Top 10 jocuri pentru tablete Android din 2018 - Android fericit

Oricum ar fi, jocurile sunt întotdeauna mai plăcute pe marele ecran . Dacă avem un 10 ”, suntem siguri că ne bucurăm de o grafică spectaculoasă mai mult decât într-un panou de 5 sau 6 inch. Dacă, de asemenea, nu avem o consolă pe jumătate decentă, tableta poate deveni dispozitivul nostru implicit pentru jocuri video, fără probleme.

Putem adăuga, de asemenea, un gamepad sau un controler wireless pentru a îmbunătăți redarea anumitor titluri, deși majoritatea jocurilor Android sunt concepute pentru a putea fi savurate în modul tactil.

În orice caz, aici aveți o listă bună de jocuri care pot da o mulțime de ele pe ecranul unei tablete bune .

Top 10 jocuri gratuite pentru tablete Android clasificate după gen

În continuare, trecem în revistă cele mai bune jocuri Android clasificate pe genuri. Titluri pe care, fără îndoială, le putem profita la maximum pe tableta noastră de nivel mediu sau high-end. Așa cum este obișnuit în acest tip de listă, toate jocurile sunt gratuite și pot fi jucate fără a fi nevoie să plătiți un singur euro.

Into the Dead (joc de acțiune)

Into the Dead este un zombie de supraviețuire în care trebuie să alergăm ca un suflet purtat de diavol pentru a evita să fim mâncați. Are o grafică cu adevărat atractivă și o atmosferă și spectaculoase care sunt în afara mediei. Cel mai bun dintre toate, poate fi redat și offline fără o conexiune la Internet.

Descărcați QR-Code Into the Dead Dezvoltator: PIKPOK Preț: gratuit

Asphalt Xtreme (joc de curse)

Seria Asphalt este una dintre cele mai bune pe care le putem găsi în jocurile de curse mobile. Are o grafică foarte atentă, care este foarte aproape de ceea ce am putea găsi pe console, iar pe tablete sunt o bucurie .

Odată cu livrarea Xtreme, dezvoltatorii Gameloft au îmbunătățit titlul în toate aspectele: curse multiplayer, peste 400 de evenimente și 50 de mașini din care putem alege între monster truck, buggies, pickups și chiar camioane.

Descărcați QR-Code Asphalt Xtreme: Rally Racing Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Hearthstone (joc de cărți)

Adevărul este că acest joc mă captivează . Ca jucător Magic pe tot parcursul vieții, se apreciază că există un joc precum Hearthstone, este pe piață și este, de asemenea, 100% gratuit, atât pe computer, cât și pe dispozitive mobile. Bun pentru Blizzard.

Este un joc de luptă pe ture, în care trebuie să convocăm slujitori și vrăji prin cărțile pe care le avem în mână, pentru a reduce viața adversarului nostru de la 30 la 0 puncte. Mecanica simplă și o bună curbă de învățare fac din Hearthstone un clasic ideal pentru a-l încerca din ecranul Full HD al tabletei noastre.

Descărcați QR-Code Hearthstone Dezvoltator: Blizzard Entertainment, Inc. Preț: Gratuit

Dragon Ball Legends (joc de luptă cu cărți)

Dragon Ball Legends este cel mai recent joc al francizei pe dispozitive mobile și cel mai puternic la nivel grafic fără îndoială. Dacă suntem fani ai lui Goku și companie, acesta este jocul pe care ar trebui să îl testăm pe tableta noastră.

Deși nu este un titlu de luptă obișnuit, din moment ce folosim cărți pentru a efectua combo-uri și atacuri speciale, Legends este un pas înainte dintre cele mai apetisante și interesante. În plus, este introdus un nou personaj creat special pentru ocazie: Saiyan Shallot.

Descărcați QR-Code DRAGON BALL LEGENDS Dezvoltator: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Preț: Gratuit

Rayman Adventures (joc de platformă)

Îți amintești Super Mario Run pentru Android? Joc grozav, nu? Dezavantajul este că a fost cam scump și jucătorii au remarcat-o în evaluările lor (3,7 stele pe Google Play). Rayman Adventures este un eșantion de ceea ce ar fi putut realiza la Nintendo dacă ar fi funcționat puțin mai bine.

Acest mare joc de platformă are o grafică impecabilă, un joc brutal și este mult mai bogat în toate aspectele decât jocul instalator de pe Android. O alergare și salt care se remarcă în special în genul platformei, cu un rating de 4,6 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Rayman Adventures Dezvoltator: Ubisoft Entertainment Preț: Gratuit

Pocket Mortys (joc RPG)

În acest moment am putea vorbi despre Final Fantasy Brave Exvius, Fire Emblem Heroes sau despre un alt RPG de renume. Cu toate acestea, astăzi vom recomanda Pocket Mortys, un RPG care amestecă lumea lui Rick și Morty cu dinamica clasică a jocurilor Pokémon. Sunt peste 200 de Mortys nebuni de prins!

Descărcați QR-Code Pocket Mortys Dezvoltator: jocuri [înot pentru adulți] Preț: Gratuit

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile (joc de tip shooter)

PUBG este unul dintre cei mai populari shooters Battle Royale de pe planetă . În 2018, versiunea mobilă a fost lansată și a avut deja peste 50 de milioane de descărcări și un rating de 4,5 stele în magazinul Google.

Dinamica jocului este foarte simplă: 100 de jucători într-un for-to-all, prinși pe o insulă de 8 × 8 km plină de arme, vehicule și provizii. Grafică bună și distracție garantată.

Descărcați QR-Code PUBG MOBILE - NEW ERA Dezvoltator: Tencent Games Preț: Gratuit

Sky Force Reloaded (joc arcade shoot'em'up)

Aproape fără să-mi dau seama am ajuns să pun mai multe ore decât mă așteptam în acest joc. Îl am în versiunea sa PS4 și i-am testat și versiunea mobilă. Perfect. Acest clasic "matamarcianos" ia cele mai bune din genul prin excelență din anii 80 și 90, reîmprospătându-l cu grafică actuală, care este, de asemenea, fluidă ca mătasea.

Are un rating foarte mare de 4,7 stele în Magazin Play și peste 5 milioane de descărcări. Un titlu pe care toată lumea ar trebui să îl încerce măcar o dată (mai ales dacă avem o tabletă cu un ecran bun).

Descărcați QR-Code Sky Force Reloaded Dezvoltator: Infinite Dreams Preț: Gratuit

Injustice 2 (joc de luptă)

Dacă căutăm un joc care să profite de tableta noastră scumpă și luxoasă, acesta poate fi un bun exemplu. Injustice 2 ia cele mai bune jocuri de luptă DC pentru console și îl transferă pe dispozitive mobile, menținând în același timp o încărcare grafică puternică și o redare ridicată.

Descărcați QR-Code Injustice 2 Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: Gratuit

FIFA Soccer (joc sportiv)

Electronic Arts FIFA pentru Android este cel mai popular joc de fotbal pentru dispozitivele mobile ale momentului. Dezvoltă o echipă, antrenează-ți jucătorii, joacă și câștigă jocuri. Grafica este mai mult decât bună, are un mod individual de campanie și, de asemenea, vă permite să jucați online în meciurile din ligă.

4,3 stele și peste 100 de milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code FIFA Fútbol Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Ce părere ai despre această listă? Ce jocuri credeți că se bucură cel mai bine de pe tabletă? Recomandări în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .