Ulefone X în analiză, nouă clonă a iPhone X pentru gama medie

Ulefone este renumit pentru smartphone-urile sale cu baterii de capacitate gigantică. Dar astăzi nu vom vorbi despre ultima putere Ulefone de serviciu. Noul telefon mobil al companiei este, de asemenea, un mid-range, da, dar obiectivul său este un altul: să se prezinte ca o clonă accesibilă a iPhone X-ului Apple.

În recenzia de astăzi vorbim despre Ulefone X , o clonă drăguță a terminalului stea al băieților din bloc.

Ulefone X în revizuire, un ecran mediu accesibil cu gama medie, cu notch, 4 GB RAM și cameră triplă

Adevărul este că la prima vedere Ulefone X este bine ca o imitație interesantă a iPhone X. Singurul „dar” pe care îl putem pune este ecranul: ar putea avea ceva mai multă rezoluție și nici nu s-ar întâmpla nimic, dar în general este mai mult Acceptabil, cu o valoare pentru bani care ajunge la remarcabil în liniște.

Proiectare și afișare

Ulefone X poartă un ecran de 5,85 inch cu o rezoluție HD + de 1512x720p și o densitate de pixeli de 275ppi. Un ecran care ocupă aproape toată fața terminalului, dacă nu pentru crestătura caracteristică sau „crestătură” din partea de sus.

În spate găsim camera dublă, situată pe una dintre părți și într-o formațiune verticală, cu detectorul de amprentă plasat în centru pentru o ușurință mai mare de deblocare.

Noul terminal Ulefone are dimensiuni de 15,10 x 7,34 x 0,90 cm, o greutate de 217 grame și este disponibil în negru sau alb. Acestea fiind spuse, este clar că este un dispozitiv „de observat” în buzunar.

Puterea și performanța

La nivel hardware, găsim componente care sunt oarecum mai bune decât ceea ce ne-am putea aștepta la un telefon mobil de 150 de euro. Mai exact, acest Ulefone X echipează un SoC Helio P23 Octa Core 2.0GHz , cu 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB prin SD. Toate cu Android 8.1 Oreo ca sistem de operare.

Cu aceasta avem un telefon un pic mai competent decât restul smartphone-urilor chinezești de acest tip. Putem salva o mulțime de fotografii, videoclipuri și rula aplicații fără teama de necazuri sau supraîncălziri (cu excepția cazului în care, desigur, optăm pentru jocuri foarte grele). Haide, obișnuitul în gama medie, dar cu un ușor plus.

În scopuri practice, acest lucru se traduce printr-un rezultat comparativ de 83.998 puncte în Antutu . Date mai mult decât acceptabile.

Camera și bateria

Ulefone X montează o cameră triplă: 2 pe spate și un obiectiv pentru zona selfie. Pe spate găsim două obiective de 16MP + 5MP cu diafragmă f / 2.2 și efect bokeh . Pentru partea din față, o cameră de 13MP cu modul clasic de frumusețe pentru a îmbunătăți și retușa selfie-urile mai puțin norocoase.

În ceea ce privește bateria, am descoperit o baterie de 3300mAh, cu încărcare wireless Qi și suport pentru încărcare rapidă de 5W . Un teanc care promite rezultate foarte bune, datorită procesorului și unui ecran care „suge” mai puțin decât de obicei (ceva bun trebuia să aibă faptul de a folosi un HD).

Conectivitate

Acest dispozitiv are OTG, Bluetooth 4.0, Dual 4G LTE, dual band AC WiFi și slot pentru card SIM dual (Nano).

Preț și disponibilitate

Ulefone X tocmai a fost prezentat în societate și poate fi deja achiziționat în pre-vânzare pentru 182,99 USD, aproximativ 157 euro pentru schimbare , de pe GearBest. Poate fi achiziționat și de pe Amazon la un preț care, în momentul redactării acestei postări, este puțin sub 200 de euro.

Pe scurt, ne confruntăm cu un telefon care emulează iPhone X atât din punct de vedere estetic, cât și ca nume, dar care este mult mai greu și cu un ecran care rămâne într-un HD + corect, fără prea multă fanfară. Din punct de vedere pozitiv, o performanță peste medie și o valoare mai mult decât dorită pentru bani, cu câteva surprize plăcute, cum ar fi funcția de încărcare wireless.

GearBest | Cumpărați Ulefone X

Amazon | Cumpărați Ulefone X

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .