Cum se dezactivează notificările pentru o anumită aplicație pe Android

În acest mic mini-tutorial vom analiza o funcție care, pentru că este simplă, nu încetează să mai aibă „asta”, deci este convenabil să o păstrăm proaspătă în memorie - a creierului nostru, nu a telefonului mobil -. Vorbim despre cum să dezactivați notificările pentru o anumită aplicație pe Android.

Cum se dezactivează notificările aplicațiilor din setările Android

Pentru a dezactiva notificările manual și individual, trebuie să derulăm la meniul de setări Android. Mergem la „ Dispozitiv ” și facem clic pe „ Notificări ”.

Odată ce ne aflăm în setările de notificare, vom vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le-am instalat pe dispozitiv.

Aici, dacă dorim, putem face un filtru inițial pentru a afișa numai:

  • Aplicații blocate.
  • Aplicații mut.
  • Nu există date sensibile pe ecranul de blocare.
  • Ascuns pe ecranul de blocare.
  • Cereri prioritare.

În orice caz, dacă ceea ce dorim este să avem o viziune globală, vom lăsa filtrul așa cum este, în „Toate aplicațiile”.

4 setări de notificare disponibile pentru fiecare aplicație

Pentru a dezactiva notificările unei anumite aplicații, trebuie doar să selectăm aplicația în cauză și să activăm fila „Blochează toate”.

Oricum, Android permite și alte tipuri de ajustări mai detaliate în acest sens.

  • Blocați toate : nu afișați niciodată notificările aplicației.
  • Afișați în tăcere : nu emite sunete, nu vibrează sau afișează notificări pe ecranul curent.
  • Pe ecranul de blocare : aici putem alege între a nu afișa notificări sau a ascunde numai notificările sensibile atunci când ecranul este blocat.
  • Prioritizare : această setare permite blocarea notificărilor atunci când opțiunea „Nu deranja” este setată la opțiunea „Numai prioritate”.

În orice moment, dacă dorim să revenim la setările implicite de notificare ale sistemului , va trebui să facem clic doar pe meniul derulant situat în marginea din dreapta sus și să selectăm „Resetare preferințe”.

În cele din urmă, putem face, de asemenea, o setare globală pentru toate aplicațiile care împiedică afișarea notificărilor pe ecranul de blocare. Această setare poate fi găsită în pictograma roată de pe ecranul setărilor de notificare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .