l schimba.

Proiectare și afișare

UMIDIGI Z2 Pro montează un ecran de 6,2 inci cu rezoluție Full HD + (2246x1080p) cu un raport de aspect de 19: 9 și o densitate de pixeli de 402 ppi . Desigur, designul ne amintește de fiul risipitor al Huawei, cu acea crestătură caracteristică și carcasa cu gradient verde-violet, cu sticlă curbată pe toate cele 4 laturi ale dispozitivului.

Z2 Pro are dimensiuni de 15,34 x 7,44 x 0,83 cm și o greutate de 165 de grame. Este disponibil în culorile „ Carbon Fiber Black ”, celebrul „ Twilight ” și o altă versiune în negru cu finisaj ceramic.

Puterea și performanța

În curajul acestui Z2 Pro găsim o întărire mai mult decât interesantă a modelului Z2 original anterior. CPU este înlocuit de cel mai bun SoC de la Mediatek pentru gama medie, Helio P60 Octa Core rulând la 2,0 GHz . Însoțind procesorul, avem 6 GB RAM și 128 GB spațiu intern extensibil până la 256 GB prin SD . Toate acestea cu Android 8.1 ca căpitan la conducere.

Fără îndoială, ne confruntăm cu un set de specificații pe care nu ar trebui să le subestimăm. La fel de mult ca Mediatek, acest terminal este capabil să ofere o bună recenzie a terminalelor cu Snapdragon recunoscut ca Xiaomi Mi A1, obținând o performanță în Antutu de 130.000 de puncte . Acest lucru este rar întâlnit la terminalele chinezești de acest tip.

Prin urmare, avem un smartphone cu o putere medie-mare, capabil să îndeplinească sarcini grele și să mute jocuri la un nivel foarte ridicat, cu suficient spațiu pe disc pentru a stoca sute de fotografii și conținut multimedia.

Camera și bateria

În ceea ce privește camera UMIDIGI Z2 Pro, găsim un obiectiv dublu atât în ​​spate, cât și în zona selfie. Mai precis, pentru UMI din spate a optat pentru o pereche de 16MP + 8MP cu diafragmă f / 1.7 și o dimensiune de pixel de 1.12μ fabricată de Samsung. Același set pe care îl vom găsi în camera frontală.

Ca noutate, indicați că camera încorporează software-ul de inteligență artificială (AI), care ne va ajuta atunci când faceți fotografii mai bune.

În cele din urmă, vorbim despre autonomie. În acest caz, producătorul a ales să elibereze o anumită greutate, reducând ușor capacitatea bateriei, până la 3550mAh . Pe partea pozitivă, având în plus o încărcare rapidă prin USB tip C , 15W de încărcare fără fir este adăugat .

În ceea ce privește restul caracteristicilor, acesta are Bluetooth 4.2, NFC, deblocare Face ID, Dual 4G VoLTE și un slot dual SIM (nano + nano).

Pachetul Z2 Pro "Ceramic Edition" include, de asemenea, un încărcător wireless și o husă pentru telefonul mobil .

Preț și disponibilitate

UMIDIGI Z2 Pro tocmai a intrat în faza de pre-vânzare și poate fi deja obținut la un preț redus de 299,99 USD, aproximativ 261 euro pentru schimbare , pe GearBest. Acest preț va fi disponibil în perioada 13 - 19 august. Începând cu acea dată, prețul său oficial va fi de 349,99 USD (aproximativ 308 euro mai mult sau mai puțin).

Pe scurt, ne confruntăm cu o clonă a Huawei P20 Pro, care este mult mai mult decât imaginea și fațada, cu o bună valoare pentru bani și specificații la înălțimea a ceea ce se așteaptă de la o gamă medie premium bună.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI Z2 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .