Huawei P8 Lite în revizuire: smartphone-ul care triumfă în Amazon - The Happy Android

Înainte de a începe recenzia de astăzi, mai mult de unul mă va întreba cu siguranță: " Hei, android! Dar dacă Huawei P8 Lite este un smartphone de acum 2 ani!" Și ce este în neregulă cu asta? Ceea ce a fost prezentat odată ca o gamă medie echilibrată astăzi își valorifică la maximum potențialul. Mai ales din cauza reducerii incredibile a prețurilor pe care a suferit-o în ultimii 2 ani.

Mai mult, Huawei este atât de convins de P8 Lite, încât tocmai a relansat terminalul sub numele Huawei P8 Lite 2017 , cu funcții îmbunătățite. Să ne amintim că Huawei este al treilea cel mai mare producător de telefoane din lume, după Samsung și Apple, și că știe asta de ceva vreme.

Trebuie doar să te uiți la magazinele online pentru a ști că terminalul este încă foarte popular printre consumatori . Fără a merge mai departe, Huawei P8 Lite este în prezent cel mai popular smartphone Android de la Amazon.

Recenzie Huawei P8 Lite și Huawei P8 Lite 2017

P8 Lite, atât în ​​versiunea sa 2015, cât și în cea mai recentă versiune 2017, își asumă caracteristicile unui terminal mid-range. Cu un preț care variază între 140 și 210 euro, în funcție de model, este prezentat ca alternativa economică și eficientă a unuia dintre cei mai buni producători ai momentului .

Afișare și aspect

Huawei P8 Lite are un ecran IPS LCD de 5 inci (foarte asemănător cu AMOLED) cu rezoluție HD de 1280 × 720 pixeli și o densitate de pixeli de 294 dpi (pixeli pe inch). În ceea ce privește designul, are un finisaj monocorp cu margini metalice și un corp metalic din plastic. Nu ați văzut un finisaj din aluminiu ca cel al fratelui său mai mare, P8, dar senzațiile la atingere în liniile generale sunt foarte bune.

P8 Lite 2017, la rândul său, are un ecran IPS LCD de 5,2 inci , dar de data aceasta cu rezoluție Full HD , o densitate a pixelilor de 421ppp și sticlă curbată 2.5D. Pe lângă încorporarea unui cititor de amprente pe spate.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul dispozitivului, acesta prezintă un procesor HiSilicon Kirin 620 cu 8 nuclee care atinge o viteză de ceas de 1,2 GHz, cu Android Lollipop, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern pentru fotografii, aplicații și date, extensibil prin slot SD.

Pe de altă parte, noul Huawei P8 Lite 2017 a fost întinerit plăcut cu un Kirin 655 cu 4 nuclee la 2,1 GHz , Android 7.0, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern extensibil cu cardul.

Deși vorbim despre 2 terminale similare, versiunea din 2017 câștigă strada față de versiunea din 2015, aceasta din urmă oferind o performanță eficientă, dar mai moderată (și mult mai ieftină, atenție!)

Camera și bateria

Huawei s-a caracterizat întotdeauna prin faptul că are camere destul de eficiente în liniile generale, iar acest P8 Lite menține tipul. În modelul 2015 găsim un obiectiv spate de 13,0MP cu focalizare automată , bliț LED dual, detectare a feței și înregistrare video în calitate Full HD 1080p. Toate acestea însoțite de o cameră selfie de 5.0MP .

Huawei P8 Lite 2017, pe de altă parte, oferă un obiectiv spate de 12.0MP cu diafragmă f / 2.0 , bliț LED și înregistrare video Full HD la 30 fps . O cameră cu focalizare foarte bună și capabilă să facă fotografii atât în ​​condiții de iluminare bună, cât și în situații puțin mai nefavorabile. În față, găsim o cameră de 8.0MP, de asemenea, cu diafragmă f / 2.0.

În cele din urmă, bateria este un alt aspect care a beneficiat în mod clar de întinerirea terminalului: 2200mAh pentru clasicul Huawei P8 Lite și un 3000mAh mai mult decât competent pentru P8 Lite 2017 . Modelul din 2015 poate părea puțin consumat de baterie, dar având în vedere consumul redus de energie de către hardware, acesta ajunge să fie echilibrat în mod convingător când vine vorba de autonomie.

Preț și disponibilitate

În ceea ce privește prețul dispozitivului, găsim o diferență destul de importantă. Dacă Huawei P8 Lite original a costat aproximativ 250 la început, astăzi poate fi obținut la un preț redus de peste 100 €, în jur de 140 euro pe Amazon .

Huawei P8 Lite 2017 îmbunătățit, pe de altă parte, și datorită numeroaselor îmbunătățiri ale ecranului, procesorului, memoriei etc., prezintă un preț mai mare, care este de aproximativ 200 de euro pe Amazon . Este încă un preț bun pentru un terminal de calitate medie, precum acest P8 Lite, elegant și cu un finisaj mai mult decât satisfăcător.

Pe scurt, un telefon mobil foarte versatil, cu o versiune actualizată, care îi va încânta pe cei care doresc să obțină un dispozitiv de la unul dintre cei mai mari și mai buni producători de telefoane mobile actuale.

Amazon | Cumpărați Huawei P8 Lite

Amazon | Cumpărați Huawei P8 Lite (2017)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .