Xiaomi Mi5s Plus: Cel mai bun smartphone chinezesc din 2016?

Xiaomi este cel mai mare exponent al terminalelor de calitate de origine asiatică și nimeni nu se îndoiește în acest moment. Smartphone-urile și tabletele lor sunt cel mai bun exemplu de ceea ce se poate realiza atunci când o companie emergentă oferă totul pentru a-și plasa dispozitivele printre cele mai dorite ale anului.

Xiaomi a fost întotdeauna cunoscut sub porecla de Apple chinezesc pentru fabricarea terminalelor foarte asemănătoare iPhone-ului, menținând o calitate excelentă, dar la cele mai competitive prețuri. Terminalele high-end la un preț mediu . Dar asta s-a schimbat.

Astăzi Xiaomi are deja un nume propriu în industrie și concurează față în față cu mărci precum Samsung, Apple sau Sony . Terminalele sale sunt printre cele mai dorite și chiar se remarcă în cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii, cum ar fi viitorul SIM virtual , care ne va permite să apelăm și să navigăm pe internet fără a fi nevoie de o cartelă SIM în telefonul nostru.

Xiaomi Mi5s, cel mai bun terminal chinezesc sau pur și simplu cel mai bun smartphone din 2016?

 Vârful de lance al Xiaomi în smartphone-uri este linia sa de terminale Xiaomi Mi , unde cel mai recent model al său, Xiaomi Mi5s Plus, strălucește cu propria lumină. Atent la caracteristicile sale:

  • Procesor Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core 2.35GHz la o frecvență de.
  • Ecran de 5,7 inci cu rezoluție Full HD.
  • GPU Adreno 530 pentru a muta grafica terminalului.
  • 6 GB RAM.
  • 128 GB stocare internă.
  • Cameră din spate de 13,0 MP cu PDAF și bliț dual-tone.
  • Baterie de 3700mAh
  • Detector de semnal infraroșu și amprentă digitală.

 Test de performanță pe Antutu Benchmark

 Cu un astfel de hardware, cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a-i vedea adevărata putere și a-l compara cu alte terminale high-end este să trecem filtrul Antutu . O aplicație de benchmarking pentru Android care ne va permite să vedem performanța reală a terminalului sub parametri obiectivi .

În testele efectuate cu terminalul în luna martie a acestui an, Antutu i-ar acorda un scor incredibil de 179.566 , cea mai mare cifră obținută până în prezent de orice telefon mobil.

Deși scorul său actual în clasament a scăzut la 153.000, este încă printre cele mai puternice 4 terminale din zilele noastre, depășit doar de iPhone 7 , iPhone 7 Plus și LeEco Le Pro3 . Destul de castravete.

Preț și disponibilitate

 Prețul actual al Xiaomi Mi5s Plus este de 480 de dolari , aproximativ 432 de euro. Dacă vrem cel mai mic terminal, Xiaomi Mi5s (cu un ecran de 5,15 inci) îl putem obține cu 352 USD , aproximativ 317 euro pentru schimbare.

Dacă sunteți interesat să obțineți astăzi unul dintre cele mai puternice terminale, nu pierdeți din vedere următoarele cupoane , cu care veți obține reduceri semnificative la achiziționarea unui terminal Xiaomi Mi5s sau Xiaomi Mi5s Plus .

Smartphone Xiaomi Mi5s 4G - ARGINT

Cupon: XiaomiRGB

Preț cu cupon : 321,99 USD, aproximativ 289 euro de schimbat (reducere de 30 USD)

Cumpărați Xiaomi Mi5s

Xiaomi Mi5s Plus 4G Phablet 128GB ROM - AUR

Cupon: Mi5sGB

Prețul cu cuponul : 439,99 USD, aproximativ 395 euro pentru schimbare (40 USD reducere)

Cumpărați Xiaomi Mi5s Plus 128GB - Auriu

Xiaomi Mi5S Plus 4G Phablet 64GB ROM - AUR

Cupon: Mi5SPlus 

Prețul cu cuponul : 440,99 dolari, aproximativ 396 euro pentru schimbare (reducere de 40 USD)

Cumpărați Xiaomi Mi5s Plus 64GB - Auriu

 Și ce părere aveți despre Xiaomi Mi5s Plus? De asemenea, credeți că este unul dintre cele mai bune telefoane mobile din acest 2016 sau aveți un alt favorit?

GearBest | Terminalele Xiaomi Mi5s  

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .