Top 10 cititoare PDF pentru Android din 2020 - Android fericit

Cititorii de PDF au fost întotdeauna o nișă destul de dură. Fie sunt folosite în mediile de lucru pentru a crea și completa formularele, fie le folosim pentru a citi cărți electronice pe tabletă. În oricare dintre cele 2 cazuri, de multe ori aceste tipuri de aplicații ajung să dea mai multe probleme decât orice altceva. Astăzi examinăm cei mai buni cititori PDF (și editori) pentru Android disponibile pe Google Play, plus câteva cititoare de cărți electronice în format EPUB.

Top 10 cititori și editori PDF pentru Android în 2020

Următoarea listă include cei mai buni vizualizatori PDF: cititori ușori, fără reclame, rapide și gratuite . Nu toate îndeplinesc toate aceste condiții - știți, calitatea, ca în aproape orice, este plătită la un preț bun - dar fără îndoială, acestea sunt cele mai bune pe care le putem găsi pentru a citi documente scanate, cărți, note și altele pe dispozitive mobile comprimate.

Adobe Acrobat Reader

Fără îndoială, Adobe Acrobat Reader este cel mai popular cititor de PDF-uri , atât pe Android - peste 100 de milioane de descărcări -, cât și pe computerele desktop. Printre caracteristicile sale, găsim posibilitatea de a lua adnotări în PDF-uri, completarea formularelor și adăugarea semnăturii noastre.

De asemenea, are suport pentru Dropbox și Adobe Document Cloud. Abonamentul plătit oferă funcții suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a exporta documente în multe alte formate.

Descărcați QR-Code Adobe Acrobat Reader: vizualizați, editați și creați PDF Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

Foxit Mobile PDF

Foxit Mobile PDF este un cititor PDF excelent care ne permite să efectuăm o mulțime de acțiuni. Putem deschide documente normale sau protejate prin parolă și oferă suport pentru adăugarea de marcaje. Avem și adnotări, cu care putem evidenția și sublinia textele.

Deși este un cititor excelent pentru tablete, se adaptează destul de bine la micile ecrane ale telefoanelor mobile, datorită reajustării și redistribuirii personalizate a textului . De asemenea, are o versiune premium care oferă funcții suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a edita text și imagini în orice document PDF.

Descărcați QR-Code Foxit PDF Reader Mobile - Editați și convertiți Dezvoltator: Foxit Software Inc. Preț: Gratuit

Xodo PDF Reader & Editor

În mod normal, dacă căutăm cititori PDF în magazinul Google, vom găsi aproape întotdeauna aplicații destul de simple, care ne permit să vizualizăm documente și puțin altceva. Xodo, pe de altă parte, vine încărcat cu o mare de posibilități.

Putem crea noi PDF-uri cu camera, din imagini sau documente Office . De asemenea, vă permite să completați formulare, să rotiți fișiere, să subliniați textul și să adăugați adnotări. Oferă suport pentru Google Drive, Dropbox și OneDrive: toate acestea cu posibilitatea de a sincroniza documentele pe care le edităm cu fișierul sursă, pentru a fi mereu 100% actualizate.

Rapid, ușor, fără reclame și gratuit. Ce mai putem cere? Cel mai apreciat cititor PDF de pe Google Play cu un rating de 4,7 stele și peste 5 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code PDF Reader & Editor (Xodo PDF Reader & Editor) Dezvoltator: Xodo Technologies Inc. Preț: Gratuit

Vizualizator PDF Google

Vorbind despre cititori liberi și ușori , nu putem trece cu vederea vizualizatorul PDF Google. La fel ca restul aplicațiilor de automatizare de birou ale companiei, acesta este integrat cu Google Drive, precum și cu Google Docs, foi de calcul și prezentări.

Este un cititor foarte de bază, dar cu câteva caracteristici destul de interesante. Putem căuta cuvinte sau fraze în document, putem copia textul și îl putem trimite la tipărire (dacă este necesar). După cum spunem, este fără anunțuri și total gratuit, ca aproape toate aplicațiile Google Office.

Descărcați QR-Code PDF Viewer de la Google Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

WPS Office Suite

WPS Office Suite este un pachet complet de automatizare de birou , în cel mai pur stil Microsoft Office, dar pentru telefoane și tablete Android. Putem crea documente Word (.doc, .docx), foi de calcul Excel și prezentări PowerPoint.

Cititorul său PDF este foarte similar cu vizualizatorul Google: simplu, rapid și ușor de utilizat . Aveți grijă, peste 100 de milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code WPS Office - Suite Office gratuită pentru Word, PDF, Excel Dezvoltator: WPS SOFTWARE PTE. LTD. Preț: gratuit

ezPDF Reader

Combinația perfectă între afaceri și recreere. Pe de o parte, putem completa formularele PDF, putem face adnotări și așa mai departe. Pe de altă parte, este capabil să citească cărți electronice în format EPUB și are funcții atât de utile precum citirea cu voce tare a documentelor și cărților .

Are o versiune de încercare gratuită de 15 zile și, dacă suntem interesați, putem obține versiunea completă la 3,89 EUR.

Descărcați QR-Code ezPDF Reader Trial Free Developer: Unidocs Inc. Preț: Gratuit

MuPDF

Dacă căutăm un vizualizator PDF 100% gratuit, care să poată citi EPUB (în plus față de alte formate precum XPS sau CBZ), atunci ar trebui să aruncăm o privire la MuPDF. Este ușor, open source și direct la obiect.

Suportă PDF 1.7 , reorganizarea textului și redarea progresivă pentru documente mari. De asemenea, oferă alte funcții comune, cum ar fi căutarea textului, hyperlink-uri, adnotări, completarea formularelor și semnătura electronică.

Descărcați QR-Code MuPDF Dezvoltator: Artifex Software LLC Preț: Gratuit

EBookDroid - PDF & DJVU Reader

EBookDroid este un alt cititor PDF ușor pentru Android, care nu este deloc rău și funcționează excelent ca cititor de cărți electronice. Aplicația acceptă documente în  PDF, XPS, EPUB, RTF, MOBI, DjVu, FB2 și alte formate, precum și fișiere CBR și CBZ utilizate în mod obișnuit pentru a citi benzi desenate.

Acest cititor PDF vă permite, de asemenea, să separați paginile, să tăiați manual marginile, să evidențiați textul, să adăugați note cu mână liberă și adnotări, printre alte funcții interesante. În plus, are o interfață personalizabilă, comenzi rapide prin gesturi, ajustarea formatului și alte opțiuni de personalizare. Un cititor foarte complet și ușor de utilizat, cu peste 5 milioane de descărcări pe Android și un rating foarte ridicat de 4,4 stele.

Descărcați QR-Code EBookDroid - PDF & DJVU Reader Dezvoltator: AK2 Preț: Gratuit

Cititor PDF Gaaiho

Deși cititorul PDF al lui Gaaiho nu este la fel de popular ca Adobe, Foxit sau Xodo, adevărul este că avem de-a face cu un dezvoltator cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea instrumentelor pentru PDF. Principala sa virtute este capacitatea sa de a încărca, gestiona și vizualiza documente într-un mod agil, clar și foarte rapid.

De asemenea, putem adăuga comentarii sau edita marcaje la viteză mare, marcând pagina care ne interesează să revenim mai târziu. De asemenea, sunt incluse instrumentele de adnotare de bază, precum sublinierea textului sau desenul cu mână liberă, săgeți, figuri geometrice etc.

Gaaiho permite, de asemenea, accesul la documentele stocate în cloud, deși deocamdată funcționează doar cu Dropbox. Cu toate acestea, oferă suport pentru configurarea serverelor WebDAV (o funcție care nu este utilizată pe scară largă, dar care poate fi de interes pentru mai multe).

Descărcați QR-Code Gaaiho PDF Reader Dezvoltator: ZEON CORP Preț: Gratuit

Cărți Google Play

Google Play Books este răspunsul Google la Amazon Kindle. Putem cumpăra o carte în Play Store și apoi o putem citi oriunde dorim. Partea interesantă este că este gratuită și putem adăuga propriile cărți EPUB și PDF în biblioteca aplicației și le putem citi oricând dorim, la fel ca orice altă carte cumpărată din magazin. Compatibil cu cărțile audio, este, de asemenea, capabil să citească text cu voce tare în numeroase limbi .

Descărcați codul QR Google Play Books Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

După cum puteți vedea, Android este plin de cititoare de fișiere PDF bune și variate. Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .