Cele 10 emisiuni TV preferate din 2018 - Android fericit

Pe 1 ianuarie, am împărtășit în aceste părți lista mea personală cu cele 10 filme care mi-au plăcut cel mai mult în 2018, așa că este mai mult sau mai puțin inevitabil să completez cercul vorbind și despre serialul cu care m-am distrat cel mai mult în ultimele 12 luni.

Deși am văzut multe alte serii pe tot parcursul anului, în lista următoare le voi lua în considerare doar pe cele care au văzut lumina pentru prima dată sau au avut premiera în cursul anului 2018.

Cele 10 serii mele preferate din 2018

  • Maniac: Această serie ciudată cu Emma Stone și Jonah Hill a fost cea mai mare surpriză a anului - cel puțin pentru mine. O călătorie în schizofrenie plină de episoade memorabile și spectacole grozave.
  • Strălucire : al doilea sezon al fetelor de lupte continuă să mențină ștacheta înaltă, combinând comedia cu drama într-un mod magistral. Estetica și coloana sonoră sunt grozave.
  • Daredevil: Al treilea și aparent ultim sezon al Daredevil este cântecul de lebădă al lui Matt Murdock. Cea mai bună serie de super-eroi a anului de departe, datorită parțial prezenței înfiorătorului Vincent D'Onofrio.
  • Star Trek Discovery : Întoarcerea Star Trek la televizor a provocat multe controverse în rândul fanilor. Deși este adevărat că întregul lucru a fost „militarizat” puțin, lăsând deoparte explorarea pură în favoarea acțiunii, este o serie care se leagă de la început. Cele mai bune efecte speciale ale anului.
  • Narcos: Narcos revine, de data aceasta pentru a ne povesti despre aventurile narco-ului mexican Miguel Angel Felix Gallardo. Deși menține nivelul anotimpurilor anterioare, este adevărat că este puțin mai lung și că ar fi putut tăia câteva episoade. Cel puțin avem un cameo neașteptat dintre cele care sunt marcate pe retină.

//www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

  • Sick Note : Una dintre cele mai nebunești comedii întunecate pe care le-am întâlnit la televizor în ultimii ani. În rolurile principale, Rupert Grint (prietenul cu părul roșu al lui Harry Potter) și Nick Frost, această serie arată cu umor cât de răi și egoisti pot fi oamenii în anumite situații.
  • Paquita Salas: Aici îl avem din nou pe Paquita Salas într-un al doilea sezon care confirmă ceea ce ne imaginam deja cu toții: că nu este un bluff, că există calitate aici. Pentru mulți, cele mai bune serii spaniole ale anului.
  • Trailer Park Boys : După moartea tristă unul dintre protagoniști, este posibil ca acest sezon 12 să fie ultimul. Julian, Ricky și Bubbles continuă să-și facă treaba în Sunnyvale, la fel de incorigibil ca oricând, oricât ar încerca să o evite. Un mockumentary plin de umor la culmea unor clasici precum The Office.
  • Flash : În timp ce seria pare să continue să dispară, scriitorii continuă să găsească modalități de a dezvolta noi ticăloși interesanți pentru Flash. Acest merit trebuie recunoscut. În acest al patrulea sezon, cu DeVoe drept inamicul final pe care trebuie să-l învingă, reușește să ia zborul pentru marea finală . Desigur, secvențele de dragoste dintre Barry și Iris, lipite de pantofi, sunt deja jenante pentru alții: ar trebui să facă ceva în acest sens dacă nu vor să ajungem să urâm - și mai mult - un astfel de cuplu cu o chimie atât de mică.
  • Good Girls: Ultima surpriză din acest an a fost „Good Girls”. O comedie care merge la jumătatea drumului între „Gospodinele disperate” și „Breaking Bad”. Unele mame care locuiesc într-o urbanizare din Detroit decid să jefuiască un supermarket și, din greșeală, ajung la un pradă mai mare decât se aștepta.

Și ce zici? Care au fost seriile tale preferate din 2018?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .