NES Game Machine în analiză, clona NES Classic Mini (500 în 1)

Nu știu dacă a fost pentru că am avut ideea proastă de a nu-l rezerva în prevânzare, dar chestia este că până când am vrut să cumpăr NES Classic Mini, acesta era deja epuizat . Nu au mai primit remitențe, așa că a trebuit să rămân cu dorința - acum în jur de 300 de eurazos, prieteni-. Postarea de astăzi este pentru cei care, ca și mine, erau la un pas să o aibă în sufrageria lor. Soluția se numește NES Game Machine , clona chineză a NES Classic Mini.

Analiza Mașinii de joc NES, o copie a NES Classic Mini cu mai multe lumini decât umbre

Cu câteva zile în urmă navigam pe site-ul TomTop și am dat peste acest dispozitiv curios, NES Game Machine . Cum nu se gândise el până acum? Dacă există clone ale celor mai bine vândute smartphone-uri, trebuie să existe o copie a mini NES da sau da!

Am început să investighez rețeaua și se pare că consola nu este deloc rea. Are detaliile sale, dar, în general, rămâne la înălțime și, având în vedere că merită puțin peste 20 de euro , este aproape un must-have pentru cei dintre noi care suntem la porțile produsului original.

Aspect consolă și control

În ceea ce privește aspectul și mașina de joc NES, putem spune că similitudinea cu mini NES este într-adevăr realizată . Haide, funcționează perfect.

Dacă nu ar fi fost numele consolei, gravată pe față, am spune că ambele mașini sunt practic identice din punct de vedere al designului. Versiunea chineză are o nuanță de gri ușor diferită, dar greu de remarcat dacă nu punem cele două console față în față.

Unde observăm o diferență mai mare este în controlere. Nu au aceeași calitate ca și controlerele clasice NES, dar funcționează bine și nu au colțuri ascuțite, ceea ce, cel puțin în această privință, este binevenit.

Porturile Mașinii de joc NES sunt, de asemenea, compatibile cu controlerele originale ale NES , astfel încât la un moment dat le putem schimba oricând. Un alt detaliu este că, în loc să aibă o ieșire HDMI, folosește un cablu AV pentru a se conecta la televizor.

Notă: Controlerele din imaginile promoționale ale NES Game Machine sunt afișate cu 4 butoane, dar sunt de fapt aceleași cu cele ale NES Classic Mini și arată astfel:

500 de jocuri în 1, este adevărat?

Spre deosebire de originalul NES Classic Mini, care avea doar 30 de jocuri preînregistrate, în NES Game Machine vom găsi până la un total de 500 de jocuri aparținând miticii consolei Nintendo de 8 biți.

Îmi amintesc că în anii 90 existau și clone ale Nintendo-ului original și, deși au promis sute de jocuri pe fiecare cartuș, aproape toate au fost repetate de mai multe ori. Se întâmplă același lucru cu această consolă?

Ei bine, adevărul este că NU. Deși numele unor jocuri sunt ușor modificate și găsim nume de jocuri precum „ Mario 12 ” sau „ Robocop 4 ”, acestea sunt întotdeauna jocuri diferite și originale.

Mario 12, de exemplu, este un fel de Dr. Mario cu unele ușoare modificări. Și acesta este un alt punct: există câteva jocuri care arată ca ROM-uri sau versiuni personalizate ale jocurilor clasice , ceea ce face totul mai atractiv în opinia mea.

De asemenea, găsim jocuri NES destul de rare și dificil de găsit în versiunea lor originală, cum ar fi „ Mighty Final Fight ”, versiunea NES a cunoscutului joc Super Nintendo. Sau ca Mortal Kombat, despre care nici nu știai că are propria versiune pe 8 biți.

Fără îndoială, catalogul de jocuri NES Game Machine este unul dintre punctele forte ale acestei console .

Experiență de joc cu NES Game Machine

Din ceea ce am putut verifica datorită oamenilor care au dat o mulțime de bastoane acestei console, este că experiența de joc în general este pozitivă . La început, este posibil să fie nevoie să te obișnuiești cu pad-ul și atingerea butoanelor de pe controler, dar odată ce această mică barieră este depășită, restul se limitează la bucurarea jocurilor.

Jocuri care, pe de altă parte, par a fi versiuni de lucru fără prea multe bug-uri. Trebuie să existe câteva jocuri care nu sunt deloc în regulă, dar având în vedere că avem 500 de titluri în catalog, este ceva care este doar anecdotic.

Preț și disponibilitate

Acestea fiind spuse, trebuie doar să vorbim despre prețul și disponibilitatea acestei mașini de joc NES. În prezent, îl putem obține pe TomTop pentru 29,99 USD, aproximativ 21,83 euro pentru schimbare . Dacă suntem interesați să obținem această „bomboană”, putem folosi și următorul cupon de reducere pentru a economisi câțiva euro:

COD CUPON: TTNES

Preț cu cupon: 18,47 euro

La rândul meu, sunt din ce în ce mai tentat să îmi cumpăr această mică jucărie. Este o clonă, da, dar are atât de multe detalii pozitive și este atât de ieftină încât este mai mult decât probabil să ajungă în sufrageria mea. Tu ce crezi?

TomTop | Cumpărați Mașină de joc NES

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .