MXQ G12 în analiză, un TV Box cu Android 8.1 și 4 GB RAM

În mod normal, piața TV Box necesită, de obicei, mai mult timp pentru a adopta noile versiuni de Android publicate an de an. Există încă o mulțime de cutii TV care navighează între diferite versiuni de Android 6.0 și Android 7.0. Cu toate acestea, începem deja să vedem unele dispozitive care adoptă cel mai recent Android 8.0 Oreo, cum ar fi MXQ G12 TV Box .

În recenzia de astăzi, vom arunca o privire rapidă la MXQ G12, un TV Box cu Android 8.1 și un combo hardware frumos , format dintr-un chipset Amlogic S905X2 și 4 GB de RAM.

MXQ G12 în revizuire, un TV Box actualizat cu Amlogic S905X2 SoC, 4 GB RAM și Android 8.1

Designul MXQ este destul de elegant, cu margini curbate și o bandă de lumină albastră care îi conferă o notă foarte interesantă. Multe cutii TV tind să eșueze în ceea ce privește aspectul de design, dar în acest caz se pare că au lovit unghia în cap, oferind una dintre cele mai frumoase cutii TV Android pe care un server le poate aminti.

Specificatii tehnice

Aprofundându-ne puțin mai mult în caracteristicile MXQ G12, găsim o diagramă de specificații foarte bine ambalată:

 • Amlogic S905X2 Quad Core SoC (Cortex A53) care rulează la 2,0 GHz
 • GPU ARM Dvalin MP2
 • 4 GB de memorie RAM LPDDR4
 • 32 GB de stocare internă extensibilă până la 64 GB prin SD
 • Android 8.1 Oreo
 • 1 port USB 2.0
 • 1 port USB 3.0
 • Slot pentru card Micro SD
 • Iesire HDMI 2.1
 • Port Ethernet
 • Cablu HDMI, alimentare și telecomandă incluse.

În plus, dispozitivul are Bluetooth 4.0 și Dual WiFi (2.4G / 5G) cu receptor de semnal dual (2T2R).

Ce putem face cu un MXQ G12?

La nivel de redare multimedia, MXQ G12 acceptă conținut 4K, are decodare hardware H.265 HEVC și VP9 HDR10 +. Dacă avem un televizor bun, cu siguranță vom putea profita la maximum de videoclipurile și filmele noastre de înaltă definiție.

Procesorul, deși nu este un Amlogic S912, are suficientă atracție, iar pentru lucruri precum emulatoare și altele poate fi util. Mai ales dacă suntem iubitori de retrogaming și obținem un bun gamepad bluetooth.

În ceea ce privește restul aplicațiilor tipice pe care le instalăm de obicei pe un Android TV Box, putem folosi KODI obișnuit, YouTube, Spotify, Netflix și altele fără probleme.

Desigur, trebuie să avem în vedere faptul că ne confruntăm cu un dispozitiv înrădăcinat cu permisiuni pentru superutilizatori. Asta înseamnă că unele aplicații din Google Play Store nu vor fi compatibile și că va trebui să le căutăm pe site-uri precum APK Mirror.

Preț și disponibilitate

În prezent, putem lua un MXQ G12 acasă la 59,99 USD, aproximativ 53 de euro pentru schimbare , în locuri precum GearBest.

În rest, un TV Box modern, cu un design bun și un hardware foarte bine echilibrat pentru prețul pe care îl are. Nu uimeste cu nicio noutate surprinzătoare, dar prezintă o excelentă valoare pentru bani.

Un candidat serios pentru a deveni unul dintre cele mai bune Android TV Box din acest an.

GearBest | Cumpărați MXQ G12

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .