Eroare la conectarea la Netflix: Soluție Code ui-800-3 (100018)!

Netflix o face destul de bine, într-adevăr. În cei peste 2 ani în care m-am abonat, am avut cu greu probleme la vizionarea vreunui serial sau film. Asta nu înseamnă că, din când în când, apare o eroare ciudată ca cea pe care o vom vedea mai jos: „ Eroare la conectarea la Netflix. Reîncercați în X secunde. Cod: ui-800-3 (100018) "

Acest eșec a început să apară săptămâna trecută pe un Xiaomi Mi TV Box. La început, bug-ul ar sari în mijlocul oricărei redări, în mod aleatoriu. A fost suficient să schimbați seriile sau filmele pentru a rezolva problema - temporar -. Dar, după 2 zile, lucrurile au devenit destul de urâte, devenind aceeași eroare ui-800-3 (100018) în tot conținutul platformei. Imposibil de văzut ceva.

Soluție pentru eroarea „Cod: ui-800-3 (100018)” pe Netflix

La început, totul pare a fi o eroare de conexiune, o eroare de rețea, deoarece sistemul în sine încearcă să se reconecteze automat. Cu toate acestea, lucrul pare să meargă mai departe, deoarece, cel puțin în cazul meu, conexiunea la internet a funcționat perfect pe TV Box. În orice caz, este mai mult decât recomandabil să verificați dacă suntem conectați corect la o rețea WiFi sau de date și că Internetul funcționează corect.

Odată ce această mică verificare este efectuată, pașii de urmat pentru a rezolva problema cu eroarea ui-800-3 (100018) în Netflix ar fi următorii:

  • Ștergeți memoria cache Netflix : Pentru aceasta, accesați „ Setări -> Aplicații -> Netflix ” și faceți clic pe „ Ștergeți memoria cache ”.
  • Ștergeți datele aplicației : dacă problema persistă, atunci trebuie să ștergem datele stocate în Netflix și să le restabiliți la setările inițiale. Aceasta înseamnă că va trebui să ne reintroducem numele de utilizator și parola data viitoare când intrăm pe Netflix. Putem șterge datele făcând clic pe „ Mai multe informații ” în momentul obținerii erorii și apoi selectând „ Resetare ”.

Resetarea Netflix la setările din fabrică ar trebui să fie suficientă pentru a scăpa de eroare. Dacă persistă, atunci nu vom avea de ales decât să dezinstalăm și să reinstalăm Netflix din Google Play Store.

Notă: dacă avem un Android TV Box chinezesc, este posibil să nu fie certificat ca dispozitiv compatibil Netflix. Asta înseamnă că nu îl vom putea instala din Google Play și va trebui să căutăm un depozit de instalare alternativ, cum ar fi APK Mirror.

După cum am văzut pe pagina de ajutor Netflix, această eroare se datorează unor informații stocate pe dispozitiv care trebuie actualizate. Se pare că Netflix în sine nu este pe deplin clar că acesta este motivul, deoarece indică faptul că ei încă investighează cauzele problemei.

Prin urmare, dacă vedeți că eroarea persistă, nu ezitați să contactați Serviciul Clienți Netflix pentru a vă oferi o soluție definitivă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .