Cele mai bune 10 procesoare de text online - Android fericit

Cu toții am folosit Microsoft Word la un moment dat. Indiferent dacă este la birou, pentru a face o sarcină de clasă sau pentru a scrie romanul viselor noastre , este strict necesar un procesor de text bun, fie online, fie offline . Dacă nu ești unul dintre cei care își exprimă ideile și gândurile doar prin mașina de scris clasică, cu siguranță o folosești în viața ta de zi cu zi.

Procesoare de text online: captează-ți ideile de pe orice dispozitiv și oriunde

Toată lumea cunoaște Microsoft Word, dar există oare viață dincolo de instrumentul de scriere oferit de Office ? Desigur, acolo avem și alte suite de birou excelente, cum ar fi LibreOffice sau OpenOffice , care, pe lângă faptul că sunt gratuite, sunt cu adevărat competente.

Astăzi vom încerca să mergem puțin mai departe și vom revizui alte procesoare de text alternative, toate cu o caracteristică comună: că le putem rula din browser-ul nostru, fără a fi nevoie de niciun tip de instalare și că acestea sunt și gratuite .

Acestea sunt cele mai bune 10 procesoare de text online gratuite pe care le putem găsi pe net. Procesoare complete de automatizare de birou, editori de cod și text îmbogățit.

documente Google

Google Docs este unul dintre cele mai bune procesoare de text online pe care le putem găsi. Îl putem accesa din Google Drive și tot ce avem nevoie pentru a putea crea și edita documente este să avem un cont Gmail. Cine nu are un cont Gmail astăzi? Conectați-vă la Google, accesați Google Drive și faceți clic pe „Nou” pentru a crea un document text nou (docx, odt, rtf, pdf sau txt).

Acesta este cel mai bun , avem o intreaga suita de birou la dispoziția noastră: Putem crea documente text, foi de calcul, prezentări, desene etc . Totul fără a instala nimic. Punct pentru Google. | Deschideți Documente Google

Cuvânt online

Nu putem vorbi despre Google Docs fără a menționa omologul Microsoft și Word Online. În cadrul pachetului de aplicații OneDrive, ca și în Google Drive, găsim un procesor și editor de text online fantastic.

Word Online are aceleași funcționalități și caracteristici ale Microsoft Word din toată viața. Desigur, cu avantajele de a fi o versiune web, accesibilă de pe orice computer cu browser de Internet activat. Foarte complet și ușor de utilizat, mai ales dacă suntem deja obișnuiți să folosim suita Office. | Deschide Word Online

StackEdit

StackEdit este un procesor de text online care nu necesită înregistrare și îl puteți folosi oricând doriți. Se adresează în principal utilizatorilor care scriu și editează online și, deși nu permite descărcarea unui document în format .doc (funcționează cu formatul MarkDown), vă puteți sincroniza scrierea cu Blogger, WordPress, Tumblr, Google Drive sau Dropbox . Cel mai bun mod de a scrie o postare și de a o încărca pe site-ul dvs. fără a fi nevoie de niciun alt instrument .

Un alt avantaj este că nu este nevoie să aveți o conexiune la internet pentru a vizualiza documentele dvs. StackEdit, deoarece acestea sunt salvate în browserul în sine și le puteți accesa offline oricând doriți . | Deschideți StackEdit

WriteURL

Vârful de lance al WriteURL este că vă permite să creați și să editați texte în timp real într-un mod colaborativ . Nu este necesară înregistrarea și creați un document nou pentru a începe să scrieți. Faceți clic pe „Distribuiți” și veți avea un link pe care îl puteți partaja cu alte persoane și edita documente în același timp. De asemenea, puteți descărca fișierele în format .doc.

Un instrument foarte valoros pentru munca școlară de grup sau colaborările în general. | Deschideți WriteURL

Designul și funcțiile WriteURL sunt foarte asemănătoare cu ceea ce putem găsi în alți editori precum WordPress

Colabedit

Collabedit este un editor de text online conceput pentru a programa în colaborare. Suportă un număr mare de limbaje de programare , cum ar fi HTML, Java, Javascript, css, C ++, SQL, Perl, PHP, Visual Basic și multe altele.

Ceea ce diferențiază acest editor de restul este că are un chat online pe una dintre laturile editorului, care facilitează munca în grup și are și un jurnal de schimbări .

O altă funcție a acestuia este aceea că putem partaja documentele pe care le edităm cu un link, dar, din păcate, nu există nicio modalitate de a le proteja cu o parolă sau de a avea orice tip de criptare. | Deschideți Colabedit

Hemingway

Acest procesor te va surprinde. Mai mult decât un editor de text normal, am putea spune că este un procesor care vă ajută să faceți textele mai lizibile și să le structurați mai bine . Pe măsură ce scrieți, vă spune dacă textul dvs. este ușor de citit, dacă are propoziții prea lungi și ar trebui să le scurtați, dacă ar trebui să eliminați un adverb de aici sau să puneți un verb acolo.

Din păcate, funcționează doar în limba lui Shakespeare, dar nu necesită înregistrare și este complet gratuit. Este un instrument excelent pentru a scrie lucrări în limba engleză și pentru a ne îmbunătăți abilitățile de scriere . | Deschideți Hemingway Editor

Hemingway își respectă numele și ne ajută să creăm texte într-o engleză mai elaborată

Proiect

Ultimul procesor online din listă este Draft . Împreună cu StrackEdit, este cel mai profesionist procesor online și conține o infinitate de caracteristici și utilități : are control de versiune pentru a distinge diferite versiuni ale aceluiași document, îl puteți sincroniza cu Dropbox, Google Drive sau Evernote , are instrumente de publicare pentru bloggeri, instrumente de transcriere , modul offline și statistici și vă permite să introduceți comentarii la textele sau liniile unui document.

Singurul dezavantaj al proiectului este că necesită înregistrare, dar este gratuit, așa că până la urmă nu este ceva care să ia multe puncte. | Deschideți schița

Proiectul este unul dintre cele mai complete procesoare de text online pe care le putem găsi

Editor HTML online

HTML Editor Online, așa cum sugerează și numele său, este un editor special conceput pentru tăierea codului HTML . Este un editor dotat cu o mulțime de instrumente pentru a îndeplini această sarcină în cel mai confortabil mod posibil.

Are un editor interactiv, curățare HMTL, conversie Word în HTML, căutare și înlocuire și multe altele . De asemenea, are editori JavaScript și CSS independenți pe care îi putem accesa din meniul de sus al browserului.

Cel mai mare dezavantaj al acestui editor complet este că nu ne permite să ne salvăm munca, ceea ce înseamnă că, odată ce am terminat, va trebui să copiem textul manual într-un document de pe computerul nostru. Avantajul, pe de altă parte, este că în acest fel toate informațiile sunt stocate local (mai sigur imposibil!). | Deschideți Editor HTML online

Firepad

Firepad este un editor de text bogat , open source, cu care putem efectua lucrări de colaborare și scriere de cod. Este un editor destul de simplu, dar dacă nu căutăm mult mai mult, poate fi perfect pentru noi.

La fel ca alte instrumente similare, vă permite să partajați documentul printr-un link și are o bară unde putem vedea toate persoanele care editează documentul online în timp real. | Deschideți Firepad

HTML5-Editor.Net

Unii editori de text online funcționează numai în Google Chrome. HTML5-Editor.Net este totuși compatibil cu orice browser și, de asemenea, se adaptează perfect dispozitivelor mobile.

Unul dintre marile sale avantaje este că ne permite să desfășurăm procesul invers. Adică putem scrie un text simplu, iar editorul ne va arăta echivalentul corespunzător în format HTML . Un instrument bun pentru a învăța și a practica. La fel ca restul editorilor de pe această listă, este gratuit. De asemenea, nu necesită niciun tip de conectare sau descărcare suplimentară. Bine. | Deschideți HTML5-Editor.Net

Ce părere aveți despre aceste procesoare și editori de text online? Acum că nu mai vedeți atât de esențial să aveți MS Word instalat pe computer? Dacă cunoașteți orice alt instrument care merită inclus în listă, nu ezitați să treceți prin caseta de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .