Cum să vă alăturați cu ușurință videoclipurilor pe Android cu Google Foto

Am discutat-o ​​de multe ori, dar nu mă voi sătura să o repet: Google Photos este un instrument extrem de puternic. Funcționează ca o aplicație de galerie, ca o copie de rezervă și chiar vă permite să faceți mici retușări foto. În cazul videoclipurilor, are și o funcție foarte interesantă pe care nu mulți o cunosc: posibilitatea de a se alătura și edita mai multe videoclipuri într-un mod foarte simplu .

Cum să vă alăturați 2 sau mai multe videoclipuri de pe telefonul dvs. mobil, cu singurul ajutor Google Photos

Dacă aveți un cont TikTok, Instagram sau orice alt cont de rețea socială și trebuie să vă editați videoclipurile într-un mod mai profesional, Google Photos este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece este preinstalat pe majoritatea telefoanelor Android. Funcția de a vă alătura sau de a vă alătura videoclipurilor este cam ascunsă, într-adevăr, dar așa cum veți vedea, este una dintre cele mai practice și ușor de utilizat caracteristici ale Google Photos. Să vedem cum funcționează.

  • În primul rând, asigurați-vă că videoclipurile pe care doriți să le puneți împreună sunt încărcate în Google Foto . Dacă oricare dintre videoclipuri nu apare, îl puteți încărca activând sincronizarea folderului în care se află, intrând în fila „Bibliotecă” (dacă folderul nu este sincronizat, acesta va apărea cu pictograma tăiată a unui nor).

  • Faceți clic pe pictograma lupă („ Căutare ”) pe care o veți vedea în meniul de jos al Google Foto și derulați până ajungeți la secțiunea „ Creații -> Filme ”.
  • Acum apăsați butonul „+ Creați filmul ” și selectați „ Film nou ”.

  • Acest lucru ne va duce la un nou meniu de selecție în care putem alege videoclipurile pe care dorim să le folosim în noua noastră creație. Se pot adăuga și imagini. Odată ce am selectat toate elementele, faceți clic pe „ Creați ”.
  • În cele din urmă, vom accesa un instrument de editare în care vom avea mai multe piese, una pentru fiecare videoclip sau imagine. De aici putem ajusta ordinea și durata fiecăruia dintre videoclipurile din clusterul final.
  • Dacă facem clic pe pictograma în 3 puncte situată lângă fiecare clip, vom vedea că instrumentul ne oferă câteva funcții de editare, cum ar fi mutarea videoclipului, duplicarea acestuia etc.
  • În mod implicit, Google Photos va adăuga o muzică presetată la videoclipul final, dar o putem modifica, reduce la tăcere sau adăuga propria noastră muzică dacă facem clic pe pictograma notei muzicale.
  • La fel, dacă facem clic pe pictograma cadru, editorul ne va permite, de asemenea, să salvăm videoclipul rezultat în format vertical sau orizontal. Nu-i rău!

Odată ce avem totul pe placul nostru, trebuie doar să facem clic pe butonul „ Salvare ” și gata. Videoclipul rezultat va fi adăugat la lista noastră „Filme” de pe Google Foto. După cum puteți vedea, este un editor video foarte simplu, dar poate fi util pentru a face creațiile video puțin mai elaborate și mai profesionale decât secvența obișnuită.

De aici, dacă sunteți în căutarea unui editor video ceva mai puternic, nu ezitați să treceți prin postarea „ Cele mai bune 15 editoare video pentru Android ” unde veți găsi alte alternative pentru a edita fișiere multimedia de pe telefonul mobil.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .