3 aplicații interesante pentru a crea videoclipuri cu încetinitor pe Android

Cea mai mare parte a gamei permite deja înregistrarea cu încetinitorul . Dar nu toți avem unul dintre acele telefoane premium - care de obicei merită o avere - pentru a face videoclipuri cu încetinitorul . Din fericire, Android are o mână bună de aplicații cu care putem obține același efect.

Evident, calitatea nu va fi aceeași ca și cu camera unui Huawei Mate 20 Pro care înregistrează videoclipuri la 960 fps, dar au lovit marca. Și destul de bine, de asemenea. Trucul este să înregistrezi videoclipul la viteză normală, apoi să folosești un editor pentru a aplica mișcarea lentă pe placul tău .

3 aplicații pentru a obține videoclipuri în slow motion cu un telefon Android

Efectul mișcării lente sau a mișcării lente este realizat prin extinderea numărului de cadre pe secundă, ceea ce permite imaginii să încetinească, menținând în același timp claritatea și definiția înregistrării. Pe un telefon fără această funcționalitate, un efect similar poate fi obținut pur și simplu prin încetinirea vitezei de redare.

Efect de mișcare lentă

Așa cum sugerează și numele său, acesta este un editor video creat special pentru a crea videoclipuri cu efect de mișcare lentă . Este una dintre cele mai descărcate aplicații din breaslă și are un rating ridicat de la utilizatori.

O mare parte din succesul său constă în simplitatea sa. Vă permite să creați puncte sau „tăieturi” în care înregistrarea este încetinită sau accelerată, iar restul este menținut la viteza normală. Odată editat, putem descărca sau partaja videoclipul.

Descărcați QR-Code Slow Motion Effect Dezvoltator: ✨ Preț Bizo Mobile: gratuit

Efectum - Cameră video lentă, rapidă și inversă

Efectum este un alt editor video care ne permite să creăm videoclipuri cu încetinitorul. Este mult mai complet decât editorul anterior, cu un set mai elaborat de instrumente cu care putem adăuga filtre, cadre și muzică . Pe lângă mișcarea lentă și camera super rapidă, putem întoarce videoclipul și îl putem reda înapoi.

Un alt detaliu interesant este că putem aplica 2 efecte împreună pentru a obține efecte „mai creative”. Suportă calitate HD și un număr mare de formate (AVI, 3GP, MKV, TS, MPG, MOV, MP4 și WMV printre altele). În prezent, Efectum are un rating de 4,2 stele pe Google Play și peste 10 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code fectEfectum - Cameră video lentă, rapidă și inversă Dezvoltator: Craigpark Preț limitat: gratuit

Quik

Unul dintre cei mai buni editori video pentru Android. Acest editor video grozav dezvoltat de echipa GoPro este ceea ce am putea numi un „editor bum”. Selectăm fotografiile și videoclipurile pe care dorim să le folosim, iar aplicația în sine este responsabilă pentru realizarea unui videoclip cu diferite filtre, tranziții, texte și muzică .

Printre diferitele efecte automatizate se numără mișcarea lentă. Singurul dezavantaj este că nu putem alege unde să reducem viteza de redare, deoarece videoclipurile sunt generate automat în funcție de „tema” pe care o alegem (deși există și alte setări și aspecte pe care le putem personaliza). În orice caz, un editor video diferit și foarte recomandat. Mai ales pentru a crea povești pe Instagram: o adevărată încântare.

Descărcați QR-Code Quik - Editor video GoPro pentru fotografii și clipuri Dezvoltator: GoPro Preț: gratuit

Dacă cunoașteți orice altă aplicație de editat cu încetinitorul care merită, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .