Cum să vizionați Netflix gratuit (legal, desigur) - The Happy Android

Netflix a reușit să ajungă la un punct în care oferă o cantitate bună și o calitate a conținutului la un preț accesibil. Dar asta nu înseamnă că, din când în când, ratele cresc, și ținând cont de rata „Netflix” pe care guvernul spaniol vrea să o impună, este probabil ca acest lucru să se repete în scurt timp. Există o modalitate de a viziona gratuit Netflix ?

Rămânând mereu în șiretlicurile sau „hacks-urile” legale, există câteva modalități de a viziona gratuit Netflix fără a cheltui un dolar. Este clar că nu vom descoperi penicilina, dar în orice caz, dacă cunoașteți orice altă metodă, nu ezitați să o împărtășiți în zona de comentarii. Am inceput!

Trucul nr. 1: obțineți 7, 14 sau 30 de zile de încercare gratuită ... și apoi repetați procesul

În funcție de țara noastră de origine, Netflix oferă diferite perioade de încercare gratuite. De exemplu, în cazul Spaniei, nu există în prezent nicio opțiune de încercare gratuită (așa cum este indicat pe această pagină a centrului dvs. de ajutor). Dar acest lucru nu a fost întotdeauna cazul, deoarece anul acesta a oferit o lună gratuită, 14 zile gratuite și chiar o săptămână de încercare gratuită. Ofertele vin și pleacă.

Oricum, odată ce avem prima noastră perioadă de încercare, ideea este să lanțăm aceste încercări gratuite. Crezi că nu se poate face? Trucul constă în anularea lunii de încercare înainte de a se termina și așteptați să sosească una nouă. Se știe că Netflix oferă o a doua perioadă de probă utilizatorilor „nemulțumiți”, după câteva luni.

În plus, dacă reutilizăm Netflix după un an de încercare gratuită anterioară, este foarte probabil ca aici să avem și prima lună gratuită.

Din păcate, în acest mod am primi doar maximum 3 luni gratuit, și asta ținând cont că am fost foarte norocoși. Pentru a obține mai multe, am avea nevoie de mai multe conturi de e-mail și carduri de credit (sau alte metode de plată). În acest fel, putem vorbi cu rudele noastre și putem folosi datele tatălui nostru, apoi cele ale mamei noastre, ale fraților etc. Nici cu acest lucru nu am ajunge prea departe, dar, fără îndoială, vom economisi o sumă semnificativă de bani, care, în cele din urmă, este ceea ce este vorba.

Trucul nr. 2: Conturi partajate

Odată ce perioadele de încercare gratuite ale Netflix s-au epuizat, nu mai avem de ales decât să găsim un suflet bun de caritate. În funcție de abonamentul Netflix pe care l-a contractat un utilizator, acesta poate viziona simultan seriale și filme în flux de pe mai multe dispozitive.

  • Plan de bază : 1 ecran la un moment dat.
  • Plan HD standard : 2 ecrane odată.
  • Plan premium Ultra HD : 4 ecrane în același timp.

Dacă avem pe cineva pe care îl cunoașteți, care folosește planul premium doar pentru că vă permite să vizualizați conținut în Ultra HD , este posibil să fiți pe un ecran - ținând cont că puteți partaja contul dvs. cu maximum 4 persoane. Dacă persoana respectivă plătește deja serviciul și este un prieten foarte apropiat sau un membru al familiei imediate, cel mai probabil nu se va deranja să îl împărtășească cu dvs. Desigur, nu uitați să-l invitați să mănânce din când în când. În caz contrar, planul premium plătit la jumătatea distanței între 4 persoane se ridică la mai puțin de 4 euro / lună de persoană, o cifră destul de acceptabilă pe de altă parte.

Trucul nr. 3: Fii atent la promoțiile Netflix

În iulie anul trecut, compania de streaming a lansat un concurs în care a oferit un abonament gratuit la Netflix timp de 1.000 de luni (sau ceea ce este același, 83 de ani lungi), care a fost acces gratuit pe viață pentru majoritatea muritori.

Această promoție a fost realizată cu ocazia premierei filmului La Vieja Guardia și pentru aceasta a trebuit să câștigăm jocul cu același nume care este disponibil online (și încă activ, în cazul în care sunteți interesat să îl încercați).

În mod logic, concursul s-a încheiat și premiul este distribuit, dar nimic nu împiedică compania să lanseze mâine o nouă campanie publicitară similară pentru a-și promova următoarea mare premieră. Pentru a nu rata aceste tipuri de oportunități, nimic mai bun decât să urmărești Netflix pe rețelele lor sociale. Contul său de Twitter este unul dintre cele mai active din comunitate.

Trucul # 4: verificați ofertele gratuite Netflix de la operatori și companii din țara dvs.

Netflix a devenit o platformă de streaming atât de populară, încât multe companii și operatori își oferă serviciile printre ofertele lor. În Spania, de exemplu, Movistar oferă gratuit 3 luni de Netflix la contractarea planului Fusión Selección Champions X2 100Mb (ofertă valabilă până la 30 iunie).

Orange, la rândul său, oferă și Netflix gratuit pe viață în pachetul său Orange Love Netflix inclus. Include un plan de bază, dar putem merge și la planul standard cu 3 euro mai mult sau la prima cu 6 euro în plus. În plus, oferă și 3 luni de Netflix gratuit la numeroase tarife. O ofertă cu adevărat variată, fără îndoială.

Alte companii precum Vodafone sau Euskaltel vă permit, de asemenea, să contractați Netflix cu serviciile lor, dar nu oferă nicio ofertă, fiind același preț ca și când am angaja-o pe cont propriu.

Un ultim sfat: încercați alte platforme de streaming

Netflix nu este singura platformă de streaming de pe piață. Dacă nu doriți să plătiți pentru un abonament lunar, puteți oricând să variați și să încercați alte servicii precum HBO, Amazon Prime Video, SkyTV sau RakutenTV. Toate oferă o lună de încercare gratuită, în așa fel încât să putem înlănțui câteva luni de seriale și filme în streaming fără a cheltui un ban.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .