Cele mai bune 7 aplicații de glume pentru Android - Android fericit

Îți plac glumele scurte? Și ce zici de glumele absurde, glumele de beție sau vechile glume ale lui Jaimito? În postarea de astăzi vom dedica câteva rânduri revizuirii celor mai bune aplicații de umor pentru a râde bine de pe Android. Am inceput!

Cele mai bune aplicații de glume pentru Android

Primul lucru pe care l-am observat la testarea diverselor aplicații de glumă disponibile în Magazin Play este că majoritatea au o interfață destul de slabă la nivel estetic. Aici contează calitatea glumelor, așa că în această listă ne-am concentrat doar pe asta: conținutul. Chiar și așa, umorul este unul dintre cele mai subiective lucruri din viață, așa că dacă am lăsat o aplicație pe care o considerați esențială, nu ezitați să ne lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii.

10.000 de glume

Una dintre cele mai complete aplicații de glumă pentru Android care există. Aplicația are un meniu în care apar toate glumele clasificate pe categorii: avocați, animale, bețivi, canibali, medici și glume pe computer printre multe altele.

Atât glumele scurte, cât și cele mai lungi sunt colectate, iar adevărul este că, deși există materiale mult mai vechi decât foamea, altele au harul lor. Sunt sigur că te vor face să râzi cu voce tare, chiar dacă este involuntar.

Descărcați QR-Code 10.000 Jokes Dezvoltator: LunaSoft Preț: Gratuit

Jajapp

Această aplicație de glumă se remarcă deasupra celorlalte datorită interfeței sale frumoase. Un design elegant și modern, care reunește mai mult de 5.000 de glume clasificate pe categorii (oameni de afaceri, glume cu gâtul roșu, stomatologi, sportivi, crude ...).

Jajapp vă permite să partajați glume, precum și să marcați cele care ne fac mai amuzanți sau să vizualizați glume la întâmplare. Dacă ar trebui să recomand orice aplicație de glumă deasupra celorlalte, probabil că asta ar fi.

Descărcați QR-Code JaJapp! 5000+ Jokes Dezvoltator: Kangoo Apps Preț: Gratuit

Amuzant Rex

Chistoso Rex este o aplicație de glume care conține 122 de glume în format comic. Prezentarea este destul de originală, deoarece în ea vedem un Tyrannosaurus Rex într-un plan de monolog care își spune repertoriul în fața unui public mai greu decât o rocă. Toate glumele urmează formatul întrebare-răspuns de genul „Știi de ce ...?” sau „Cum spui ...” și, deși unele glume sunt foarte rele, altele sunt cu adevărat amuzante.

Aplicația este foarte simplă: nu vă permite să marcați, dar ne permite să împărtășim glumele în format JPG prin WhatsApp, rețele sociale și altele.

Descarcă Funny QR-Code Rex Bad and Funny Jokes Dezvoltator: argensoft Preț: Gratuit

Pietrarii

Aplicație care compilează peste 600 de fraze clasice din The Simpsons , extrase direct din sutele de capitole ale seriei. Aici vom găsi piese audio ale lui Milhouse, Homer, Bart, Lisa și restul personajelor pe care le putem reproduce și partaja cu prietenii noștri.

Lista include fraze legendare precum „Jos portavionul!”, „Atenție, om radioactiv!”, „Doctorul Zaius, Doctorul Zaius”, „Hei tu, berea mea” și multe altele.

Descărcați QR-Code Los Canteros: Fraze și sunete Dezvoltator: guillefix Preț: Gratuit

Glume scurte

Această aplicație de glumă pentru Android are partea sa bună și partea proastă. Partea proastă este că are mult mai multe reclame decât restul aplicațiilor din această listă, deci poate fi foarte obositor dacă petrecem un timp bun în interiorul aplicației.

Partea bună este că, în general, glumele sunt spuse cu multă grație și sare, iar calitatea lor se învecinează la un nivel superior, peste medie (ceea ce nu înseamnă că există și glume foarte proaste). Include glume despre leproși, soacră, glume basce, glume „ mamă, mamă și alte genuri clasice.

Descărcați QR-Code Glume scurte și bune Dezvoltator: Stații de radio FM AM Muzică Online Știri ImaFrapps Preț: Gratuit

Filozoforaptor

Vă amintiți că memele velociraptor își puneau întrebări filosofice? Dacă îți place acest tip de glumă care merge de la absurd la inteligent, nu poți ignora această aplicație. Aplicația colectează 116 glume Filosoraptor și include un buton de partajare care ne permite să trimitem cele mai amuzante glume pe WhatsApp, Telegram, mail etc.

Nu are prea mult conținut, deși materialul pe care îl compilează nu este deloc rău. Perfect pentru instalare, salvați memele care ne plac cel mai mult și scăpați de ele (din păcate nu oferă mult mai mult).

Descărcați QR-Code Filosoraptor glume amuzante grozave Dezvoltator: argensoft Preț: Gratuit

Glume pentru toată lumea

„Glume pentru toată lumea” este o versiune nouă pentru toate publicurile Chyster, o aplicație de glumă care a devenit foarte populară pe Google Play. Aplicația include glume despre animale, sport, oameni de știință, glume scurte și alte genuri clasice de umor.

Ca noutate în comparație cu alte aplicații similare, menționați că fiecare glumă are un buton audio care citește gluma cu voce tare. Ideea este originală, dar ar fi interesant dacă dezvoltatorii ar face un pas mai departe și, în actualizările viitoare, vor folosi înregistrări „umane” pentru a citi glumele, în loc să folosească vocea atât de furioasă a Loquendo. În orice caz, o aplicație de umor cu mult material pentru a râde bine.

Descărcați QR-Code Jokes For Everyone, glumește glume bune gratuit Dezvoltator: MTheorySoft Preț: Gratuit

Vă mulțumim că ați rămas până la final!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .