8 pendrive ieftine și foarte cool pentru a salva fotografii, videoclipuri și orice se întâmplă!

Mai am primul meu pendrive . Este o memorie USB de doar 512 MB și, deși acum poate părea un gunoi infecțios, adevărul este că la începutul anilor 2000 avea o capacitate de stocare peste medie. Acum „frigarui” sau tastele USB oferă mai mult spațiu și sunt mult mai accesibile în comparație. Și slavă Domnului!

Suporturile de 1 GB sau 2 GB nu mai pot fi găsite pe site-uri precum Carrefour, Alcampo sau în magazine online precum Ebay. Standardele actuale ne oferă unități flash USB de 16 GB, 32 GB și 64 GB, care sunt cele cu cea mai bună valoare pentru bani de astăzi, putând obține cu puțin peste 10 euro.

Cele mai bune pendrive ieftine de 16 GB, 32 GB, 64 GB și 128 GB pentru stocarea informațiilor „dintr-o privire”

Dacă tot ce ne dorim este o unitate de stocare „pass-through” pentru stocarea temporară a fișierelor, putem arunca pen drive-uri ieftine de la mărci puțin cunoscute . Dar dacă ceea ce ne dorim este un dispozitiv pentru stocarea lucrurilor pe termen lung, atunci este recomandabil să ne uităm la mărci mai cunoscute precum Kingston , Toshiba sau Sandisk . Mai jos, trecem în revistă unele dintre cele mai atractive propuneri în ambele direcții, ținând întotdeauna cont de raportul calitate-preț al produsului.

Sandisk Cruzer Blade - 16GB USB pendrive

Una dintre cele mai bune opțiuni dacă ceea ce căutăm este un pendrive cu adevărat ieftin, de calitate dovedită. Sandisk Cruzer Blade este vândut în pachete de 3 unități la puțin sub 10 euro , ceea ce înseamnă că fiecare dintre aceste Cruzer Blade iese la aproximativ 3 euro.

Au un design foarte colorat, astfel încât să nu se piardă, au o conexiune USB 2.0 și dacă nu avem nevoie de mai mult, cu 16 GB de spațiu putem avea mai mult decât suficient. Perfect pentru transportul în caz de evenimente neprevăzute și altele asemenea. Include acces securizat Sandisk pentru protejarea fișierelor private.

Preț aproximativ *: 9,99 € (vezi pe Amazon )

Pendrive supereroi - Unități flash USB de la 4 GB la 128 GB

Aceste stick-uri USB sunt aproape mai cool prin design decât orice altceva . Au un preț de reducere și, având în vedere că sunt vândute pe AliExpress, ne putem aștepta sincer la orice în ceea ce privește calitatea produsului. Totuși, ca accesoriu decorativ de transportat în rucsac și copiat din când în când câteva fișiere, este minunat.

La fel ca majoritatea unităților flash ieftine, folosește o conexiune USB 2.0, ceea ce înseamnă că nu este extrem de rapidă, dar este compatibilă cu Windows / Mac și adevărul este că, în practică, nu dă multe probleme. Am unul dintre acestea acasă de 3 sau 4 ani, iar astăzi - din fericire - funcționează în continuare ca în prima zi.

Sunt disponibile diverse skin-uri: Batman, Flash, Superman, Spider-Man, Iron Man, Captain America, Green Lantern, Punisher, Wolverine și Daredevil.

Preț aproximativ *: între 2,80 € și 17,68 € (vezi pe AliExpress )

În conformitate cu aceeași temă, găsim și pendrive cu alte tipuri de design, cum ar fi ACESTE superbe pen drive-uri de la Groot (Guardians of the Galaxy), ACESTE ALTE de la Superman și Wonder Woman care sunt cucada, ACESTE de la Pokémon sau ACESTE de la Star Wars.

Kingston Data Traveler 100 G3 - unitate flash USB de 32 GB

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să ne uităm atunci când cumpărăm o memorie USB este tipul de port pe care se potrivește. USB 3.0 oferă o viteză mai mare de citire și scriere decât USB 2.0 obișnuit. Acestea sunt cele pe care ar trebui să le urmărim mai îndeaproape.

Kingston DT100G3 este un pendrive USB 3.0 cu o viteză de citire de 40 MB / s și scriere de 10 MB / s. Capacitatea sa de stocare este de 32 GB (DDR3), iar la un preț mai mic de 6 euro, este cel mai bun pe care îl putem găsi în pen drive-uri ieftine.

Preț aproximativ *: 5,91 € (vezi pe Amazon )

Toshiba Hayabusa - 64GB Pendrive

Hayabusa înseamnă „șoim pelerin” în japoneză și, pe lângă faptul că este una dintre cele mai rapide motociclete din lume, este și una dintre unitățile USB cu mai mult spațiu pe care le putem obține în prezent la cel mai mic preț posibil.

Toshiba Hayabusa face parte din linia de pen drive „Standard” a producătorului japonez, ceea ce înseamnă că oferă un conector USB 2.0 și o viteză de citire de aproximativ 18 MB / s . Desigur, capacitatea se ridică la 64 GB, ceea ce nu este rău pentru cei 11 euro zgâriați pe care îi merită.

Preț aproximativ *: 11,39 € (vezi pe Amazon )

Dragon Ball 16GB Pendrive - Goku și Krillin

AliExpress este plin de unități flash USB ieftine dedicate tuturor tipurilor de teme. Aici putem găsi aceste pen drive-uri Dragon Ball personalizate la prețuri ridicole, de la 2 la 4 euro.

Memorii USB 2.0 cu acoperire din silicon și o viteză de scriere între 4-8MB / s. Având în vedere prețul, nu le-aș folosi pentru a stoca lucruri foarte valoroase, dar pentru a le purta pe brelocul pe care îl pot și pentru a le folosi în orice moment, pot proveni din perle.

Preț aproximativ *: 2,44 € - 4,42 € (vezi pe AliExpress )

Netac U326 - stick USB de 32 GB

Netac U326 este un pendrive impermeabil , cu o carcasă metalică pentru a preveni ruperea de la șocuri și un USB 2.0 cu viteze de citire de 15MB / s și 4-6MB / s de scriere. Netac este un brand chinezesc care în ultima vreme devine destul de puternic cu produse la un preț bun ca acesta și altele ca acesta. Personal, am un hard disk extern de la această companie și până în prezent nu aș putea fi mai mulțumit.

Preț aproximativ *: 5,34 € (vezi pe GearBest )

Sandisk Ultra - stick USB de 128 GB

Dacă vom salva o mulțime de fotografii și videoclipuri în înaltă definiție, atunci ar putea dori să optăm pentru un pendrive de capacitate mai mare. Sandisk, compania care a dezvoltat primele carduri micro SD și una dintre cele mai mari referințe din sector, are stick-uri de memorie USB în linia sa „Sandisk Ultra”, care sunt o adevărată încântare.

Memoria flash USB 3.0 cu o viteză de citire de 100 MB / s, încorporează software-ul Sandisk Secure Access, care ne permite să creăm un folder privat protejat prin parolă cu criptare AES pe 128 de biți pentru fișierele noastre cele mai sensibile. Fără îndoială, una dintre cele mai bune pen drive-uri de pe piață.

Preț aproximativ *: 25,99 € (vezi pe Amazon )

Samsung BAR Plus - stick de memorie USB 3.1 de 64 GB

Acest pendrive Samsung are un conector USB 3.1 care îi oferă viteze de citire de până la 300MB / s și 60MB / s scriere . În plus, este rezistent la apă, rezistent la șocuri, la temperaturi ridicate, la magnet și la raze X (hei, ar putea rezista unui atac combinat de la X-Men și Avengers într-o zi proastă, cu aproape nici o mizerie).

Preț aproximativ *: 22,25 € (vezi pe GearBest )

Notă: Prețul aproximativ este prețul disponibil în momentul scrierii acestei postări în magazinele online corespunzătoare, cum ar fi Amazon, GearBest sau AliExpress.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .