Cele mai bune 7 aplicații pentru identificarea numerelor de telefon

A avea o carte de contact bine controlată nu ne împiedică să primim apeluri din numere necunoscute din când în când. Fie că este vorba de un agent de telemarketing, de un colector de frac sau de ultimul nostru meci Tinder, ne putem gândi să nu ridicăm telefonul în fața unei asemenea incertitudini.

Înainte de a decide să blocăm aproximativ un număr de telefon, putem folosi oricând un ID de apelant, care ne va ajuta să obținem mai multe informații despre acel număr necunoscut. Care sunt cele mai bune?

Cele mai bune 7 aplicații pentru identificarea numerelor necunoscute

În cadrul identificatorilor de apeluri există două tipuri de instrumente. Pe de o parte, avem aplicații web , unde trebuie doar să deschidem browserul, să introducem numărul de telefon și să vedem rezultatele. Și, pe de altă parte, există aplicații Android , care oferă de obicei mult mai multe informații.

Dezavantajul aplicațiilor mobile este că, de obicei, primesc feedback din propria noastră listă de contacte pentru a-și extinde baza de date, deci ar trebui să fie luată în considerare înainte de a se arunca cu capul în aceste tipuri de instrumente (deși repetăm, acestea sunt cele mai eficiente).

Cele mai bune aplicații web pentru a ști cine vă sună

Fiind cel mai „inofensiv”, am început prin a revizui cele mai proeminente pagini web pentru a identifica apelurile telefonice de la străini. Dacă cunoașteți altele care merită, vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți în zona de comentarii.

Tellows

Site-ul Tellows este minunat. Pur și simplu introduceți un număr de telefon în motorul de căutare și acesta ne va oferi un număr mare de date. De exemplu, dacă este un apel comercial, acesta ne va spune care este numele companiei, tipul de apel și țara de origine.

În plus, Tellows îi atribuie un scor de la 0 la 10 (evaluare pozitiv-negativă) și ne arată un grafic cu volumul de întrebări care au fost înregistrate în ultima lună în legătură cu acel număr. Cireșa de pe tort este că putem citi și comentarii de la alți utilizatori , ceea ce ne ajută să ne facem o idee destul de bună despre tipul de apel cu care avem de-a face. Este gratuit și nu necesită niciun fel de înregistrare.

Intrați în Tellows

ListSpam

O altă pagină excelentă pentru căutarea inversă a numărului de telefon. ListaSpam este cel mai mare site de înregistrare a numerelor nedorite în spaniolă , iar adevărul este că am făcut câteva teste și funcționează destul de bine atât cu apeluri comerciale, cât și cu apeluri private.

Pentru fiecare posibil apel spam putem vedea de câte ori a fost raportat, precum și numele companiei și comentariile oamenilor, care de cele mai multe ori vorbesc de la sine. Gratuit și fără înregistrare, foarte recomandat.

Intrați în ListaSpam

WhoCallsMe

WhoCallsMe este cel mai util instrument atunci când primim apeluri necunoscute din străinătate . Căutarea sa inversă de numere acoperă domeniul de aplicare internațional și, la momentul acestui tutorial, am putut verifica eficacitatea acestuia printr-un apel telefonic primit în urmă cu câteva zile din Filipine!

În rest, menționează că nu necesită înregistrare de niciun fel, deși da, la fel ca majoritatea paginilor stilului, are multă publicitate (trebuie să obțină profituri de pe un site, desigur).

Introduceți WhoCallsMe

Pagini albe

Această aplicație web este perfectă dacă primim apeluri din SUA , deoarece în baza sa de date are peste 90% din numerele de telefon disponibile în Statele Unite, ceea ce se traduce în peste 260 de milioane de telefoane, inclusiv telefoane fixe și telefoane mobile.

Dacă locuim în America de Nord și primim o mulțime de apeluri necunoscute, acesta este cel mai bun instrument pe care îl putem găsi pentru a efectua căutări inversate. De asemenea, are o versiune de aplicație pentru Android și iOS .

Introduceți Pagini albe

Cele mai bune aplicații pentru identificarea numerelor de telefon pe Android

Așa cum am menționat la începutul postării, aplicațiile mobile sunt mult mai puternice: ne permit să identificăm numerele în timpul apelului în sine și chiar să le blocăm la primul apel, dacă este vorba de spam de orice fel (apeluri robotizate, teleshopping etc.).

Truecaller

Aplicația pentru identificarea numerelor de telefon prin excelență. Are o bază de date impresionantă atât cu numerele private, cât și cu cele comerciale. Personal, este aplicația pe care o folosesc în mod implicit pe mobilul meu și rezultatele sale sunt în general cele mai satisfăcătoare.

Truecaller vă permite, de asemenea, să blocați SMS / spam necunoscut și are o mulțime de funcții suplimentare. Ar trebui clarificat faptul că trebuie să împărtășim lista noastră de contacte pentru a utiliza aplicația, deoarece acesta este modul în care, parțial, este menținut serviciul. Pentru a ne face o idee despre popularitatea sa, are peste 500 de milioane de instalații numai pe Android.

Descărcați QR-Code Truecaller: jurnal ID și apeluri, spam Dezvoltator: True Software Scandinavia AB Preț: Gratuit

CallApp

CallApp este un ID complet al apelantului. Nu numai că este capabil să ne ofere informații despre apelant, dar ne arată chiar și postările lor pe Facebook (dacă există), arătând un profil mult mai complet al subiectului.

Dar lucrul nu este acolo, CallApp vă permite, de asemenea, să înregistrați apelurile automat (ACR), deși atunci când utilizați microfonul telefonului, calitatea nu este de obicei foarte bună. De asemenea, are un căutător de numere de telefon, un blocator de apeluri și o listă neagră.

Descărcați QR-Code CallApp: ID apelant și înregistrator Dezvoltator: CallApp ID apelant, Gestionați și personalizați apelurile Preț: Gratuit

Whoscall

Acest ID de apelant ne-a fost alături de câțiva ani, iar adevărul este că a câștigat numeroase premii (cea mai bună aplicație 2016 și Google Play Store și cel mai inovator premiu în 2013 Play Awards). Funcționarea sa este destul de similară cu cea a Truecaller: ne permite să identificăm apelurile înainte de a ridica telefonul și ne informează dacă vreun număr este suspectat de spam.

De asemenea, vă permite să blocați numerele, deși una dintre cele mai interesante caracteristici ale sale este capacitatea de a căuta în baza de date offline .

Descărcați QR-Code Whoscall - Caller ID & Block Dezvoltator: Gogolook Preț: gratuit

Dacă nu dorim să instalăm nicio aplicație externă, putem folosi și aplicația de telefon Google , care este capabilă să afișeze în unele cazuri numele companiilor și să blocheze numerele de spam.

Descărcați codul QR Google Phone - ID apelant și Antispam Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Nu este la fel de complet ca precedentele, deși lucrul bun este că multe telefoane Android îl au deja instalat standard.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .