Recenzie la Asus ZenFone 2, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de nivel mediu din 2016 - The Happy Android

Deși Asus ZenFone 2 este un terminal care a fost pus în vânzare în urmă cu doar un an, până în prezent acesta rămâne unul dintre cele mai bune exemple de echilibru perfect pe piața saturată de telefoane mobile. Echipat cu un procesor Intel Atom și hardware de înaltă calitate, putem spune în siguranță că este un terminal care oferă mai mult decât ceea ce cere. Astăzi trecem în revistă Asus ZenFone 2 , unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range din acest 2016.

Proiectare și afișare

Asus ZenFone 2 are un design care este semnificativ mai amintește de G3 LG. Incorporează o carcasă cu finisaj metalizat periat , o textură care devine foarte la modă astăzi și care pare să fi devenit cu siguranță o tendință. Disponibil în culori roșii și gri .

În ceea ce privește dimensiunile, ne confruntăm cu un terminal subțire, dar cu o dimensiune considerabilă (152,5 x 77,2 x 10,9 mm).

Pentru ecran, Asus a optat pentru un ecran de 5,5 inci , protejat corespunzător de Gorilla Glass 3, 400 de nits de luminozitate și o rezoluție Full HD de 1080 x 1920 pixeli. Un ecran de calitate și foarte în concordanță cu majoritatea terminalelor mid-range premium.

Puterea și performanța

Aici Asus diferă de mulți dintre concurenții săi de nivel mediu, încorporând un procesor Intel Atom Z3560 cu patru nuclee de 1,8 GHz . După cum știți, procesoarele Intel oferă de obicei performanțe mai bune decât Mediatek, asigurând o putere și o eficiență mai mult decât remarcabile.

Toate acestea sunt însoțite de o GPU PowerVR G6430 , 4 GB RAM și 16 GB stocare internă (+ 64 GB extensibil). Poate că am fi apreciat puțin mai mult spațiu în ROM, în acest hardware care este deja foarte tentant, dar este totuși un mic detaliu ușor de rezolvat cu un card SD bun.

Pentru a vă face o idee despre performanța acestui terminal, Zenfone 2 are un scor Antutu de aproximativ 50.000 de puncte . A considera.

Camera și bateria

Asus ZenFone 2 vine echipat cu o camera din spate 13.0MP cu lentile diafragmă f / 2.0 și un bliț cu două LED - uri de culoare Real Tone. În ceea ce privește camera selfie, Asus oferă un obiectiv cu o rezoluție de 5,0 MP .

Toate Zenfone 2 încorporează și programul PixelMaster , care ne poate ajuta să creștem luminozitatea atunci când facem fotografii în locuri cu iluminare slabă.

Preț și disponibilitate

Asus ZenFone are un preț care se ridică de obicei în jurul valorii de 175 USD, dar datorită următoarei promoții o putem obține pentru doar 149,99 USD, aproximativ 135 de euro pentru schimbare.

Probabil că ne confruntăm cu unul dintre cele mai bune terminale mid-range din 2016 în raport cu raportul calitate-preț. Ce părere aveți despre Asus ZenFone 2?

GearBest | Promoție de vânzare a mărcilor de top

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .