Primul videoclip Chuwi MiniBook: da, este la fel de mic și puternic pe cât pare

Până nu cu mult timp în urmă, a avea un smartphone cu o versiune desktop pentru Windows 10 era puțin mai mult decât science fiction. Dar de ceva timp, producătorii chinezi au făcut pași mari în acest sens pentru a oferi o experiență optimizată la prețuri rezonabile.

Fără a merge mai departe, Chuwi MiniBook , care urmează să fie lansat pe Indiegogo foarte curând, este la fel de portabil ca un smartphone. Dar are și puterea hardware-ului la nivel de PC cu care să ruleze Windows 10 mai mult decât în ​​mod constant.

Cu câteva zile în urmă am discutat despre primele caracteristici anunțate ale Chuwi MiniBook, următorul computer de buzunar ultra-portabil (UMPC) al companiei . Astăzi laptopul lui Chuwi este din nou în știri, deoarece primul videoclip MiniBook „hands on” tocmai a fost postat pe YouTube.

Conform specificațiilor, dimensiunea Minibook este de 201 x 128,6 mm, care este de 2,5 ori mai mică decât laptopurile standard de 300 x 210 mm. De fapt, MiniBook arată mai puțin ca un laptop „mare și greu” și mai mult ca un telefon mare sau un phablet. Îl putem pune în buzunar și îl putem lua cu noi oriunde mergem.

Chuwi MiniBook are, de asemenea, un design YOGA 360 °, ceea ce înseamnă că putem transforma micul nostru notebook într-o tabletă verticală în câteva secunde. De fapt, echipează o tastatură multifuncțională, pe care o putem folosi ca suport pentru a comuta între „modul birou” și modul de divertisment.

În ceea ce privește hardware-ul, MiniBook este echipat cu un procesor Intel Core M3-8100Y de generația a 8-a. Toate acestea însoțite de 8 GB RAM, 128 GB spațiu intern și slot M.2 pentru SSD, rezultând unul dintre cele mai puternice notebook-uri de buzunar, capabile să funcționeze ca un laptop mai mare.

După cum putem vedea în videoclip, performanța MiniBook-ului este foarte fluidă, permițând editarea în Photoshop și încărcarea documentelor și fișierelor într-un ritm bun. De asemenea, sunt prezentate anumite fotografii în care vedem jocuri precum „ Asphalt: Heat ” și „ Modern Combat 5: Blackout ” rulând fără complicații , câteva titluri cu o încărcătură grafică notabilă. În plus, datorită formatului YOGA, putem găzdui și dispozitivul pentru a reda direct de pe ecranul tactil.

Dacă sunteți interesat de acest laptop, nu ezitați să profitați de reducerea suculentă de 25% pe care Chuwi o oferă deja  de pe site-ul său oficial .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .