Cum să vizionați HBO gratuit (legal, desigur) - The Happy Android

Anul trecut am discutat despre promoția Paypal cu care am putea obține gratuit 2 luni de HBO Spania . Adevărul este că a fost o ofertă cu adevărat tentantă, întrucât nu avea nici un omolog ascuns, dar astăzi este o ofertă care nu mai este activă. Desigur, așa cum am comentat în postarea „Cea mai bună serie a HBO Spania peste 8, conform IMDB”, platforma are aproape 100 de titluri cu o evaluare ridicată ridicată în sus, deci există o mulțime de conținut de calitate care nu este convenabil să pierzi din vedere.

Urmând alte articole similare, cum ar fi „Cum să obții Netflix gratuit”, în postarea de astăzi vom explica posibilitățile pe care le avem la dispoziție pentru a putea urmări HBO gratuit cât mai mult timp posibil. Ar trebui clarificat faptul că da, ne vom concentra doar pe „sfaturi” legale, lăsând deoparte orice serviciu sau metodă pirat. Sa mergem acolo!

Trucul nr. 1: Profitați de perioada de încercare gratuită

Spre deosebire de Netflix, care pune și elimină fără discriminare lunile de încercare gratuite, la HBO Spania putem profita în continuare de cele 14 zile gratuite oferite de companie pentru toți utilizatorii noi ai platformei.

Cu siguranță nu avem timp să ajungem la tot ce ne interesează, dar fără îndoială putem vedea o mulțime de serii și filme complete dacă o facem relativ bine.

Notă: La sfârșitul perioadei de încercare gratuită, sistemul va începe automat să ne perceapă 8,99 EUR pe lună. Pentru a evita surprize, este recomandabil să anulați abonamentul imediat după finalizarea înregistrării (încercarea de 14 zile rămâne aceeași).

Încercați 2 săptămâni gratuite de HBO Spania

Trucul nr. 2: Conturi partajate

În cazul HBO, serviciul oferă 2 reproduceri simultane , ceea ce înseamnă că putem vorbi cu un membru al familiei și putem împărți cheltuielile pentru a avea HBO în casele noastre respective la un preț mai mult decât rezonabil. Nu este gratuit, dar este cel mai apropiat pe care îl vom obține deplasându-ne în cadrul strict legal, fără surprize neplăcute în ultimul moment.

Trucul nr. 3: verificați ofertele HBO gratuite ale operatorilor și companiilor din țara dvs.

Platformele de streaming sunt în creștere și asta înseamnă că mulți operatori și companii de telefonie, fibră și alte companii oferă unele dintre aceste servicii gratuit. Ei bine, „gratuit” între ghilimele, deoarece pentru asta trebuie să le angajăm serviciile, dar poate fi o afacere bună dacă soldul cheltuielilor ne funcționează.

În Spania, de exemplu, Vodafone oferă HBO gratuit în cadrul ofertelor sale pentru Vodafone TV, cu pacheteleSeriefans ” și „ Serielovers ”, care includ date și apeluri nelimitate (fibră de 100 Mbps) împreună cu un abonament la HBO Spania și alte canale cu conținut la cerere.

În ceea ce privește restul operatorilor, cum ar fi Movistar, se pare că nu există încă un acord pentru a oferi oferte de acest tip, cel puțin pentru moment.

Trucul # 4: Aruncă o privire la supermarket

HBO oferă, de asemenea, promoții speciale prin alte canale, cum ar fi prin colaborări cu mărci de alimente și băuturi. În prezent, de exemplu, putem obține 2 luni de HBO Spania gratuit cumpărând 2 pachete de chifle de hamburger Maxi Burger de la marca Bimbo.

Această promoție va fi activă doar în timpul verii, dar este un detaliu de luat în calcul. Tine minte! În supermarket oferă și acest tip de abonamente gratuite cu achiziționarea anumitor produse.

Locuiești în SUA? Obțineți probe HBO gratuite prin Hulu, Prime Video sau Roku TV

Următoarele oferte pe care le prezentăm mai jos nu sunt disponibile în întreaga lume, dar dacă locuim în Statele Unite, acestea pot fi minunate pentru noi pentru a obține probe de acces gratuit la HBO.

  • Vizitați site-ul oficial HBO.com : Site-ul oficial HBO oferă în prezent o perioadă de încercare de 7 zile a HBO Now. Îl puteți accesa de AICI , deși, dacă nu sunteți interesat, nu uitați să anulați abonamentul cu 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei de încercare (în caz contrar, vor începe să vă perceapă taxa lunară de 14,99 USD).
  • Încercare gratuită HBO de la Hulu : Dacă suntem deja clienți Hulu, avem noroc, deoarece platforma oferă o săptămână de încercare gratuită a HBO Max. Puteți accesa oferta de pe site-ul său oficial AICI .
  • HBO Free Trial de la Amazon Prime Video : clienții Prime Video au, de asemenea, o ofertă foarte asemănătoare cu cea oferită de Hulu. 7 zile de HBO gratuite pe care le putem obține de la următorul link de pe site-ul Amazon.
  • O săptămână de HBO gratuită de la The Roku Channel : Roku Channel are o mulțime de conținut și filme gratuite, deși, dacă nu avem suficient, putem profita întotdeauna de oferta oferită împreună cu HBO pentru a încerca serviciul lor gratuit timp de 7 zile. La fel ca în cazul Hulu sau Prime Video după perioada de încercare, aceștia ne vor percepe 14,99 USD pe lună. Nu uitați să anulați dacă nu sunteți interesat să păstrați abonamentul!

În afară de aceste metode, dacă locuim în Statele Unite, vom avea și posibilitatea de a ne bucura gratuit de HBO Max dacă avem un abonament contractat cu AT&T .

  • DirecTV Premier
  • DirecTV Lo Maximo
  • AT&T TV Now Max
  • Televizoare U400 și U450
  • Plan wireless AT&T Unlimited Elite
  • AT&T Internet 1000

Cu oricare dintre planurile menționate mai sus, vom avea acces gratuit la tot conținutul HBO Max. Pentru a gestiona abonamentul suplimentar HBO Max, pur și simplu conectați-vă la HBO Max cu acreditările noastre AT&T.

Un ultim sfat: încercați alte servicii de streaming

HBO are unele dintre cele mai bune serii de calitate ale momentului și acest lucru este incontestabil, dar nu este singura platformă de streaming de pe piață. Dacă nu dorim să plătim pentru un abonament lunar, putem varia oricând și încerca alte servicii precum Amazon Prime Video, SkyTV, RakutenTV sau platforme sportive live și la cerere precum DAZN. Toate oferă o lună de încercare gratuită, astfel încât să putem înlănțui mai multe abonamente și să avem un sezon bun urmărind conținutul în flux fără a cheltui bani.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .