YOKATV KB2 PRO în analiză, TV Box grozav cu ROOT și 3 GB RAM

În recenzia de astăzi ne întoarcem în lumea Android TV Box-uri cu dispozitivul YOKATV KB2 PRO . O cutie multimedia care prezintă exact același hardware ca MECOOL BB2 PRO pe care îl am în sufragerie, ceea ce mi-a oferit destul de multe bucurii până în prezent. Ce ne oferă atunci YOKATV TV Box? Hai să aruncăm o privire!

Înainte de a începe, trebuie să clarificăm faptul că ne aflăm în fața unei televizoare chinezești de înaltă calitate în cadrul propunerilor care vin de pe continentul asiatic. Nu este un televizor NVIDIA Shield -nu valorează 200 de euro-, dar este unul dintre cele mai bune care există în prezent în magazine precum GearBest sau AliExpress pentru a aduce Android pe televizorul de acasă.

YOKATV KB2 PRO în revistă, un pariu sigur cu 3 GB RAM, un procesor puternic și mai multe aplicații interesante preinstalate

Dezavantajul multor cutii TV chinezești pe care le vedem astăzi este că calitatea dispozitivului este de obicei destul de în concordanță cu prețul său. Logică pură, nu? Nu sunt multe surprize acolo: dacă cumperi o cutie ieftină obții o performanță moderată care duce adesea la probleme constante. YOKATV KB2 PRO este un dispozitiv care, fără a fi perfect, oferă o anumită siguranță atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor unui utilizator standard. Dar să mergem pe părți ...

Proiectare și fabricație

YOKATV KB2 PRO are un finisaj elegant, cu o carcasă gri atractivă și un logo care pornește și devine albastru când pornim dispozitivul (și roșu când este oprit). Materialele cu care este fabricat sunt de o calitate peste medie, ceea ce, cel puțin eu, apreciez foarte mult. Fără îndoială, este un TV Box care iese în evidență în secțiunea estetică. Simplu, dar drăguț.

Puterea și performanța

YOKATV KB2 PRO echipează un procesor Amlogic S912 Octa Core ARM Cortex-A53 care rulează la 1,5 GHz , GPU Mali-T820 , 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern extensibil cu Android 6.0 ca sistem de operare.

Nu este foarte obișnuit să găsești cutii TV cu 32 GB stocare internă, ceea ce înseamnă că vom putea urmări torrente mari în streaming sau putem instala tot felul de ROM-uri clasice de jocuri video fără teama de a rămâne fără spațiu.

KB2 PRO este capabil să redea conținut în 4K la 60 fps și acceptă HDR, care este minunat, pe lângă faptul că are H.265 HEVC. Dacă avem un televizor bun, vom putea obține o performanță foarte bună din acesta.

În general, putem spune că are un procesor de înaltă calitate, cum ar fi Amlogic S912, iar memoria RAM și stocarea acestuia consolidează doar întregul set pentru a oferi performanțe fluide ale aplicațiilor în majoritatea situațiilor.

Aplicații și funcționalitate

Deși nu este indicat în foaia de produs, din ceea ce am văzut în diferite forumuri, YOKATV KB2 PRO include permisiuni seriale de root . Pe de altă parte, TV Box vine preinstalat cu următoarele aplicații:

Netflix funcționează corect și, dacă trebuie să găsim vreo problemă, am putea spune că prezintă unele probleme cu aplicația Movistar +: uneori se închide neașteptat când încercăm să saltăm înainte în redarea unei piese (deși dacă redăm conținut „fără mai mult” funcționează bine ). Alte aplicații, cum ar fi YouTube, Spotify sau emulatoare, funcționează perfect, fără reclamații majore de evidențiat.

Porturi și conectivitate

KB2 PRO încorporează 2 porturi USB, slot pentru card micro SD, HDMI, AV, port optic și port LAN. Are conectivitate Bluetooth 4.0 și acceptă rețele WiFi ac și Dual Band (2.4G / 5G) .

Adevărul este că conectivitatea este un punct extraordinar în favoarea acestui TV Box, deoarece nu este obișnuit să găsești dispozitive cu atât de multe funcții în acest sens ca YOKATV box.

Preț și disponibilitate

YOKATV KB2 PRO Android TV Box are un preț de 78,73 €, aproximativ 95 USD la cursul de schimb de pe GearBest. Un preț mai mare, care în acest caz este compensat de calitatea înaltă a componentelor acestui dispozitiv.

Aviz și evaluarea finală a YOKATV KB2 PRO

[P_REVIEW post_id = 11067 visual = 'complet']

Merită să cumpărați un TV Box ca acesta? Sincer, dacă optăm pentru alternative mult mai ieftine și intenționăm să o folosim intens, dincolo de redarea videoclipurilor de pe stick-uri USB sau similare, cel mai probabil vom ajunge să fim frustrați. Dacă căutăm ceva cu o performanță peste medie și care ne oferă o anumită încredere, KB2 PRO este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile astăzi.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .