Cum să dezactivați StickyKeys - Android fericit

Când apăsați Shift de prea multe ori la rând, tastele lipicioase sau tastele speciale sunt activate și este într-adevăr o problemă să continuați să utilizați tastatura, deoarece Windows nu vă permite să utilizați tastatura la ritmul obișnuit, iar tastarea este atât de lentă.

Stickykeys pot fi foarte utile în anumite cazuri, dar dacă sunteți obișnuiți să tastați foarte repede sau jucați regulat cu computerul, această opțiune poate deveni destul de dificilă. Cum dezactivez nenorocitele StickyKeys?

Pentru a dezactiva stickyKeys, apăsați Shift sau Shift de cinci ori la rând. Va apărea următorul mesaj.

Dați clic pe „ Du - te la Ease of Access Center pentru a dezactiva comanda rapidă a tastaturii “ (dacă vă preferați , puteți ajunge , de asemenea , același punct din Control Panel -> Accesibilitate Centru -> Facilitarea utilizării tastaturii ).

În fereastra „Configurare chei speciale”, asigurați-vă că nu lăsați bifată opțiunea indicată în imagine, „ Activați cheile speciale atunci când tasta Shift este apăsată de 5 ori ”.

Salvați în cele din urmă modificările și veți vedea că nu mai aveți probleme la apăsarea tastelor la fel de repede și de câte ori aveți nevoie.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .