Top 10 editori foto pentru Android - Android fericit

De-a lungul anilor și îmbunătățirea camerelor integrate în smartphone-urile și tabletele Android, editorii de fotografii și imagini au devenit instrumente indispensabile . În zilele noastre este chiar ciudat să nu găsești un telefon mobil care să nu aibă un editor sau o aplicație pentru retușarea fotografiilor instalate. Care este preferata ta?

Cei mai buni editori foto pentru Android

Aici intrăm deja într-un câmp aproape personal. Fiecare utilizator are propriile preferințe și, atunci când vine vorba de editori de imagini, catalogul oferit de Android este extins în cel mai bun caz. Există mulți editori și un număr mare dintre ei sunt foarte buni.

Acestea sunt cele 10 editoare foto recomandate de Happy Android - un server - pentru Android. Dacă aplicația dvs. preferată nu este pe listă, nu ezitați să lăsați recomandarea la sfârșitul postării.

Pixlr

Pixlr este unul dintre editorii de antet și îl am întotdeauna instalat pe mobil. Este minunat pentru aplicarea filtrelor și retușarea imaginilor într-un mod simplu .

Are o interfață foarte ușor de utilizat și, în plus față de luminozitatea, culoarea, contrastul și alte setări tipice, include unele elemente suplimentare, precum estompări, supraexpunere, aplicarea de cadre, efecte, autocolante și o funcție text cu o selecție largă de fonturi și fonturi. .

Descărcați QR-Code Pixlr Dezvoltator: 123RF Preț limitat: gratuit

Aerograf

AirBrush este aplicația prin excelență pentru pozări și oameni cărora le place să facă selfie-uri. Instrumentele sale includ îndepărtarea acneei, albirea dinților, ochii mai luminoși, remodelarea figurilor și diverse retușuri .

Cel mai bine, oamenii sunt înnebuniți de această aplicație, câștigând un rating global de 4,8 stele pe Google Play. Peste 10 milioane de descărcări atestă acest lucru.

Descărcați QR-Code AirBrush - PRO Camera foto Dezvoltator: Meitu (China) Preț limitat: gratuit

Editorii de fotografii Adobe

Aplicațiile de editare a fotografiilor Adobe sunt cele mai profesionale pe care le putem găsi pe Android chiar acum. Adobe Photoshop Express , Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Fix, Adobe Photoshop Sketch și Adobe Photoshop Mix sunt 5 aplicații precum o casă grozavă, fiecare în fațeta sa.

Putem face lucruri simple, cum ar fi eliminarea ochilor roșii și lucruri mai dificile , cum ar fi editarea fișierelor RAW. Practic vom marca limita. Dezavantajul este că unele dintre instrumentele sale necesită utilizarea unui cont Adobe Creative Cloud. Nu poți avea totul.

Descărcați QR-Code Adobe Photoshop Express: fotografii și colaje Dezvoltator: Adobe Price: Descărcați QR-Code Adobe Photoshop Mix Dezvoltator: Adobe Price: Descărcați gratuit QR-Code Adobe Lightroom - Editor foto Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

Prisma

Prisma este o altă aplicație pe care îmi place să o folosesc din când în când. Este un editor de imagini al cărui concept este de a transforma fotografiile în opere de artă . Faceți o fotografie și vedeți cum se transformă într-o lucrare Mondrian, Picasso sau Munch.

Are un număr impresionant de filtre și acum vă permite, de asemenea, să separați fundalul persoanei care apare în imagine pentru a aplica efecte separat.

Descărcați QR-Code Prisma Photo Editor Dezvoltator: Prisma Labs, Inc. Preț: gratuit

PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo Studio este un editor veteran de mare succes, cu peste 400 de milioane de instalații în spatele său. Are o mână bună de instrumente: filtre, texte, autocolante, colaje și instrumente de reglare a luminii. Peste 100 de instrumente de editare în total.

Unul dintre detaliile interesante ale PicsArt este că vă permite să creați GIF-uri , precum și să puteți desena pe fotografii și o mulțime de caracteristici suplimentare.

Descărcați QR-Code PicsArt Photo Editor: Photo & Video Editor Dezvoltator: PicsArt Preț: Gratuit

Editor foto

Photo Editor este un editor de imagini simplu, dar cu mult potențial . Mi-a fost recomandat de un prieten care tinde să condimenteze mult cu retușarea foto și adevărul este că este foarte bun.

Vă permite să reglați nuanța, saturația, contrastul, luminozitatea, rotirea, decuparea, estomparea, corectarea gamma, contrastul și adăugarea efectelor, printre altele. Evaluare bună pe Google Play și peste 10 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Photo Editor Dezvoltator: dev.macgyver Preț: Gratuit

Snapseed

Snapseed este un editor de fotografii pe care Google a ajuns să îl cumpere și oferă un catalog cu funcții mai mult decât interesante. Vă permite să deschideți și să retușați fișiere RAW DNG și să le salvați într-un mod nedistructiv , pe lângă faptul că aveți un număr de instrumente și filtre. Îndepărtarea petelor, pensula, structura HDR și perspectiva, printre altele.

Cu siguranță unul dintre cei mai puternici editori din ecosistemul Android. Și, cel mai bine, este total gratuit, fără reclame sau ceva de genul acesta.

Descărcați QR-Code Snapseed Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Mirror Lab

Numele aplicației nu ar putea fi mai adecvat, deoarece ne confruntăm cu un adevărat laborator de oglindă . Cu Mirror Lab putem face o fotografie și putem crea efecte de reflexie simple, dar eficiente, sau deformăm complet imaginea cu imagini caleidoscopice.

Este un editor foarte creativ cu care putem petrece mult timp testând efecte și modificând fotografii și imagini, cu rezultate mereu izbitoare.

Descărcați QR-Code Mirror Lab Dezvoltator: Ilixa Preț: Gratuit

Foto Lab de 8 biți

8 Bit Photo Lab este un editor de fotografii Android simplu, cu unele dintre cele mai retro și mai bine realizate filtre pe care le-am văzut de mult timp. Pixel art în cea mai pură formă.

Grafică veche cu peste 40 de palete de culori diferite: GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 și 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupé, VGA etc.

Descărcați QR-Code 8Bit Photo Lab, Efecte retro Dezvoltator: Ilixa Preț: Gratuit

Director foto

Photo Director este aplicația potrivită pentru cei care trec filtrele olimpic și preferă să facă toate retușările manual .

Vă permite să ajustați un număr mare de aspecte, precum HSL, canale RGB, balans de alb, luminozitate, întuneric, expunere și contrast, printre altele. Un editor de imagini pentru cei care caută un finisaj mai natural și mai manual pe fotografiile lor.

Descărcați QR-Code PhotoDirector - Editați fotografiile și povestirile contului Dezvoltator: Cyberlink Corp Preț: Gratuit

Și ce editor foto folosești?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .