Top 10 jocuri de rol pentru Android - Android fericit

RPG ( Role Playing Game sau Role Playing Game ) a fost una dintre primele genuri de jocuri video care au făcut cu succes saltul la dispozitivele mobile. Există o mulțime de jocuri și jocuri de calitate pe Android, atât JRPG-uri, cât și RPG-uri utilizate , din timpuri imemoriale.

Astăzi, ne uităm la unele dintre cele mai bune RPG-uri pe care le putem găsi pentru tabletele și telefoanele Android de pe Google Play Store. Sa mergem!

Cele mai bune 10 jocuri RPG pentru Android, gratuite și plătite

Primul lucru de spus este că, deși există RPG-uri gratuite grozave - pe care le vom numi și în această listă - majoritatea titlurilor și sagaselor geniale sunt plătite . Ceea ce înseamnă că, dacă vrem să jucăm jocuri precum Baldur's Gate sau KOTOR în terminalul nostru, va trebui să trecem prin cutie.

Star Wars: Cavalerii Vechii Republici

Războiul Stelelor: Cavalerii Vechii Republici (cunoscut și sub numele de KOTOR) este un RPG de aventură în care intrăm în pielea unui tânăr Jedi. Pe tot parcursul jocului și în funcție de deciziile pe care le luăm, fie vom rămâne fideli ordinii, fie vom ajunge să devenim un Sith Lord.

Un joc cu adevărat dens, cu multe misiuni, mai mult de 40 de puteri diferite și o mulțime de obiecte și opțiuni de îmbunătățire.

Descărcați QR-Code Star Wars ™: KOTOR Dezvoltator: Aspyr Media, Inc. Preț: 10,99 €

Evoland

Evoland este un joc unic în abordarea sa. Începi să te joci într-un mediu 2D, să evoluezi în 3D, făcând o călătorie interesantă prin istoria jocurilor video . Are părți ale luptei hack-n-slash și turn-based, iar pe măsură ce progresăm prin joc, vom debloca noi medii și mecanici de joc.

Descărcați QR-Code Evoland Dezvoltator: Playdigious Preț: 2,99 €

Dragon Quest

Saga Dragon Quest are numeroase traduceri către Android de jocuri care au devenit adevărate clasice ale consolelor video. De la prima Dragon Quest, până la restul titlurilor francizei până la atingerea DQ VII, toate sunt disponibile pe Android la prețuri cuprinse între 2,99 euro pentru prima tranșă și 19,99 euro pentru cea mai recentă Dragon Quest VII.

Acordați atenție deoarece sunt jocuri care ocupă mult spațiu, deoarece în cazul, de exemplu, Dragon Quest VII, este o copie completă a versiunii pentru consolele PS2 și asta înseamnă că cântărește 1,4 GB.

Descărcați QR-Code DRAGON QUEST Dezvoltator: SQUARE ENIX Co., Ltd. Preț: 3,49 € Descarcă QR-Code DRAGON QUEST VIII Dezvoltator: SQUARE ENIX Co., Ltd. Preț: 21,99 €

Eternium

Eternium este unul dintre puținele jocuri de rol pe care le vom găsi pe Android cu aceste 2 caracteristici:

  • Este gratuit .
  • Poate fi redat fără a fi conectat la Internet ( offline ).

Este un amestec de RPG și hack-n-slash și are un amestec nebun de roboți, schelete, demoni, extratereștri și orice vă puteți gândi. Are mai multe misiuni, obiecte pe care trebuie să le găsim și opțiuni de îmbunătățire. În cele din urmă, ajunge să fie oarecum repetitiv, dar, în orice caz, unul dintre puținele RPG-uri gratuite care merită încercate.

Descărcați QR-Code Eternium Dezvoltator: Making Fun Preț: Gratuit

Fantezie finală

La fel ca în Dragon Quest, Square Enix are o linie destul de importantă cu franciza Final Fantasy pe Android. De la primul Final Fantasy care a apărut în 1987 în Japonia , până la titluri mai moderne precum FF VII sau Final Fantasy Brave Exvius , oferta este cu adevărat copleșitoare.

Putem găsi de la jocuri freemium precum Final Fantasy XV: A New Empire sau FF Brave Exvius, până la altele care depășesc 15 euro, precum FF V, FF VI, FF VII și FF IX. Dacă vă place strategia simplă , nu ezitați să încercați Final Fantasy Tactics , un joc grozav care are și un preț destul de bun (nu ajunge la 7 €).

Descărcați QR-Code FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS Dezvoltator: SQUARE ENIX Co., Ltd. Preț: gratuit Descărcați QR-Code TACTICA FINAL FANTASY: WotL Dezvoltator: SQUARE ENIX Co., Ltd. Preț: 13,99 €

Buzunare

Dacă îți place seria de animație Rick & Morty și ești și un fan al celor mai clasice Pokémon, trebuie să încerci Pocket Mortys. Și nu numai pentru că este gratuit, ci pentru că este cel mai apropiat lucru pe care îl veți găsi la un joc Pokémon pur și simplu pe Android.

Descărcați QR-Code Rick and Morty: Pocket Mortys Dezvoltator: jocuri [înot pentru adulți] Preț: Gratuit +

Poarta lui Baldur

Un RPG bun din vechea școală . Dezvoltare mare a personajelor, misiuni cu adevărat dificile și cu toate DLC-urile care au apărut în ziua sa incluse. Este un joc profund care durează ore (primul Baldur are 60 de ore + expansiuni, de exemplu), dar dacă vă place acest tip de joc, ar trebui să încercați cu siguranță atât Baldur's Gate I, cât și Baldur's Gate II.

Descărcați QR-Code Baldur's Gate Enhanced Edition Dezvoltator: Beamdog Preț: 10,99 €

Vrăjitorie!

Vrăjitorie! este un joc de rol bazat pe text și, într-un fel, poate fi asemănat cu citirea unui roman . Povestea se va schimba în funcție de deciziile pe care le luăm, într-o lume pe care va trebui să o explorăm după bunul plac. Un RPG destul de original, care scapă puțin de standardele obișnuite. Saga are deja 4 titluri.

Descărcați QR-Code Sorcery! Dezvoltator: inkle Ltd Preț: 5,49 €

Pixel Dungeon

Pixel Dungeon este un RPG Open Source, ceea ce înseamnă că, pe lângă original, putem găsi o mulțime de variante disponibile pe Google Play. Versiunea spaniolă este realizată de Rodrigo Pan, desigur că este gratuită, iar în ea vom găsi un joc distractiv de tip roguelike, cu o grafică de artă pixel cu adevărat atractivă.

Descărcați QR-Code Pixel Dungeon ES Dezvoltator: Rodrigo Pan Preț: Gratuit

Eroi emblema focului

Fire Emblem Heroes , unul dintre puținele jocuri Nintendo de pe Android până în prezent. Un RPG de strategie cu luptă pe rând și în care vom vedea camee de personaje din alte jocuri Fire Emblem. Jocul este gratuit cu posibilitatea de a face achiziții în joc (deși nu sunt obligatorii pentru finalizarea jocului).

Descărcați QR-Code Fire Emblem Heroes Dezvoltator: Nintendo Co., Ltd. Preț: gratuit Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .