Cum să știi cine te sună dintr-un număr ascuns sau necunoscut

Când o aplicație are peste 250 de milioane de descărcări, aceasta poate însemna doar 2 lucruri: fie este o aplicație „socială”, fie este o aplicație care oferă o funcție de bază pentru mobilul nostru. Truecaller se încadrează în al doilea grup, deoarece oferă un serviciu principal pentru orice utilizator de telefonie mobilă. Identificați numerele ascunse, private și necunoscute .

Dacă ne-am săturat să primim apeluri de la companii care ne oferă servicii pe care nu le dorim și vrem să scăpăm de spam , atât apeluri, cât și SMS-uri, acesta este un instrument care ne ajută să rezolvăm problema într-o clipită.

Truecaller, aplicația pentru identificarea apelurilor ascunse și a spamului pe Android și iOS

Truecaller este o aplicație gratuită disponibilă atât pentru Android, iOS, cât și pentru Windows Phone, iar funcția sa principală este de a oferi mai multe informații tuturor acelor apeluri necunoscute. Aplicația se bazează pe agenda tuturor utilizatorilor Truecaller, precum și o cantitate mare de informații suplimentare colectate prin intermediul internetului.

Cu aceasta, a reușit să creeze o bază de date de peste 3 miliarde de numere de telefon . În acest fel, atunci când un utilizator etichetează un număr ca spam, dacă primim un apel de la acel telefon vom fi avertizați despre „originea sa îndoielnică”.

Descărcați QR-Code Truecaller: jurnal ID și apeluri, spam Dezvoltator: True Software Scandinavia AB Preț: Gratuit

Cum să știi cine te sună dintr-un număr ascuns, privat sau necunoscut cu Truecaller

Pentru a porni Truecaller trebuie doar să instalăm aplicația în terminalul nostru și să deschidem aplicația - este gratuită și nu necesită permisiuni root. Prima dată când îl rulăm, acesta va solicita acces la agenda noastră, apeluri și SMS-uri .

Pe ecranul principal vom vedea istoricul apelurilor telefonului nostru, înlocuind toate acele numere necunoscute cu numele expeditorului real . Nu toate numerele se află în baza de date Truecaller, dar adevărul este că este surprinzător de eficient.

Dacă facem clic pe o intrare din istoricul apelurilor sau pe un contact din agenda telefonică, vom putea cunoaște originea apelului - țara sau orașul de origine - și vom efectua diverse acțiuni, cum ar fi blocarea numărului de telefon, astfel încât să nu ne mai intre apeluri nici SMS sau adăugați etichete de identificare.

Datorită acestor etichete, dacă un alt utilizator primește un apel de la același număr - să presupunem că este o companie de telemarketing - numărul va fi însoțit de unele etichete precum „ Tehnologia informației ” sau „ Achiziții ” care ne vor ajuta să aflăm despre natură. a acelui apel. Destul de practic, nu?

Este sigur să utilizați Truecaller?

Truecaller este o aplicație suedeză dezvoltată de True Software Scandinavia AB și baza sa de date este certificată de Autoritatea Suedeză pentru Presă . Nimănui nu-i place să împartă numerele din agenda telefonică, dar este o cerință esențială pentru ca aplicația să funcționeze. Fără sprijinul colectiv ar fi imposibil ca o astfel de aplicație să existe.

Acestea fiind spuse, aplicația folosește doar numere de utilizator pentru a-și alimenta propria bază de date . Dacă suntem de acord cu acest lucru, nu vom avea probleme majore în utilizarea aplicației. Nu este o aplicație rău intenționată sau conține viruși sau povești similare.

Alte aplicații pentru identificarea apelurilor de la numere ascunse, private sau spam pe Android

Pe lângă Truecaller, Android are un număr mare de aplicații similare, cum ar fi Whoscall sau DU Caller . Nu au o bază de date atât de extinsă, dar ambele sunt apreciate destul de pozitiv de către comunitate.

Descărcați QR-Code Call and Block ID - DU Caller Developer: DU APPS STUDIO - BATTERY & BOOSTER Preț: gratuit Descărcați QR-Code Whoscall - ID Caller și Block Developer: Gogolook Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre aceste tipuri de aplicații? Le-ai încercat vreodată? Pentru a vorbi despre aceste alte subiecte, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .