Top 10 aplicații Bitcoin pentru Android - Android fericit

Bitcoin este noua moneda pe care toată lumea vorbește. Această criptomonedă sau monedă digitală, care a fost cândva motorul infamului Drum al Mătăsii , nu încetează să crească. De la valoarea de 0,39 dolari pe care a meritat-o ​​în 2010, a crescut la o valoare de aproape 10.000 de dolari astăzi. Dacă doriți să începeți să operați cu această criptomonedă, una dintre cele mai confortabile modalități este să o faceți de pe telefonul mobil. Acestea sunt cele mai bune 10 aplicații pentru a opera astăzi cu Bitcoin de la Android .

Top 10 aplicații Bitcoin pentru Android

Blockchain este o bază de date distribuită care menține o listă tot mai mare de înregistrări, cunoscut sub numele de blocuri, care formează coloana vertebrală a Bitcoin. În acest fel, trecem de la sisteme centralizate la un sistem descentralizat, eliminând din ecuație intermediarii costisitori în tranzacțiile financiare.

Portofele Bitcoin și criptomonede pentru Android

Pentru a efectua aceste tranzacții și a opera cu aceste criptomonede, se utilizează ceea ce este cunoscut sub numele de portmonee Bitcoin sau portofele , instrumente hardware sau software cu care putem primi și efectua plăți către alți utilizatori Bitcoin.

Portofel Bitcoin Coinbase

Coinbase este cea mai populară aplicație pentru tranzacționarea Bitcoin de pe Android . Această aplicație gratuită vă permite să cumpărați și să vindeți Bitcoins, pe lângă conectarea cu contul nostru bancar pentru a efectua tranzacții.

Are înregistrări istorice și în timp real, alerte și este, de asemenea, compatibil cu codurile NFC și QR, printre alte caracteristici suplimentare. O interfață ușor de utilizat, disponibilă în 11 limbi (inclusiv spaniola). Primește actualizări constante de securitate și, în general, este cea mai recomandată aplicație pentru a începe în acest Bitcoin.

Descărcați QR-Code Coinbase - Cumpărați și vindeți monedă digitală. Dezvoltator: Coinbase Android Preț: Gratuit

Blockchain

Portofelul Blockchain Bitcoin & Ether este un portofel pentru utilizatorii începători și intermediari. Una dintre cele mai utilizate aplicații pe Android pentru a opera cu Bitcoin și cu o evaluare excelentă de către comunitate.

Blockchain vă permite să trimiteți și să primiți bani, să verificați soldul nostru, echivalențe în mai mult de 20 de monede diferite și asistență pentru 25 de limbi.

Descărcați portofelul QR-Code Blockchain. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Dezvoltator: Blockchain Luxembourg SA Preț: Gratuit

Xapo

Aplicația Xapo este cea pentru cei care caută un nivel mai ridicat de securitate în tranzacțiile Bitcoin. Această companie, înființată în 2013 de Wences Casares, folosește servere fizice în întreaga lume, protejate de scanere de acces biometric, cu supraveghere 24 de ore pe zi, și paznici înarmați - conform Casares-.

Aplicația funcționează ca un card de debit Bitcoins , un fel de carnet de cecuri virtual. În acest fel, vă permite să trimiteți bani familiei și prietenilor instantaneu. De asemenea, putem vedea prețul Bitcoin în timp real, putem verifica statisticile și putem cumpăra Bitcoins direct din aplicație.

Descărcați QR-Code Xapo Dezvoltator: Xapo Preț: Gratuit

Miceliu

Mycelium este un portofel Bitcoin dezvoltat deschis pe GitHub . Are mai multe funcționalități avansate, cum ar fi suport pentru portofele de determinare ierarhică, conturi cu o singură adresă, conturi numai în citire și autentificare sigură cu ID-ul Bit.

O aplicație pentru utilizatorii avansați care caută un plus și un control mai mare în gestionarea criptomonedelor lor.

Descărcați QR-Code Mycelium Bitcoin Wallet Dezvoltator: Luximal Preț limitat: Gratuit

Criptonator

Criptonator este un portofel de criptomonede all-in-one pentru Android . Pe de o parte, putem verifica valoarea Bitcoins și Altcoins - acceptă un număr bun dintre ele: BTC, LTC și DASH, printre altele. Pe de altă parte, putem trimite și primi plăți , pe lângă conversia între diferite monede electronice.

De asemenea, are o secțiune interesantă în care putem vedea criptomonedele care s-au comportat cel mai bine și cel mai rău în ultima lună. Oh, și are, de asemenea, propriul widget.

Descărcați QR-Code Cryptonator Dezvoltator: Cryptonator Preț: Gratuit

Portofel Coins.ph

Coins.ph este un alt portofel Bitcoins pentru Android. Această aplicație vă permite să vă verificați soldul, să efectuați transferuri și plăți de pe o interfață cu o interfață elegantă de design material.

Printre particularitățile sale, vă permite să cumpărați carduri cadou de la peste 120 de mărci . De asemenea, are mai multe bănci și magazine cunoscute. Orientat în special către piața asiatică, este disponibil în engleză, filipineză și thailandeză.

Descărcați QR-Code Coins.ph Portofel Dezvoltator: Coins Asia Preț: Gratuit

Aplicații pentru a urmări evoluția pieței și a cumpăra / vinde Bitcoins

Bitcoin Checker

Bitcoin Checker este una dintre cele mai utilizate aplicații de criptomonede. Cu acesta putem verifica prețul actualizat al tuturor criptomonedelor de pe piață și îl putem converti în mai mult de 80 de monede diferite. Are o interfață ușor de utilizat și este ideală pentru monitorizarea valorii Bitcoin , Dogecoin sau Vertcoin , printre multe altele în timp real.

Descărcați QR-Code Bitcoin Checker Dezvoltator: Mobnetic Preț: Gratuit

Blockfolio

Blockfolio este o aplicație financiară destinată utilizatorilor de criptomonede de pe Android. Cu un rating Google Play incredibil de 4,7 stele și peste un milion de descărcări, Blockfolio este aplicația de referință supremă .

Pe de o parte, ne permite să consultăm toate activele noastre blockchain, cu informații detaliate despre fiecare monedă. Incorporează notificări pentru variațiile de preț de pe piață, liste și registre de comenzi etc. În plus, are o secțiune cu noutăți care să te țină la curent cu tot ce se întâmplă în lumea finanțelor și a criptomonedelor.

Urmărește peste 2000 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Zcash, Tezos, NEM, NEO, IOTA, Monero, Ethereum Classic, OmiseGO, SNT, Qtum, Iconomi, Dogecoin, Golem, Waves, Stellar , DigixDao și mulți alții.

Descărcați QR-Code Blockfolio: Urmăriți prețul bitcoin-urilor Dezvoltator: Blockfolio, Inc. Preț: Gratuit

Ztrader

Ztrader este probabil cel mai avansat instrument pe care îl avem pe Android pentru a urmări piața criptomonedelor . Are informații despre sute de criptomonede, perfecte pentru tranzacționarea online și folosește, de asemenea, chei API cu criptare AES pe 256 de biți pentru o securitate mai mare.

Este o aplicație complexă, pentru utilizatorii avansați. Descărcarea este gratuită, dar unele funcții sunt plătite.

Descărcați QR-Code zTrader Altcoin / Bitcoin Trader Dezvoltator: zTrader LLC Preț: Gratuit

Aplicații și jocuri pentru a câștiga satoshis și Bitcoins de pe mobil

Joc Blockchain

Blockchain Game este un joc gratuit pentru Android cu care putem câștiga Bitcoins , doar jucând. Jocul constă în crearea de blockchains și, deși este un pic monoton, putem primi premii pur și simplu pentru vizionarea reclamelor sau pentru câștigarea jocurilor.

Descărcați QR-Code Blockchain Joc Dezvoltator: Bitcoin Aliens Preț: Gratuit

Există, de asemenea, o altă aplicație numită Storm Play care ne permite să câștigăm monede Bitcoins, STORM sau Ethereum vizionând videoclipuri și testând jocuri și aplicații pe mobilul nostru. O aplicație care a devenit destul de populară, cu un rating de 4 stele și peste 1 milion de instalări.

Descărcați QR-Code Storm Play - Câștigați gratuit Bitcoin, Ethereum și Storm Dezvoltator: StormX Global SEZC, Inc. Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre această listă cu cele mai bune aplicații pentru a opera cu Bitcoin și alte criptomonede de pe Android? Ca întotdeauna, ne vedem în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .