Cum se simulează apeluri false pe Android / iOS - Android fericit

Ni s-a întâmplat cu toții la un moment dat. Suntem într-o întâlnire nesfârșită de care am vrea să fugim cu disperare sau la o întâlnire care nu este ceea ce ne așteptam, chiar petrecând după-amiaza cu prietenii și nu găsim o modalitate de a spune că vrem să plecăm pentru că ne plictisim și vom începe să urcăm sus pe ziduri de la un moment la altul. Dacă ești ca mine și nu ești capabil să inventezi o scuză credibilă și decentă, ai nevoie de una dintre aceste aplicații pentru smartphone-ul tău: Fake Call , Prank Call sau False Call . Funcționalitatea acestor aplicații (disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android ) este de a simula un apel fals către telefonul dvs., găsind astfel scuza perfectă pentru a ne justifica prezența în altă parte și a pleca politicos. Doar de ce avem nevoie.

Simularea apelurilor false cu apeluri false

Fake Call este o aplicație gratuită pentru Android (pe iOS puteți descărca Fake-A-Call Free , de asemenea gratuit), care vă permite să simulați apeluri către dispozitivul dvs. printr-o simplă programare anterioară . Ar trebui lămurit încă de la început că aceste apeluri nu sunt reale , așa că nu vom primi nicio taxă suplimentară la soldul nostru telefonic, de partea aceea ne putem liniști.

Puteți descărca Fake Call  și Fake-A-Call Free prin următoarele linkuri:

Descărcați QR-Code Fake Call Dezvoltator: Alpha App Team Preț: gratuit Descărcați QR-Code Fake-A-Call Gratuit Dezvoltator: Excelltech Inc. Preț: Gratuit +

Pentru a simula apelul, trebuie doar să deschideți aplicația și să selectați parametrii acesteia: numele persoanei care ne apelează, numărul de telefon, tonul de apel și chiar interfața apelului, pentru ao face cât mai realistă . Apoi trebuie să facem clic pe „ Salvare ” și să alegem când dorim să primim apelul.

Odată ce apelul este programat, trebuie doar să așteptați. La momentul potrivit, vom vedea că sună telefonul nostru cu apelul „captură” în cauză și de acolo putem prelua apelul sau închide telefonul. Dacă preluăm apelul, nu vom auzi pe nimeni de celălalt capăt, deoarece este evident un apel fals și nu facem nicio legătură cu nicio parte. Pe de altă parte, dacă închidem apelul, acesta va apărea ca un apel ratat printr-o notificare falsă pe telefonul nostru.

Scuză-mă, am un apel foarte urgent să particip ...

Cerințe minime pentru instalarea apelului fals

Atât aceasta, cât și restul aplicațiilor și programelor pentru a simula apeluri nu necesită afișaje tehnice excelente , așa că nimic din ce avem un Android 4.2 sau o versiune ulterioară (uneori nici măcar nu au nevoie de asta) putem instala aceste aplicații fără probleme. În ceea ce privește greutatea programului, acest simulator de apel abia atinge 7MB .

Alte programe pentru a simula apeluri false

În plus față de Fake Call sau Fake-A-Call Free, există nenumărate aplicații clone care îndeplinesc aceeași funcție de apel fals. Multe dintre ele depășesc milioane de descărcări, deci nu există una care să iasă în evidență prea mult decât restul.

Iată câteva alte aplicații pentru a simula apelurile de pe dispozitivele Android:

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search Descărcați QR-Code Fake Call Prank Dezvoltator: Aplicații AppX Preț: gratuit Descărcați QR-Code Fake Call Dezvoltator: Fortune Techlab Preț: Gratuit

Apeluri false pentru glume

O altă ramură destul de populară a aplicațiilor de apel fals sunt cele dedicate redării farselor de pe telefon . Aceste aplicații sunt practic dedicate apelurilor preînregistrate către unul dintre prietenii noștri pentru a face o glumă asupra lor și apoi sunt de obicei înregistrate, astfel încât să putem râde bine.

Dacă doriți să vă înveseliți cu glume pe telefon, puteți încerca aplicații precum Juasapp, Prank Dial sau Joker App .

Descărcați QR-Code JuasApp - Phone Jokes Dezvoltator: FunnyApps LLC Preț: gratuit Descărcați QR-Code Jokes App Dezvoltator: Digitalists Interactive Agency Ltd Preț: gratuit Descărcați QR-Code PrankDial - Phone Jokes Dezvoltator: KickBack, Inc Preț: Gratuit

În concluzie

Fie că doriți să jucați o glumă prietenilor dvs., fie că sunteți în căutarea unei aplicații pentru a simula apelurile și a scăpa de o eroare, atât Android, cât și iOS oferă o gamă largă de posibilități de a alege. Pe care o preferați?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .