Cei mai buni 10 traducători pentru Android (online și offline) - Android fericit

În anumite situații, a avea un traducător bun pe smartphone-ul nostru ne poate salva ziua. Fie că faceți turism, fie că traduceți manualul de instrucțiuni pentru o sobă bulgară, a avea un traducător de calitate ne poate ajuta să traversăm linia subțire dintre succes și eșec absolut.

Cei mai buni traducători pentru Android

Android are mai mulți traducători atât online, cât și offline, de o calitate foarte remarcabilă. Dacă nu am folosit nicio aplicație pentru a traduce limbi de mult timp, cu siguranță vom fi surprinși când vom pune mâna pe una dintre aceste mici minuni ale comunicării.

Iată câțiva dintre cei mai buni traducători online și offline pe care îi putem găsi pe Android în 2017:

Traducere Google

Începem revizuirea celor mai buni traducători Android cu cel care este probabil cel mai complet traducător dintre toți . Dacă vă focalizați cu aparatul foto, acesta poate traduce textele și imaginile pe care le vedeți pe ecran, are un traducător vocal foarte bun, care citește și cu voce tare ceea ce traduce în timp real și puteți, de asemenea, să introduceți textul care urmează să fie tradus manual. Haide, el are totul. Are mai mult de 100 de limbi, iar traducerile sunt foarte strânse și reușite în majoritatea cazurilor (Detaliu pentru monștri: traduce și Klingon). De asemenea, are traducere offline offline pentru mai mult de 50 de limbi .

Microsoft Translator

Vârful de lance al traducătorului Microsoft este acela că permite descărcarea mai multor limbi, astfel încât să poată fi folosită fără a fi necesară conectarea la internet. Un alt punct în favoarea sa este că are o interfață destul de elegantă și clară . În plus, are 3 tipuri de moduri de traducere: prin voce, text sau conversație. În modul conversațional, ceea ce face este să împartă ecranul în 2, unul pentru fiecare interlocutor și se traduce dintr-o limbă în alta în timp ce vorbim. Se observă, desigur, că atunci când folosim nume proprii sau mărci este dificil pentru el să traducă. În orice caz, cel mai bun traducător offline pentru Android împreună cu Google Translate .

eu traduc

iTranslate este unul dintre cei mai populari traducători pentru Android, cu mai mult de 5 milioane de instalații în spate. Printre caracteristicile sale, putem spune că acceptă 91 de limbi, traducere vocală, dicționar cu sinonime și transliterări.

De asemenea, are un „mod avion” sau offline, util mai ales pentru călătorii în străinătate sau atunci când nu dorim să cheltuim date, dar pentru aceasta este necesar să faceți upgrade la versiunea cu plată.

Descărcați QR-Code iTranslate - Traducător de limbi și dezvoltator de dicționar: iTranslate Preț: gratuit

Duolingo

Duolingo nu este un traducător ca atare, dar nu am putut să las ocazia să vorbesc despre această aplicație grozavă. Este instrumentul ideal pentru învățarea limbilor străine : conține doze educaționale mici, cu întrebări simple, multe imagini și exerciții pentru a crește și îmbunătăți vocabularul. Unul dintre punctele culminante ale Duolingo este că vă permite să setați cât doriți să dureze fiecare sesiune de învățare, putând planifica, de exemplu, 10 minute pe zi pentru a vă exersa limba preferată. Vă recomand să încercați da sau da.

Traducător vocal

Este un simplu traducător vocal. Trebuie doar să alegem limba pe care dorim să o traducem și se va deschide o fereastră cu un format de conversație prin chat , unde vor fi afișate frazele pe care le dictăm cu traducerile respective. Pe lângă afișarea textului tradus, vom auzi și vocea unei persoane care citește traducerea cu voce tare. Desigur, din când în când va trebui să suferim anunțuri ciudate în timp ce folosim această aplicație.

Yandex Translate

Ai auzit vreodată de Yandex? După cum se dovedește, Yandex este cunoscut sub numele de Google rus. Nici mai mult nici mai puțin. O companie grozavă cu un mare traducător. Aplicația sa este foarte asemănătoare cu cea a Google Translate (traduce imagini, voce și text), dar cu plusul că puteți descărca unele limbi pentru ao folosi offline . Desigur, unele limbi, cum ar fi spaniola sau engleza, nu traduc atât de bine, ar trebui depășite pe scară largă de alte aplicații, cum ar fi Google Translator.

Traducător japonez vorbitor

Este cel mai bun traducător japonez pentru Android . Putem introduce textul prin voce sau scris și arată traducerea oferind posibilitatea de a asculta traducerea. Are un detaliu curios și se numește „Cuvântul zilei”, unde este afișat un cuvânt cu kanji-ul său respectiv și transcrierea occidentală împreună cu o propoziție de exemplu. Poate fi un instrument util dacă înveți japoneza și ai deja cunoștințe minime dobândite.

Traducator de limbi străine

Această aplicație dezvoltată de La Clave Ganadora este una dintre primele alternative de pe Google Play în ceea ce privește traducătorii online. Foarte bine apreciat de utilizatori cu un 4.5, are deja peste 5 milioane de instalații în spate.

Orientat în special spre traducerea din spaniolă în engleză și invers, deși are un catalog de 90 de limbi. Interfață simplă, fără prea mult artificiu și ușor de utilizat.

Descărcați QR-Code Language Translator Dezvoltator: La Clave Winadora SL Preț: Gratuit

PONS

Dicționarul traducător PONS este aplicația ideală pentru traducerea cuvintelor individuale . Suportă germană, arabă, chineză, slovenă, spaniolă, franceză, greacă, engleză, italiană, latină, olandeză, poloneză, portugheză, rusă și turcă, fiind capabil să combine limbile în ambele direcții.

Descărcați QR-Code Translator PONS Dezvoltator: PONS Preț: Gratuit

Un alt punct interesant despre PONS este că oferă propoziții de exemplu , ceea ce este foarte util pentru a vedea contextul în care sunt utilizate de obicei anumite cuvinte.

R2D2 Traducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar suna numele tău în gura lui R2D2 , aceasta este aplicația ta. Această mică aplicație ne colectează vocea prin microfon și o traduce în limba iubitului partener C3PO. Sunt traducerile cu adevărat corecte? Ei bine, sunetul, în principiu, îl imită destul de bine ... O aplicație simplă fără prea multe călătorii, dincolo de a avea un timp plăcut să fii prost.

Descărcați QR-Code R2D2 Traducere Dezvoltator: apps'n'roses Preț: Gratuit

În timp ce scotoceam prin magazinul Google, am întâlnit câțiva traducători „alternativi” cu adevărat impresionanți și suprarealisti și vă promit că am rămas cu dorința teribilă de a vă povesti despre unii dintre ei. Dar sunt atât de multe de spus că cred că o voi salva și voi dedica o postare completă subiectului.

Și ce ai crezut? Ați folosit vreodată vreunul dintre acești traducători? Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .