FW1S YG300 în recenzie, un proiector LED de buzunar 1080P

Mereu m-am gândit la proiectoare ca la acele dispozitive aflate la îndemâna câtorva selectați: profesori, reclame și oameni bogați care înființează acasă mici Home Theatre .

Din acest motiv, am fost foarte fericit când am descoperit acum câțiva ani că proiectoarele cu LED-uri erau mai la modă decât oricând pe internet și că prețurile lor nu erau deloc doar pentru persoane privilegiate. Astăzi este un dispozitiv complet accesibil.

YG300, un proiector cu LED-uri care se remarcă prin designul compact și artistic

YG300 este un proiector LED cu rezoluție 1080P care mi-a atras atenția, nu numai pentru raportul bun calitate-preț, ci și pentru un design original rar văzut în acest tip de dispozitiv.

În analiza de astăzi, am analizat proiectorul LED FW1S YG300. Am inceput!

Proiectare și finisare

YG300 are un design destul de riscant care scapă de proiectoarele stereotipe sobre, în negru sau gri. Acesta are un bloc în alb și galben , care, pe lângă faptul că îi conferă o notă modernă și tinerească, îi conferă un anumit aer retro din anii șaizeci. Este un proiector de dimensiuni reduse , 13,0 * 8,5 * 4,5 cm, pentru a fi mai precis.

Când aveți un proiector LED de 200 de euro, este de înțeles că vă îndreptați către designuri mai convenționale - nu va fi faptul că utilizatorul se sătura de el mai târziu - dar când vine vorba de un dispozitiv mult mai ieftin, așa cum este cazul, îmi place să pot găsesc-mă cu propuneri mult mai îndrăznețe. Personal, pare un succes.

YG300 include un port HDMI și un port USB pe una dintre laturile sale, precum și un slot pentru card micro SD , mufă pentru căști, port de alimentare și intrare micro USB . Butoanele de control al alimentării și ale redării sunt situate pe suprafața superioară a proiectorului și includ un buton de control de la distanță.

Puterea și performanța

În ceea ce privește caracteristicile și funcțiile YG300, ne confruntăm cu un proiector LED cu tehnologie LCD , 400 lumeni de luminozitate , contrast 1000: 1, cu o rezoluție de 320 * 240 (WVGA) care ajunge până la 1080P (1920 * 1080) ) pentru a putea reda videoclipuri HD.

În scopuri practice, FW1S YG300 oferă proiecții între 20 și 60 inci , la o distanță cuprinsă între 0,8m și 2,0m, putând modifica dimensiunea imaginii în orice caz, ajustând distanța de la proiector.

Desigur, este de la sine înțeles că redă tot felul de formate multimedia, precum video, imagini, TXT și muzică. Perfect pentru conectarea laptopului, a unui stick USB sau a unui card SD.

Baterie și alte detalii

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că proiectorul LED YG300 nu folosește o baterie încorporată. Aceasta înseamnă că, pentru ca acesta să funcționeze, trebuie să îl conectăm la sursa de alimentare sau să folosim o bancă de alimentare. Este important să ținem cont de aceste informații, mai ales dacă vom folosi proiectorul pentru a viziona filme în aer liber, într-un camping sau similar.

Preț și disponibilitate

Proiectorul LED FW1S YG300 are un preț de 44,49 €, dar este disponibil în prezent la 25,19 € , aproximativ 29,99 USD la schimb, în următoarea ofertă de bliț Tomtop.

Pe scurt, un proiector LED portabil care se potrivește în buzunarul nostru, capabil să redea conținut 1080P, cu un design original și un preț mai mult decât ajustat.

Tomtop | Cumpărați proiector LED FW1S YG300

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .